Şimdi Ara

Pes 11 gamepad önerilerini buraya alalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
8.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar başlıkdada belirtdiğim gibi önerilerinizi burdan paylaşın :D
    Ben snopy SG-401 kullanıyorum pes11 için.
    çokda kaliteli olmasada fiyatı uygun ve hareketlerinizi özgürce yapabiliyorsunuz tek sinir bozucu yanı tuşlardan gelen tak küt sesleri kardeşimle oynarken tuş sesini duyup pası kesebiliyorum tek dezavantajı bu (::

• cordless yada chillsteram ben chillstream kullanıyorum.ama tabiki en iyisi xbox360 controller
  • quote:

Orijinalden alıntı: One Piece

cordless yada chillsteram ben chillstream kullanıyorum.ama tabiki en iyisi xbox360 controller
    kablosuz snoopy almıştım bi ara
    35 lira sorunsuz çalışıyor.yan odadan bile çekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: uchihaitachi

Alıntıları Göster
    Snopy AT-0266 , memnunum fiyatına göre iyi. 15 liraydı aldıgımda.
  • quote:

35 Liraya kabLosuz snopy iimiş yav :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: LosTanqeLTR

quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/snopy-sn-7002rf-snopy-usb-7002rf--wireless-usb-vibration--joypad/productdetails.aspx?I_ID=35524
    almadan bi elle
    eline oturuyorsa on numara bişey.uzaktan çekme ve geç tepkime sorunu yok.

tek kötü tarafı nasıl yaptım bilmiyorum L1 ve R1 e turbo ataması yaptım kaldıramıyorum
    hızlı koşmayı ve adam değiştirmeyi L2 ve R2 ye atadım

locitek daha iyi ele oturuyor onu da diyim ama 85 lira

• quote:

Orijinalden alıntı: LosTanqeLTR

quote:

Alıntıları Göster
    xbox360 controller...

Daha yeni aldım. Muhteşem gamepad.... Üstüne yok bence...

20 kadar gamepad i çeşitli yerlerde elimle denedim, tuş kalitesi ergonomi vs.. baktım... Ele en iyi oturan ve malzeme kalitesi en iyi olan buydu. Tabii en pahalısı da maalesef...

• quote:

Orijinalden alıntı: softdisk

xbox360 controller...

20 kadar gamepad i çeşitli yerlerde elimle denedim, tuş kalitesi ergonomi vs.. baktım... Ele en iyi oturan ve malzeme kalitesi en iyi olan buydu. Tabii en pahalısı da maalesef...

locitek kullandın mı ondan daha iyimidir?
  • quote:

quote:

xbox360 controller...

Alıntıları Göster
    en iyisi xbox 360 controller ama ona en yakın logitech gamepadleri

• quote:

xbox360 controller...

katılıyorum.pes 11 i eski oyunlar gibi 4 yön tuşuyla oynamak oyun zevkini baltalıyor.elimde iki dualshock 2 olmasına ragmen

analog kullanım rahatlıgından dolayı iki tane wireless xbox controller aldım.aldıktan sonra yükledigim ilk oyun olan darksidersda

ayar mayar ugraşmadan oyuna dalmamda oldukça zevkli oldu.oyunların xbox controller destekli olmasınıda dikkate almak

gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuCuK -- 29 Eylül 2010; 16:40:26 >

• quote:

quote:

xbox360 controller...

Alıntıları Göster
    logitech denedim. Mutlaka kaliteli ama xbox360 controller kadar değil. Sonuçta kişiye göre değişebilir. Elime xbox kadar iyi oturmuyor logitech. Mesela chilstrem i elime aldım ama tuş kalitesi ve ergonomisi hiç hoşuma gitmedi. Bence kıyaslamak yanlış olur kalitelerini:) Ama maddiyat için düşünülürse ilk tercih logitech olmalı tabii

• quote:

logitech denedim. Mutlaka kaliteli ama xbox360 controller kadar değil. Sonuçta kişiye göre değişebilir. Elime xbox kadar iyi oturmuyor logitech. Mesela chilstrem i elime aldım ama tuş kalitesi ve ergonomisi hiç hoşuma gitmedi. Bence kıyaslamak yanlış olur kalitelerini:) Ama maddiyat için düşünülürse ilk tercih logitech olmalı tabii

Alıntıları Göster
    http://www.zavvi.com/games/games-accessories/xbox-360-wired-controller-for-windows-pc/10066058.html

Yol parası dahil 44 TL civarında Xbox 360 kablolu kolu(pc için).Bu siteden bir çok ps3 oyunu almıştım.Playstation bölümünde sitenin incelemesini görebilirsiniz

Kadıköyde 65 TL'den aşağı satan yok.

• Converter ile beraber kullanıyorum sorunsuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: talaria

Converter ile beraber kullanıyorum sorunsuz.
    xbox controller for windows. Bende bundan alacaktım ancak bulamadım chillstream aldım, 3-4 aydır kullanıyorum gayet memnunum. Pesde topu istediğin her yöne atabilme özelliği geldiğinden beri yön tuşunu analog ile yapmak daha ayrı bir hava katıyor. Hele ki pes 2011 de bu iyice belirginleşmiş. Klasik 4 yön + 4 de alt yönlerle sadece 8 yöne aynı açılarla topu atmak iyi olmayabilir :)

Kısacası xbox kolu, benim gibi bulamazsan da chillstreamı öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Frank Slade

xbox controller for windows. Bende bundan alacaktım ancak bulamadım chillstream aldım, 3-4 aydır kullanıyorum gayet memnunum. Pesde topu istediğin her yöne atabilme özelliği geldiğinden beri yön tuşunu analog ile yapmak daha ayrı bir hava katıyor. Hele ki pes 2011 de bu iyice belirginleşmiş. Klasik 4 yön + 4 de alt yönlerle sadece 8 yöne aynı açılarla topu atmak iyi olmayabilir :)

Kısacası xbox kolu, benim gibi bulamazsan da chillstreamı öneririm.

Alıntıları Göster
    Sony ps3 gamepad alın, motioninjoy programı ile varsa bluetooth ile kablosuz, yoksa kablolu bağlayıp kullanın ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Napstr

Sony ps3 gamepad alın, motioninjoy programı ile varsa bluetooth ile kablosuz, yoksa kablolu bağlayıp kullanın ;)

Alıntıları Göster

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270621235789

• quote:

Orijinalden alıntı: K@ptan41

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270621235789

Alıntıları Göster
    ben ve arkadaşım bunu kullanıyoruz biri mavi biri kırmızı, 3 senedi bozulmadı , sağlammış, 15 tl ye almıştık... hem alt tuşları değişik biraz, içe girmiyor dönüyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: olek1988

ben ve arkadaşım bunu kullanıyoruz biri mavi biri kırmızı, 3 senedi bozulmadı , sağlammış, 15 tl ye almıştık... hem alt tuşları değişik biraz, içe girmiyor dönüyor :)

Alıntıları Göster

• SG-401 akarr
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adam Lallana

SG-401 akarr
    arkadaslar bu xbox360 controller pc ve xbox icin mi uyumlu yoksa ayri farkli bisi mi gerekli banada lazm cunku almak lazim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.