Şimdi Ara

Pes 11 gamepad önerilerini buraya alalım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
8.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Pes 11 gamepad önerilerini buraya alalım

• quote:

Orijinalden alıntı: talaria

Pes 11 gamepad önerilerini buraya alalım

Converter ile beraber kullanıyorum sorunsuz.

bence en mantıklısı bu bende aynı kullanıyorum. ps2 nin kaliteli gamepadleri var 15 tl bide converter alın consoldaki gibi oynayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olek1988

ben ve arkadaşım bunu kullanıyoruz biri mavi biri kırmızı, 3 senedi bozulmadı , sağlammış, 15 tl ye almıştık... hem alt tuşları değişik biraz, içe girmiyor dönüyor :)

arkadaşım bu gamepad hangi model satılan yer varmı link verebilirmisin.

• quote:

Orijinalden alıntı: deta53

quote:

ben ve arkadaşım bunu kullanıyoruz biri mavi biri kırmızı, 3 senedi bozulmadı , sağlammış, 15 tl ye almıştık... hem alt tuşları değişik biraz, içe girmiyor dönüyor :)

arkadaşım bu gamepad hangi model satılan yer varmı link verebilirmisin.

DOĞUBANK ta var.
    bende de vardı bundan.3. kat da idi galiba.tam katı bilmiyorum ama üst katlarda

• ben izmirdeyim, onur çarşısında play station servisinde var , aynı zamanda play station tamiri, joystick satışı, psp hepsi var.
    netten alırım dersen gittigidiyorda var sanırım, başka pek bi yerde göremedim. zaten yaşadığın yerin bilgisayarcılarına gitsen ille birinde bulursun, ucuz ürün , çok satılır... hatta teknosa kipa gibi yerlerde de olabilir !
  • quote:

ben izmirdeyim, onur çarşısında play station servisinde var , aynı zamanda play station tamiri, joystick satışı, psp hepsi var.
    netten alırım dersen gittigidiyorda var sanırım, başka pek bi yerde göremedim. zaten yaşadığın yerin bilgisayarcılarına gitsen ille birinde bulursun, ucuz ürün , çok satılır... hatta teknosa kipa gibi yerlerde de olabilir !

çok ucuz değil.normal diyebiliriz.
    ben 3-4 yıl önce 25 liraya almıştım. değişikti biraz ama hemen hemen bu
  • snopy sg-401 titreşimli gamepad 10tl bimekste sudan ucuz
  • +1907
  • quote:

Orijinalden alıntı: talaria

Converter ile beraber kullanıyorum sorunsuz.

benimde istediğim buydu işte peki bu converter i nerde bulabilirim ? izmirde yaşıyorum..
  • En güzeli en iyi tutuşu analog ile oynuyorsanız bence xbox 360 kolu. Hem tak çalıştır herhangi bir ayara gerek kalmadan oynamanızı sağlıyor hem de pc için pek çok oyun buna göre ayarlanıyor.Tabi maddi durumu iyi olanlar için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formel -- 10 Ekim 2010; 3:48:50 >
  • yha ben snopy usb-7000 joypad aldım ama titreşim çalısmıo driver nerden bulabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Formel

En güzeli en iyi tutuşu analog ile oynuyorsanız bence xbox 360 kolu. Hem tak çalıştır herhangi bir ayara gerek kalmadan oynamanızı sağlıyor hem de pc için pek çok oyun buna göre ayarlanıyor.Tabi maddi durumu iyi olanlar için.

bunun kutusunda verici zımbırtı yokmuş
    nerden kaça alınır o
  • (PC)Kontörland fiyatına göre çok iyi

Ama şiddetle tavsiye edeceğim logitech.

•  Pes 11 gamepad önerilerini buraya alalım
  • Logitech Chillstream.
  • rumplepad nasıl arkadaslar su toplarla oynayamıyorum ben yön okları ile oynuyorum sizce nasıl wireless olanı değermi o kadar para vermeye ? rumplepad 2 wles..
  • quote:

Orijinalden alıntı: avianca

rumplepad nasıl arkadaslar su toplarla oynayamıyorum ben yön okları ile oynuyorum sizce nasıl wireless olanı değermi o kadar para vermeye ? rumplepad 2 wles..

10 numaradır :) kuzenle maç yaparken çok keyifli oluyor :D
  • şiddetle tavsiye pes11 için yapılmış sanki hemde kablosuz ps3 ün sisakxis gamepleri kadar iyi . LOGITECH F710 Kablosuz Gamepad Titreşimli 940-000118lo
  • quote:

Orijinalden alıntı: deta53

şiddetle tavsiye pes11 için yapılmış sanki hemde kablosuz ps3 ün sisakxis gamepleri kadar iyi . LOGITECH F710 Kablosuz Gamepad Titreşimli 940-000118lo

http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-940-000062-kablosuz-rumplepad-2-gamepad/productdetails.aspx?I_ID=38641
    bundan farkı ne?
    tip olarak çok dandik duruyor bence

• tabiki analoglar farkediyo rumplepad 2 deki gibi analogların etrafı kare değil. bu yüzden böyle bir gamepad bekliyordum logitech den çoğu kişide rumpladed 2 deki analogların kare olmasından dolayı almıyodu. adamlar nihayet farkına varmış.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.