Şimdi Ara

ENKAZDAN ÇIKAN ARAÇ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
2.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞIM KAHRAMANMARAŞ TÜRKOĞLUNDA OTURUYOR. ARACINI BUGÜN ENKAZDAN ÇIKARDI. SORUM ŞU. BU ARABAYI YAPTIRMAK MI YOKSA HURDAYA VERMEK Mİ MANTIKLI. PEK YAPTIRACAK DURUMU YOK. HURDACILAR 100-150 BİN ARASI VERİYORMUŞ.

VİDEO İÇİN LİNK DE BIRAKIYORUM...

ENKAZDAN ÇIKAN ARAÇ..
    ENKAZDAN ÇIKAN ARAÇ..hızlı video yükle
    Hızlı Video Yükle — İzle — 5.mp4
    https://video.hizliresim.com/tr/xqdRUqRQPQ2Vhvh/watch

ENKAZDAN ÇIKAN ARAÇ..

ENKAZDAN ÇIKAN ARAÇ..

ENKAZDAN ÇIKAN ARAÇ..

ENKAZDAN ÇIKAN ARAÇ..

• Öncelikle geçmiş olsun.
    Ben olsam toplamayla uğraşmam sağ iki kapı hariç her yerden hasar almış.
    Bu şekil satıp daha düzgün araba alınabilir fazla masraf etmeden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu aracın toplanacak bir tarafı kalmamış malesef çok geçmiş olsun

• gecmis olsun,cana gelecegine mala gelsin.gene sifirini alir insaallah.
    cok para yer hocam bu araba.yedek parca olmus gibi, yada bi sanayici kaportayi toplar yurutur biner.
    yalniz motor saglam gorunuyor, sadece motor eder 150 yaw.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26_bbz_26 -- 2 Nisan 2023; 20:7:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 26_bbz_26 2 kullanıcısına yanıt

HERKES DEPREM BÖLGESİNDE FIRSATÇILIK PEŞİNDE HOCAM. ARKADAŞA ARABA LAZIM. ÇADIRDA KALIYOR. KÖMÜR TAŞIMAYA ARABA LAZIM. BAŞKA ŞEYLER İÇİN DE. O KADAR FİYAT VERMİŞLER. BİLMİYORUM NE YAPACAK.

• 26_bbz_26 2 kullanıcısına yanıt

ARABAYI 2 AY ÇIKARAMADI. 20 KM UZAKTAN VİNÇ KİRALAMAK İSTEDİ. 50 BİN LİRA İSTEMİŞLER. BUNUN GİBİ BİR SÜRÜ OLAY YAŞANIYORMUŞ.

• Geçmiş olsun. Malesef yaptırılacak halde değil.
    Bizim akrabaların Hatay’daki evleri yıkılmadı lakin yıkım kararı çıktı.
    Kapı pencere binada ne varsa çalmışlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • baranel B kullanıcısına yanıt

HOCAM ORALAR ÇOK KÖTÜYMÜŞ. ARKADAŞIN EVİNİ DE SOYMAYA KALKMIŞLAR. O YÜZDEN DE OĞULLARINI EVİN ÖNÜNDE NÖBETÇİ BIRAKIYOR. DÖNÜŞÜMLÜ OLARAK EVİ BEKLİYORLAR.

• Arabaya ihtiyacı varsa yaptırılabilir gibi duruyor. Alt şase sağlam gibi duruyor. Şase sağlam olduktan sonra gerisi eklenir önemli değil. Ancak kilit nokta şu, takılacak parçalar kaç lira tutacak araştırılması lazım. 200 bin tutacak olursa çıkartsın elinden. Yok 50 60 bine malolacaksa yaptırılabilir tabi şase sağlam ise.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • geçmiş olsun

bu araç o bölgede şu an para etmez ölü fiyat verirler

arkadaşının yapacağı iş o bölgeye gelmiş nakliyat kamyonu yani dönüş aracı denk getirip aracı batıya getirmek batıda para eder

• cnyttt kullanıcısına yanıt

ANKARADA Bİ MERCEDES TAMİRCİSİ VAR. ARDA OTOMOTİV İSMİNDE. FACEBOOKTAN BULDUM. ADAMLAR ESKİ MERCEDESLERİ ONARIYORMUŞ. ONLARA DA RESİM ATTIM. AMA CEVAP GELMEDİ. SANIRIM PAZAR DİYE.

• dönüş aracı mazot parasına getirir hocam o bölgeye gelen inegöl nakliyat kamyonları yardımcı olur

• cnyttt kullanıcısına yanıt

EYVALLAH SAĞOLASIN HOCAM..

• Yaptıracak durumu yoksa o şekilde satsın. A noktasından B noktasına götürecek, kömür taşıyacak Brodway, Tofaş vs alsın daha iyi. Geçmiş olsun.

• 150 gibi veriliyorsa satıp iş görecek bir araç alması daha kolay olur. Bu tip araçları toplayan, ayırıp birleştiren çok usta var, önemli kısmı da hatayda ve şu an tam kapasite çalışamıyordur. Üstüne bir de toplama işine girince zaman ve para lazım, depremzede adama yük bu işler. Temiz bir şahin bile alsa bir şekilde işlerini halleder en azından.

• Mand1ra_Hekimi kullanıcısına yanıt

Araba eski olmasa toplayan usta çıkardı ama bunun parçasını bulmak çok sıkıntı olur.

• cricet C kullanıcısına yanıt

HOCAM PARÇA BULUNUR. BEN BİR SÜRÜ PARÇA BULDUM ASLINDA. MESELE BUNU YAPACAK USTA YOK. KİME GÖSTERDİYSEM BİZ UĞRAŞMAYIZ DİYOR.

• Mersine kadar getirsin yeter tanıdığım bi ton usta var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Youtube da denk gelmiştim bu videodaki aracı toplayan adam bunu da toplar bence.

ENKAZDAN ÇIKAN ARAÇ..Adnan Adiyamanyoutube
    Citroen c elysee kazalı onarım maliyet
    https://www.youtube.com/watch?v=D28K_kJZvpY
  • Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

ARKADAŞA MESAJ ATTIM HOCAM. HABER BEKLİYORUM. SANA HABER VERİCEM DURUMLA İLGİLİ..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.