Şimdi Ara

Perte çıkan araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
72
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba . Karşı taraf yuzde 75 hatalı . Ancak karşı tarafın sigortası yok. Benim aracın kaskosu da sigortası da var. Aracımı perte çıkartacaklar. Bu durumda bana odenen pert parası olacak. Bu parayı bana benim kaskom mu ödeyecek? Daha sonra kasko karşı taraftan ne kadar para talep edecek? Bana ödedigi paranin tamamini mi yoksa bana odedigi paradan pert arac bedelinin dusulmus halini mi talep edecek ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Karşı taraf veya sigorta şirketi akrabanız mı da bu kadar takıyorsunuz? Kasko hepsini öder, gerisi onlarda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin kaskon senin hasarını karşılar ödemesini karşı taraftan bir şekilde alır.( karşı taraf haksızsa)Sizi bağlayan bir durum olmaz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba,

Öncelikle geçmiş olsun.

Kasko poliçeniz tarafından aracınızın rayiç bedeli tarafınıza ödenir. Sigorta şirketiniz daha sonra karşı tarafın trafik sigortası veya şahıstan rücu eder.

• Biz Bize Sigorta kullanıcısına yanıt
    Hocam burda 1 sorum olacak. Karşı taraftan ne kadar talep eder ? Bana odedigi rayiç bedelin yuzde 75 ini mi ? ( Karşı taraf yuzde 75 kusurlu) Yoksa bana odedigi rayiç bedelden pert aracın değerini düşünce kalan miktarin yuzde 75 ini mi ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aracın rayiç bedeli 100 TL olsun. Hurdasını ihale ile sattığında, hurda bedeli de 40 TL olsun. Bu durumda şirket 60 TL'yi karşı tarafın trafik sigortasından rücu eder.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pert araç
    5 yıl önce açıldı
    ENKAZDAN ÇIKAN ARAÇ..
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.