Bu Stad By HeLLCuRSe Tarafından Yapılmıştır... İzinsiz Alınması,Dağıtılması,Özelliklede PARAYLA SATILMASI Yasaktır. İnternet Ortamında Yapılan Bedava Paylaşımları Lütfen Emeğe Saygı Duyarak Bir Ücret Karşılığında Satmayınız... Bu Kadar Öğüt Yeter Umarım Şimdide Biraz Stad Özelliklerinden Bahsedeyim... ============================== Staddan Görüntüler:
============================== HeLLCuRSe Aslantepe Arena Final Edition.... Stadın Özellikleri: / Birebir %100 Aynı Olması. / Full Seyircili. / Full Değişik Galatasaray Pankartlı. / Full Basın Bölümü. / Orjinal Tam Oturmuş Yedek Klubeleri.(Yedek Oyuncular Boşlukta Oturur Gibi Gözükmüycek.) / Full 3D Koltuklu. / Full 3D Stad Telleri.(Sadece Kale Arkalarına Yapıldı...) / Saydam Camlı İçi Gösteren Çatı. (Sitelerde Verilen Resimlerle Çatı %100 Aynıdır.) / Çatı Üst Demirleri.(Sitelerde Verilen Resimlerle %100 Aynıdır.) / Özel Göze Hoş Gelen Çim. / 3D Saha Kenarı Fotocular,Steward Vs... / Özel 3D Scoreboard. Vee Daha Fazlası... [B]==============================[/B] NOT 1 : İlk Versiyonda Beğenilmeyen Reklamlar Kaldırılmış Yerine Full Galatasaray Pankartları Eklenmiştir... NOT 2 : Stada Gerçeklik Hissi Verilmiş , Koluklar Ve Zeminler Bu Doğrultuda Düzenlenmiştir... NOT 3 : Arkadaşlar Bu Final Versiyonun Pes 08 Çevrilmiş Halide Vardır. İstek Durumlarına Göre Oda Yayına Sunulacaktır... NOT SON :) : Arkadaşlar Bu Aslantepenin Final Versiyonudur Ve Adındanda Anlaşılacağı Gibi SOn Versiyonudur. Yaza Doğru Yeni Sürprizler Bizleri Bekliyor... Kurulum : İndirdiğiniz Dosya Bir 7z Dosyasıdır.Çift Tıklayıp Açıyoruz Ve Extract Diyip Masaüstüne Çıkarıyoruz. Masaüstüne [PES09] - HeLLCuRSe Aslantepe Arena Final Adında Bir Klasor Çıkıcak Ve O Klasorun İçindeki Binleri Alıyoruz Ve Yerel Sürücünüz C Veya D:/Program files/Konami/Kitserver/İmg/c09.img İçine Atıyoruz. Stad [COLOR="DarkRed"]Konami Stadium[/COLOR] Üstüne Kurulacaktır ;) Herkese İyi Oyunlar... DİKKAT: Diğer Stadlarda Olan Parlaklık Sorunu Bu Stadda Bulunmamaktadır...============================== Download Linki: http://rapidşhare.com/files/234405190/_PES09__-_HeLLCuRSe_Aslantepe_Arena_Final.7z
[CENTER][B]Yardımlarından Dolayı [COLOR="Red"]Osman9 [/COLOR]Ve [COLOR="red"]Obaskın[/COLOR]'a Teşekkür Ederim... [COLOR="Red"]Made By HeLLCuRSe[/COLOR][/B][/CENTER][simage][/simage][simage][/simage]
Eline sağlık güzel olmuşBu arada birşey sormak istiyorum sen anlarsın ?
elıne saglık deneyelım bakalım..
süper olmuş...ellerine sağlık dostum
guzel olmus ama kale arkasındakı aglar gözu yoruyor olmasa daha iyi olurmus saha ile saha kenarının rengı aynı degil garip görunuyor maç içinde geri kalan seyler guzel
bunu yüklemek için 1.30 patchin kurulu olması gerekiyor mu şu an hiç bir kurulu patch bulunmamakta bunu kurup oynayabilir miyim
Sağolun Yorumlar İçin Hayır Herhangi Bi Patch Gerektirmez. ;) gFbMaTT Buyur Sor Bakalım
Sağolun Yorumlar İçin Hayır Herhangi Bi Patch Gerektirmez. ;) gFbMaTT Buyur Sor Bakalım
Yahu ayakkabı patch i yapmak istiyorum ancak bir türlü yapamadım.Konu açtım pek açıklayan olmadı.Afs explorer la dosyaları değiştir falan dediler anlayamadım nasıl değişecek.
harika olmuş tebrikler.Çalışmalarının devamını dilerim
Çalışmanda başarılar. Yalnız bir kaç tavsiye vereyim. Aslantepe stadında o reklam panolarını koyduğun yere kadar tribünler gelecek. Yani seyirciler sahaya yakın olacak. Yapılan inşaat çalışmalarına bakarsan bunu anlarsın zaten. Seyirci sayısını fazla göstermek için burada yaptığında tribünleri çok dik yapmışsın. Dediğim şekilde yaparsan bu görünümde düzelecekir.
eline saglık
Sağolun Yorumlar İçin.gFbMaTT Soruna Gelince WeTurka . Org Sitesine Bakarsan Orda Hertürlü Desteği Ve Yardımı Alabilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: HeLLCuRSe
Sağolun Yorumlar İçin.gFbMaTT Soruna Gelince WeTurka . Org Sitesine Bakarsan Orda Hertürlü Desteği Ve Yardımı Alabilirsin
Evet baktım güzel bir siteye benziyor.Ancak cv06 da olduğunu biliyorum kramponların sadece budur bütün bilgim.Kramponları nasıl ekleyeceğimiz hakkındaki bilgiyi bulamadım sitede.
Daha doğrusu afs explorer ile değiştirdiğimizi de biliyorum ancak gerisini bilmiyorum...
süper olmuş ellerıne sağlık
Sağolun Yorumlar İçin.gFbMaTT Sen Siteye Konu Açtınmı Yardım Konusu.Yardım Konusu Aç Emin Ol Hertürlü Yardım Gelir ;)
quote:
Orjinalden alıntı: HeLLCuRSe
Sağolun Yorumlar İçin.gFbMaTT Sen Siteye Konu Açtınmı Yardım Konusu.Yardım Konusu Aç Emin Ol Hertürlü Yardım Gelir ;)
Açmadım.Üye olup bir soruşturayım bari...Teşekkürler tavsiyelerin için.