Bildirim
pert, park ve ekspertiz ücreti
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: cengizxx
Arakadaşlar aracım geçen ay pert oldu fiyat konusunda anlaştık ama kasko şirketi park ve ekspertiz ücretini benim ödeyecegimi söyledi. Araç anlaşmalı serviste bide.
böyle şey olurmu daha önce aracı pert olan arkadaşlar böyle bi durumla karşılastı mı hiç.
Cevaplar için şimdidien tşkler
yok mu arkadaşlar bilen -
Bildiğim kadarıyla ekspertiz ücretini siz ödüyorsunuz fakat park ücreti hakkında bilgim yok. -
hiç duymadım bu eksperlerin ücretini sigortalılar mı ödüyo ilginç -
ekspertiz ücretini sigortalı ödemez. Poliçenizde aksi bir ibare yoksa parayı ödemeyin.
bu arada, hangi sigorta şirketi? -
Pert icin size kac para verecekler, 3 kurusun hesabini yapiyorlar.
Eger buyuk sirketlerden biriyse yakismiyor. -
21.000 tl verecekler. yk sigorta büyük mü bilemiyorum artık. -
hocam çoğunda expertiz ve park ücretlerini sigorta öder,hakınızı koruyun derim -
quote:
21.000 tl verecekler. yk sigorta büyük mü bilemiyorum artık.
Sizden talep ettikleri ekspertiz ve park ucreti ne kadar peki? Yani bu paranin yaninda lafi edilmemesi gerekirdi. Sigorta sirketine yakismamis. -
acenteyi devreye soktum olmaz öyle şey dedi zaten acente. Konuşmuş bi yanlış anlaşılma olmuş diye kıvırdılar, almayacaklarmış park ve ekspertiz ücretini.
Birde acenteye bu ücret az demiştim 21500 tl çıkarmışlar ödeyecekleri tutarı benim için ideal para yarın imza atıp evrakları gönderecem. Yalnız arkadaşlar iki sorum olacak
1. Bana bu 21500 tl net olarak kesin öderler mi yine bir yerden kesinti olmasından korkuyorum.
2. Ben bütün evrakları velaket flan gönderecem ve karşılığında hiçbirşey almıyorum, elimde hiçbir belge yok bunları teslim ettiğime dair yarın ters bi durumda hakkımı savunamam gibi sonuçta arabanın vekaletini sigorta takipçisi denen şahıslara veriyorum. Bir sıkıntı olurmu prosedür böyle mi. -
quote:
acenteyi devreye soktum olmaz öyle şey dedi zaten acente. Konuşmuş bi yanlış anlaşılma olmuş diye kıvırdılar, almayacaklarmış park ve ekspertiz ücretini.
Birde acenteye bu ücret az demiştim 21500 tl çıkarmışlar ödeyecekleri tutarı benim için ideal para yarın imza atıp evrakları gönderecem. Yalnız arkadaşlar iki sorum olacak
1. Bana bu 21500 tl net olarak kesin öderler mi yine bir yerden kesinti olmasından korkuyorum.
2. Ben bütün evrakları velaket flan gönderecem ve karşılığında hiçbirşey almıyorum, elimde hiçbir belge yok bunları teslim ettiğime dair yarın ters bi durumda hakkımı savunamam gibi sonuçta arabanın vekaletini sigorta takipçisi denen şahıslara veriyorum. Bir sıkıntı olurmu prosedür böyle mi.
doğrudur, araba üzerindeki bütün haklarınızdan vazgeçersiniz ve aracı devretmiş olursunuz. Hesabınıza da 21.500TL eksiksiz geçmesi lazım, eksper ücreti keserlerse sakın kabul etmeyin.
-
evrakları gönderdik parayı bekliyorum artık kısmetse haftaya alıyorum sağolun arkadaşlar...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X