Şimdi Ara

PES 12 PS3 VERDİĞİM PARA İÇİME OTURDU BU KADAR KÖTÜ BİR OYUN OLAMAZ!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
4.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Online modlar için orjinal almayı düşüyordum ama o kadar çok kötüleyen oldu ki bende iyi bir pesci olduğum için millet bilmiyor herhalde dedim:D demoydu videolardı derken iyi ki orjinaline o kadar para bayılmamışım dedim çünkü alakası yok pes serisiyle bu oyunun..

tabiri caizse taktik yapmayan kabala oynayanlar için on numara oyun yapmışlar.. pes11 de dalga geçtiğim arkadaşlarımdan henüz pes 12 de maç alamadım:) çünkü defans yapılmıyor, top çalınmıyor.. durdur durdurabilirsen adam uçup gitti mi işin bittiiiiiii:D
  • boşuna mı dedik fifa al diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesur.korku

Online modlar için orjinal almayı düşüyordum ama o kadar çok kötüleyen oldu ki bende iyi bir pesci olduğum için millet bilmiyor herhalde dedim:D demoydu videolardı derken iyi ki orjinaline o kadar para bayılmamışım dedim çünkü alakası yok pes serisiyle bu oyunun..

tabiri caizse taktik yapmayan kabala oynayanlar için on numara oyun yapmışlar.. pes11 de dalga geçtiğim arkadaşlarımdan henüz pes 12 de maç alamadım:) çünkü defans yapılmıyor, top çalınmıyor.. durdur durdurabilirsen adam uçup gitti mi işin bittiiiiiii:D

tüm serileri oynadım inanın bana en kötüsü budur. orjinal cd key aldık bide pişman etti beni.
  • allahtan pes 11 orjinal aldıktan sonra 12 alayım diye düşünüyordum
    burdakileri okuduktan sonra vazgeçtim
    fikir belirtenlere teşekkürler paramı boşa harcamama mani oldular
  • İyi ki PES 2012 almak için acele karar vermemişim, aynen dediğiniz gibi önce kafeye gidip deneyeceğim mutlaka :))
  • ben 10 yıldır pes oynarım pes 6 dahil en iyi pesin pes 2012 olduğunu düşünüyorum. kombinasyonlar çok fazla ve bu da oyunda özgürlük sağlıyor. faul ve ortaların gol oranlarının yüksekliği dışında bir kusur göremedim ki bunlarda yamayla kolaylıkla giderilir.

orta alanda paslaşma çalışın ve o koşma tuşundan elinizi ara sıra çekin oyunu beğenmeyenler
  • Vallahi ne yalan söyleyeyim, FIFA'nın sistemini bilmemekle birlikte PES'in kendini geliştirmediği aşikâr diyebilirim. Ben PES serisini oynamaya PS1'de daha ismi ISS iken başladım ve ondan sonra FIFA'dan tümüyle vazgeçtim, en son oynadığım Fifa99'du. Ancak bu yıl PES12 beni de tümüyle hayal kırıklığına uğrattı ve yıllar sonra ilk kez FIFA'yı kurdum bilgisayarıma. Bunu söylemekteki amacım FIFA şöyle güzel böyle iyi diye anlatmak değil de, KONAMI'nin yaptığı bu oyunun yılların PES'cilerini bile nasıl PES'den soğutabildiğini net ifade etmek için sadece. Samimiyetimle söylüyorum, o kadar üzgünüm ki böyle bir oyunu bize sundukları için, okuyup okumayacaklarını bilmesem de KONAMI'ye sitem dolu teşekkür mailimi de attım. Internetten edindiğim genel görüş, bu yıl çok yoğun eleştiri aldıkları yönünde aynı şekilde. O yüzden bu ayın ortasında yayınlayacakları patch'in bazı şeyleri düzelteceğine inanmak istiyorum. Yoksa gittikçe daha realist oynanışa doğru yol alan EA oyununa yöneleceğim. Çok garip sanki bir zamanların o eleştirilen FIFA'sı ile PES yer değiştiriyor.

