Şimdi Ara

Pes 11 gamepad önerilerini buraya alalım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
8.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar bana yön okları iyi kablosuz lazım bu rumplepadi gördüm vatanda baktım acık ürünlerini inceledim ama yön okları zayıf gibi geldi bana .
  • merhaba

SONY PS3 ds 2 tarzı gamepad var mı?

elastik (yumuşak) yön tuşları olan usb girişli (pC için) marka var mı?
  • Logitech F710 kullanıyorum. Oyun kumandasının kalitesi, kablosuz oluşu bir yana en önemli artısı hemen hemen tüm oyunlarda kendiliğinden çalışıyor oluşu. F710 ile birçok oyunu hiçbir ayar yapmadan oynayabiliyorsunuz. Gta4 oynadığınız bir esnada, klavye fareyi bırakım F710'a geçtiğinizde anda oynamaya da başlayabiliyorsunuz. Üstelik oyun ekranında F710 Xbox tuşları beliriyor. Pes oynamak için de herhangi bir ayar yapılması gerekmiyor. Konsola henüz çıkışını yapmamış Crysis1 oyununu dahi hiçbir ayar yapmadan F710 ile oynayabiliyorsunuz.

Diğer özellikleri burada:http://www.logitech.com/tr-tr/gaming/controllers/devices/7361

Pes 11 gamepad önerilerini buraya alalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gesso -- 27 Mart 2012; 19:21:19 >

•  Pes 11 gamepad önerilerini buraya alalım

Logitech f310. Geçen hafta electroworld'den aldım. 50'tl'ye. Kesinlikle 10 numara işçilik ve rahatlık var gamepadde. Xinput ve directinpurt seçenekleri mevcut. F510 ile arasındaki tek fark titreşim özellğinin bulunmaması. titreşim olsun diye'de 20 tl fazladan veremezdim. Gayet kullanışlı tam f/p gamepadi. Şiddetle tavsiye
  • Logitech Chillstream veya Xbox 360 kolu : ikisi zaten aynı tasarımda ikisi de güzel.

Logitech Rumplepad 2 (Logitech 710-510-310) : üçü aynı sayılır rumplepad en iyisi olarak biliyorum bende 2 tane var 710 510 310 ise tasarım olarak aynı farkı titreşim wireless yani size kalmış fiyatına göre karar verirsiniz

benim tavsiyem

rumplepad 2 olur size çok rahat uzun süredir kullanıyorum (rp2 bulamazsanız 710-510-310 dan biride alınabilir bütçeye göre zaten aynı ürün)

analogun üstte olmasını sevenler xbox360 kolu veya chillstream alabilirler
  • Chillstream

Baska fanli kol olsa ona da raziyim
  • bende logitech kullanıyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.