Şimdi Ara

PES 12 PS3 VERDİĞİM PARA İÇİME OTURDU BU KADAR KÖTÜ BİR OYUN OLAMAZ!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
4.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADASLAR ZEVKLER DEĞİŞİR FAKAT BENCE PES 12 Yİ ÖNCE CAFEDE DENEYİN SONRA ALIN, TOP ÇALMAK EZİYET OYUNCULARA SANKİ ROKET TAKILMIS YAZIKLAR OLSUN...

• yapma ya o kadar mı kötü
  • DİKKAT :

BEN 40 YILLIK PESÇİYİM FİFA YI SEÇTİM BU YIL
  • fifa diyoruz anlamiyosunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oynamasını bilene gerçekten güzel bir oyun..Top çalmak biraz beceri istiyor ama video sitelerinden bakabilirsiniz top çalma tekniklerine.
  • PES 2010 EN GÜZELİYDİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfbekir

fifa diyoruz anlamiyosunuz

• gerçekten çok çok uzak bir oyun rakip oyuncu sizi ne yaparsanız yapın geçiyo üstelik 3-4 oyuncunuzu .. şutlar berbat ,paslar çok karışık bu zamana kadar fifa aldım bu sene değişiklik yapayım dedim yapmaz olaydım ... FİFA 1 numara...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaPoLYoN_42

oynamasını bilene gerçekten güzel bir oyun..Top çalmak biraz beceri istiyor ama video sitelerinden bakabilirsiniz top çalma tekniklerine.

haklısn kardesim bende fifacıydım bu sene değişiklik yapıyım dedim büyük zarar gördüm az para değil...
  • Sınıftaki arkadaşlar pes daha iyi diyorlar durmadan internet kafede oynayan tipler zaten inceleme puanlarını gösteriyorum cevap bu "olsun pes daha iyi bikere"
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaPoLYoN_42

oynamasını bilene gerçekten güzel bir oyun..Top çalmak biraz beceri istiyor ama video sitelerinden bakabilirsiniz top çalma tekniklerine.

oynamayı bilmekle alakası yok bence pes gibi isim yapmış bir oyunun gerçekciliğinin bu düzeyde olması adamların uçması dikdörtgen makina gibi hareket etmesi olmamış dalga geçmişler resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

Sınıftaki arkadaşlar pes daha iyi diyorlar durmadan internet kafede oynayan tipler zaten inceleme puanlarını gösteriyorum cevap bu "olsun pes daha iyi bikere"

vazgeçiremezsin bosver bilirim öyle tipleri para verip evde oynasınlarda bi göriyim onları içlerine otursun bi
  • quote:

Orijinalden alıntı: spiare

quote:

Sınıftaki arkadaşlar pes daha iyi diyorlar durmadan internet kafede oynayan tipler zaten inceleme puanlarını gösteriyorum cevap bu "olsun pes daha iyi bikere"

vazgeçiremezsin bosver bilirim öyle tipleri para verip evde oynasınlarda bi göriyim onları içlerine otursun bi

Yok zaten vazgeçirmeye çalışmıyorum beyinleri öyle bir yıkanmış ki pesteki adamlar odun gibi koşuyor diyorum cevap "fifada daha fena o bikere"

• quote:

quote:

quote:

Yok zaten vazgeçirmeye çalışmıyorum beyinleri öyle bir yıkanmış ki pesteki adamlar odun gibi koşuyor diyorum cevap "fifada daha fena o bikere"

ha ha :D fifadaki çarpışma motorundan haberleri yok tabi :D

• quote:

Orijinalden alıntı: _Physio_

yapma ya o kadar mı kötü

mağlesef kardesim çok kötü ...
  • Valla ne yalan söyleyeyim ben de alışamadım oyunun iyiliği kötülüğü herkese göre değişir sıfırdan farksız 90 TLye veriyorum isteyen pm atsın pazarlık yoktur.
  • allah aşkına bu konuyu neden açtığını söyler misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freek_61

allah aşkına bu konuyu neden açtığını söyler misin ?

180 lira az para değil insanların alırken benim düştüğüm hataya düşmemeleri için açtım senin bu yorumu yapmandaki amaç nedir ben onu anlayamadım ..?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Freek_61

allah aşkına bu konuyu neden açtığını söyler misin ?

180 lira az para değil insanların alırken benim düştüğüm hataya düşmemeleri için açtım senin bu yorumu yapmandaki amaç nedir ben onu anlayamadım ..?

bu konuyu fifa-pes atışmasına çevireceksin.farkında değil misin? önerim konuyu silmen
  • Geçmiş olsun. Oyunu almadan önce inceleme puanlarına bak ve demosunu oyna.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.