Şimdi Ara

PES 12 PS3 VERDİĞİM PARA İÇİME OTURDU BU KADAR KÖTÜ BİR OYUN OLAMAZ!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
4.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Freek_61

quote:

Orijinalden alıntı: spiare

quote:

allah aşkına bu konuyu neden açtığını söyler misin ?

180 lira az para değil insanların alırken benim düştüğüm hataya düşmemeleri için açtım senin bu yorumu yapmandaki amaç nedir ben onu anlayamadım ..?

bu konuyu fifa-pes atışmasına çevireceksin.farkında değil misin? önerim konuyu silmen

atışma değil objektif yorumlarla tartısma olur olsa olsa ki amacım o değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

Geçmiş olsun. Oyunu almadan önce inceleme puanlarına bak ve demosunu oyna.

haklısın kardesim öyle yapmam gerekirdi daha almamıslar dikkat etsin
  • sen bilirsin yakın bir zamanda yönetim bu konuyu nasılsa kapatır
  • quote:

sen bilirsin yakın bir zamanda yönetim bu konuyu nasılsa kapatır

problem yok kapanması için bir nedende yok
  • Aynen bende yıllardır pes oynarım bu kadar kötü bir pes beklemiyordum.Millet oyunları geliştiriyo konami tam tersine kötüye doğru gidiyor.pc için aldım 85 tl verdim paraya acıyorum ama napalım oynuyoz pes 13 çıkana kadar verdiğimiz parayı çıkartalım bari :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: leon420

Aynen bende yıllardır pes oynarım bu kadar kötü bir pes beklemiyordum.Millet oyunları geliştiriyo konami tam tersine kötüye doğru gidiyor.pc için aldım 85 tl verdim paraya acıyorum ama napalım oynuyoz pes 13 çıkana kadar verdiğimiz parayı çıkartalım bari :D

senin yine iyiymiş ben ps3 de aldım açıkcası bende bu kadar kötü beklemiyordum hiç keyif vermiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: spiare

ARKADASLAR ZEVKLER DEĞİŞİR FAKAT BENCE PES 12 Yİ ÖNCE CAFEDE DENEYİN SONRA ALIN, TOP ÇALMAK EZİYET OYUNCULARA SANKİ ROKET TAKILMIS YAZIKLAR OLSUN...

top çalma konusunda doğru söylüyorsun topu rakipten almak için yer tutmak istiyorsun oyuncu resmen buz pistindeki gibi kayıyor rezelat resmen. bide kale ve file, pes 4 ten başlayın en kötü kaleler bu halısaha kalesi sanki beton gibi fileler var üstüne üstlük. koskoca yıl var oyun sanki her sene bir geriye gidiyor. ps4 çıkmadan bu oyun kolay kolay adam olmaz.
  • Fifa solladı artık tartışmaya gerek yok.
  • fifa iyi diyenler kaç yaşında olduklarınıda yazarsa sevinirim yorumunun sonuna
  • memnun değilseniz bence cok gecmeden satın oyunu veya fıfa ile takaslayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paylasturka

fifa iyi diyenler kaç yaşında olduklarınıda yazarsa sevinirim yorumunun sonuna

dalga geçiceğine yararlı seyler yazsan pese dair daha güzel olurdu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: paylasturka

fifa iyi diyenler kaç yaşında olduklarınıda yazarsa sevinirim yorumunun sonuna

Pardon fifanın -18 olduğunu unutmuşuz pesi büyükler oynar zaten.Nasıl bir mantığın varsa artık.Fifayı inceleyip 90+ puan veren editörlerde çocuk zaten.
  • 8 yıldır Pes oynuyorum. beni kimsenin pes6 pes9 pes10 pes11 veya pes12de kolay kolay yeneceğini sanmıyorum. XBOX pes12 online istatistiğim 320 maç %76 galibiyet. yani 248 galibiyetim var gol ortalama 2.88 yediğim gol ort 0.68
    yani bu oyunu oynayamadığım için eleştirmeyeceğim.
    oyunun çok güzel yönleri var. örneğin nasıl gol olacağı belli değil. basit bi şut gol olabilirken köşeye çok sert bi şut defans yada kaleciden dönebiliyor. gerçekçilik bu anlamda iyi.
    ama oyunda topu almak işkence. ben pato ile topu defanstan alıp rakibin bütün oyuncularını geçebiliyorum. üstelik hiç yorulmuyor. yani kesilmiyor. sürekli koş. tabi aynısını banada yapıyorlar. roket oyuncun yoksa maç kazanmak çok zor. varsa al uçur. eskiden süratli oynayan oyunculara karşı defansı ileri çıkarır oyun alanını sıkıştırırdım. böylece depar atacakları alan kalmazdı. şimdi hiçbir şekilde önüne geçilmiyor. defansın arkasına geçince kaleciyi birebirde geçmek belden aşağısı felçli birini geçmekten daha kolay. eğer çıktıysa en ufak bir hamlede geçersiniz.
    eski peslerde çalım atmak için oyunu iyi öğrenirdiniz. topu almak biraz daha basitti. ama onunda uzmanlıkları vardı. şimdi pes12de çalım atmak çok çok basitken topu almak olağandışı zor. artık paslar yardımlı. hemen herkes oyunu biraz oynadıktan sonra 1-0 öne geçip üstüste sayısız pas yapabilir. pas hatası yok denecek kadar az. defansın pozisyon alması bazen mükemmelken. bazen kreşten aldığınız çocuklardan bi geri 4lü oluşturduğunuz hissini veriyor. tüm pesler içinde oyuna puanım 5. alırken hayal kırıklığına uğramayan varsa helal olsun. ve fifayı demodan başka hiç oynamadım.

• sacmalasada bazen ben hala 2011 oynuyorum. fifa diyenlere guluyorum... sadece cok insan fifa dedi diye hem pesin hem fifanın 2012 sini aldım.
    fifa direk çocuk oyunu. yani bana hep oyle geldi yaşını almış bir insan olarak. pesin de fifaya benzetilmesi bende hayalkırıklığı yarattı. o yuzden ben halen pes2011 e devam ediyorum. Oynarsam onu oynuyorum...
  • Pes 11 daha iyidi ben 11'e devam edicem .
  • 3 maç yaptıktan sonra kolda bir gıcırdama sezdim ve o an kuzene "çabuk 2011 i tak yoksa kolu kırarım" dedim. :) 2011 akar gider arkadaş.
  • Arkafaslar bu sene Pes2012 ye para vermeyin bosuna, kendinize eziyet etmemeniz ve konamiye sovmemeniz icin Pes 2011 e devam edin! 2012 yokmus gibi davranin ,anlayacaginiz bu versiyonu cook kotu, salak sacma calimlar, rakip oyuncudan top calma mucize, garip garip fauller , balon gibi sutlar , adamlarin bir biri icerisinden gecmesi, top suren oyuncuyla topsuz adamin hizlarini ayni olmasi , adamlarin Atari oynu gibi yon degistirmeleri, ara paslarin kesilememesi , kalecilerin yedigi salak goller , toplun langirt gibi saga sola carpmasi ve bunun gibi bir suru salak olAylar ' ben PES 2011 e devam edecegim, pes 2012 den sonra ilac gibi geldi. Dikkat edin pes 2012 ile para verdim diye ugrasmayin, futbol oyunlarindan sogursunuz, !!!
  • pes 12 bu sene insanı hasta eder piskolojik rahatsızlık başlar insanda, pes 11 akar
  • Kısacası bu sene KONAMI oyunu yapamamış bi kere adam gibi grafik yok oyunda PES 2011'de bile daha iyi grafik var arkaplan hareketli olmuş ta ne olmuş ki 2 tane video koymuşlar başka birşey yok efsane ol modunu deseniz PES2011'de 65 filan ortalamayla başlarken şimdi 55 ortalama ile başlıyoruz oynanış deseniz zaten berbat hiç boşuna paranıza kıyıp PES2012 almayın.
  • herkese beğendirecem diye oyun yapılırsa olacağı budur. oyun tamamıyle arcade olmuş. pes 2011 daha iyi kesinlikle katılıyorum. yakında konami 1.02 patch çıkacak belki biraz adam olur oyun ama hiç zannetmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deta53 -- 5 Kasım 2011; 1:28:17 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.