1-Atak:Oyuncular boş alanlara kaçmıyor,embesil embesil geziniyor.6ya 3 yakaladığımda bile rakibi o 6 oyuncumun 3'ü geriye koşuyor kalan 3ü de aynı kanata koşu yapıyor.Hiçbir atak yapay zakası yok,oyuncular dolanıyor.
2-Defans:Hiçbirşekilde oyuncularımız BASMIYOR pres yapmıyor.Presi stratejiden %100'e , defans çizgisini %100'e de çeksem en kötü rakip bile top çevirerek bir maçın en az yarısını öldürüyor.Alıyor topu kalecisinde ve defansında gezdiriyor pres yapamıyoruz ve çok sıkıcı bir oyun oluyor çoooook.
3-Oyun nereye pas atmak istediğimizi çok yanlış alıyor,özellikle çok top kaybettiriyor bize.Önümdeki AMC oyuncusuna kısacık pas atmak istiyorum ta rakip kale alanındaki FC oyuncuma zannediyor ve top rakipte.Çok güzel bir organizasyonun 20. pasını yapıyorum küt diye pası en olmadık alakasız adamıma yönlendiriyor halbuki pas düğmesine basış şiddetim ve yönüm doğru olduğu hale.
Aklıma gelen hata ötesi eksiklikler şimdilik bunlar.Sadece yapay zekayı eleştirelim lütfen.
Pres yapmaya sonuna kadar katılıyorum.Pres yaptıkça adam daha iyi paslaşıyo.Ama normalde arkamı dönüyom bi kaç tuşa sağ sol yapıyom kapıyo ama preste kapmıyo hiç
quote:
Orijinalden alıntı: .mRcan.
Pres yapmaya sonuna kadar katılıyorum.Pres yaptıkça adam daha iyi paslaşıyo.Ama normalde arkamı dönüyom bi kaç tuşa sağ sol yapıyom kapıyo ama preste kapmıyo hiç
dediğin gibi geride beklersen daha çabuk topu kapıyorsun.Pres yapmaya çalıştığında çileden çıkılıyor.10 yıldır Pes oynarım her türlü atraksiyonu da bilirim top kapma hususunda ama bu pes oyun bileni bezdirir.en iyi sistem de zaten 5-4-1.hem defansta hem de ilginç olarak hücumda en iyi sistem
Senin dediklerinin hepsi, pes de kolaylıkla yapılabiliyor. Tek yapman gereken, takım stratejisi bölümünden toplu atak ve press seçeneklerini seçmen. Oyundayken de, R1 artı pas tuşu, şut tuşuna ayarlarsın, olur biter.
3.ye katılıyorum çok sık olmasa da benim de başıma geliyo ama diğerlerini çözdüm
birde faul lerde bi saçmalık var örn adam göle gidiyor arkadan taktım sarı kart verdi halbuki son adamdı normalde kırmızı olması gerekir bazende çok sert dalıyorum bakalım ne olcak diye hiç kart göstermedi pozisyona göre kart gösterme işini yapamamışlar o yönden 09 daha iidi bence birde kalaciyle baş başa kalın biraz set vurun kalacinin üstüne gelse bile içeri alıyor eskiden öle değildi kalecilerinde zakasını ii yapamamışlar bence genel oyun mantığında takım oyunu oynansın istenmiş buda benim şu ana kadar hep oynama şeklimdir onu bence oyuna güzel yansıtmışlar pc oynarken rakip çok pas yapıyor topu alamıyosunuzda buda sıkıcı oluyor ama iki karşılıklı iki kişi oynarsanız gerçekten çok güzel oluyor ben artık oyuna alıştım bana geneli itabari ile çok zevk veriyor + ve - leri var ama 10 gerçekten farklı
kornerlerde alakasız koşular yapıyorlar, verkaçlarda pası atan kalıyor koşmaya devam etmiyor bu yüzden kontralar tehlikeli olmuyor.
Oyun çıkarken yapay zekanın tamamen yeniden yaratıldığını çok iyi bir yapay zekaya sahip olacağını söylemiştiler. değiştirildiği ve farklı olduğu doğru ancak gerçekten eskisine göre çok farkli ve bir o kadarda kötü. Yapılmak istenen belliki yapılamamış sanırım oyunun yapay zekasını test etmeden piyasaya sürmüşler ileride yamalarla düzeltilirmi bilmem ama kesin bişeyler yapılması lazım çünki hiç oynanmıyor. Paslara inanılmaz derecede sorunlar var ara pası sistemi kesinlikle işlemiyor "Top Player" zorluk seviyesinde oynadığımda maçta ikiden fazla gol olmuyor...
quote:
Orijinalden alıntı: Oberstgruppen
Oyun çıkarken yapay zekanın tamamen yeniden yaratıldığını çok iyi bir yapay zekaya sahip olacağını söylemiştiler. değiştirildiği ve farklı olduğu doğru ancak gerçekten eskisine göre çok farkli ve bir o kadarda kötü. Yapılmak istenen belliki yapılamamış sanırım oyunun yapay zekasını test etmeden piyasaya sürmüşler ileride yamalarla düzeltilirmi bilmem ama kesin bişeyler yapılması lazım çünki hiç oynanmıyor. Paslara inanılmaz derecede sorunlar var ara pası sistemi kesinlikle işlemiyor "Top Player" zorluk seviyesinde oynadığımda maçta ikiden fazla gol olmuyor...
her zaman top playerda oynarım ve maçların %90'u 0-0 ya da 1-0 bitiyor.Bjk ve Gs ile barcelonaya karşı 10dan fazla maç yaptım hepsi 0-0 1-0,süre 10 dakika.böyle oyun olmaz.
yapay 'zekamı' oda ne
quote:
Orijinalden alıntı: eokbjk
yapay 'zekamı' oda ne
yapay zeka benim için bir oyunun yarısından fazlasıdır.Yani o fifalaşan son peslerde olmayan şey..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme