Bildirim
PES 12 PS3 VERDİĞİM PARA İÇİME OTURDU BU KADAR KÖTÜ BİR OYUN OLAMAZ!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yapma ya o kadar mı kötü -
DİKKAT :
BEN 40 YILLIK PESÇİYİM FİFA YI SEÇTİM BU YIL -
fifa diyoruz anlamiyosunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
oynamasını bilene gerçekten güzel bir oyun..Top çalmak biraz beceri istiyor ama video sitelerinden bakabilirsiniz top çalma tekniklerine. -
PES 2010 EN GÜZELİYDİ -
quote:
Orijinalden alıntı: gfbekir
fifa diyoruz anlamiyosunuz
-
gerçekten çok çok uzak bir oyun rakip oyuncu sizi ne yaparsanız yapın geçiyo üstelik 3-4 oyuncunuzu .. şutlar berbat ,paslar çok karışık bu zamana kadar fifa aldım bu sene değişiklik yapayım dedim yapmaz olaydım ... FİFA 1 numara... -
quote:
Orijinalden alıntı: NaPoLYoN_42
oynamasını bilene gerçekten güzel bir oyun..Top çalmak biraz beceri istiyor ama video sitelerinden bakabilirsiniz top çalma tekniklerine.
haklısn kardesim bende fifacıydım bu sene değişiklik yapıyım dedim büyük zarar gördüm az para değil... -
Sınıftaki arkadaşlar pes daha iyi diyorlar durmadan internet kafede oynayan tipler zaten inceleme puanlarını gösteriyorum cevap bu "olsun pes daha iyi bikere" -
quote:
Orijinalden alıntı: NaPoLYoN_42
oynamasını bilene gerçekten güzel bir oyun..Top çalmak biraz beceri istiyor ama video sitelerinden bakabilirsiniz top çalma tekniklerine.
oynamayı bilmekle alakası yok bence pes gibi isim yapmış bir oyunun gerçekciliğinin bu düzeyde olması adamların uçması dikdörtgen makina gibi hareket etmesi olmamış dalga geçmişler resmen -
quote:
Orijinalden alıntı: Darthblast
Sınıftaki arkadaşlar pes daha iyi diyorlar durmadan internet kafede oynayan tipler zaten inceleme puanlarını gösteriyorum cevap bu "olsun pes daha iyi bikere"
vazgeçiremezsin bosver bilirim öyle tipleri para verip evde oynasınlarda bi göriyim onları içlerine otursun bi -
quote:
Orijinalden alıntı: spiare
quote:
Sınıftaki arkadaşlar pes daha iyi diyorlar durmadan internet kafede oynayan tipler zaten inceleme puanlarını gösteriyorum cevap bu "olsun pes daha iyi bikere"
vazgeçiremezsin bosver bilirim öyle tipleri para verip evde oynasınlarda bi göriyim onları içlerine otursun bi
Yok zaten vazgeçirmeye çalışmıyorum beyinleri öyle bir yıkanmış ki pesteki adamlar odun gibi koşuyor diyorum cevap "fifada daha fena o bikere"
-
quote:
quote:
quote:
vazgeçiremezsin bosver bilirim öyle tipleri para verip evde oynasınlarda bi göriyim onları içlerine otursun bi
Yok zaten vazgeçirmeye çalışmıyorum beyinleri öyle bir yıkanmış ki pesteki adamlar odun gibi koşuyor diyorum cevap "fifada daha fena o bikere"
ha ha :D fifadaki çarpışma motorundan haberleri yok tabi :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: _Physio_
yapma ya o kadar mı kötü
mağlesef kardesim çok kötü ... -
Valla ne yalan söyleyeyim ben de alışamadım oyunun iyiliği kötülüğü herkese göre değişir sıfırdan farksız 90 TLye veriyorum isteyen pm atsın pazarlık yoktur. -
allah aşkına bu konuyu neden açtığını söyler misin ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Freek_61
allah aşkına bu konuyu neden açtığını söyler misin ?
180 lira az para değil insanların alırken benim düştüğüm hataya düşmemeleri için açtım senin bu yorumu yapmandaki amaç nedir ben onu anlayamadım ..? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Freek_61
allah aşkına bu konuyu neden açtığını söyler misin ?
180 lira az para değil insanların alırken benim düştüğüm hataya düşmemeleri için açtım senin bu yorumu yapmandaki amaç nedir ben onu anlayamadım ..?
bu konuyu fifa-pes atışmasına çevireceksin.farkında değil misin? önerim konuyu silmen -
Geçmiş olsun. Oyunu almadan önce inceleme puanlarına bak ve demosunu oyna.
Benzer içerikler
- pes 2013 lisans yaması
- kitserver 13 1.04 indir
- extreme 13 indir
- pes 2013 klavye ayarları
- pes 2013 crack
- efootball 2022
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X