• arkadaşlar size ben katılmıyorum bence bu seneki pes öncekilerinden çok daha güzel

bir çoğunuzun oyunu sevmemenizin tek sebeebi kendinizi pes gibi geliştirmemenizden kaynaklanıyor,yani eliniz 11 deki gibi top adamdayken sadece perese basıp yön tuşlarınla savunma yapmaya endesklemişiniz.aslında artık şahsi presten çok x ile takım arkadaşınız peresine bıraksanız eminin daha güzel savunma yaparsınız ve hani şu çok basit çalım yiyoruz mantığını tamamiyle kişisel beceriksizlik baktınız adam karşıdan koşarak geliyo üstünüze ee sizinde ona koşarak gitmenize hiç gerek yok sadece pres tuşu + rt tuşuna basarsanız höngüdek çalım yemezsiniz savunma oyuncusu karşıdan gelenle birlikte geriye hareket eder ve adamın çalımını bozmuş olursunuz

özür dilerim çok bilmiş gibi konuştum yalnız %60 galibiyet ortalamısyla 15 günde 750m luk takım kurmuş biri olarak size düşüncelerimi söyledim zaten diiyer aldığım malubiyetlrin hepsi çömezlik zamanındaydı

son olarak şunuda söyleyim bende ilk başlarda çok yadırgadım böle oyunmu olur dedim yalnız oynadıkça oyunu öyrendikçe sevmeye başladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claaslexion -- 6 Kasım 2011; 23:59:37 >

• PES 2012 ye kötü diyenler şaşırmış olmalı.Şuana kadar çıkmış en iyi oyun pes 2012 bence.siz kendinizi geliştiremediginizden daha kolaya kaçmak için çamur atıyorsunuz pese
  • Mesele kendini geliştirmek veya yeni sisteme ayak uyduramamak değil mutlaka herkes oynanışa alışır zamanla. Ancak bu oyunun, benim gibi takım oyunu oynamaya çalışan, kısa paslarla, verkaçlarla ilerleyen, alakasız yerlerden ileri top şişirmeyen oyuncular için olmadığı bariz. Ben mesela tek forvet olarak fizik gücü yüksek oyuncu tercih ederim. Benim oynattığım forvet rakip savunma arasında kaybolurken, rakibin SÜPER HIZLI forvetlerine şişirdiği her top gol oluyor ve yeni geliştirilen savunma sistemine göre de bunun çok fazla bir çözümü yok(en ufak fizik mücadeleleri faul oluyorken) Hadi hızlı forvet arkaya sarkar, zaten amacı odur da kardeşim hiç mi kademe yapılamaz bu oyunculara, geri koşarken hiç mi yetişilmez ? Toplu-topsuz koşma hızında bir fark hissedemedim. Yüksek arapasları öyle bir gidiyor ki, seçili savunma oyuncumun o topa müdahale edip edemeyeceğini kestiremiyorum. Pingpong topu gibi, paslaşmaların, seken topların hiçbir estetiği, gerçekçiliği yok. Kaleciyle karşı karşıya kalınınca sağa veya sola çekip çok hafif topa dokunmakla acayip absürd goller yeniyor. Daha eleştirilebilecek birsürü yönü var benim açımdan çok üzgünüm
    S-corpi-o ve Baadelpiero nickli arkadaşlar çok güzel anlatmış, aynen katılıyorum.

• Orijinalden alıntı: claaslexion
    "Çin 1" den tut pes 12 ye kadar her oyunda mutlaka bi sistemim ve de çıkış yolum olurdu.. Ben presi mükemmel uygularım ve de beni geçmek zordur..
    İşte bu yüzden gönül rahatlığıyla söyleyebilirim R2+X kombinasyonu hiç bir işe yaramıyor aksine savunmaya zarar veriyor.. tamam çalım atmak kolay olsun herkes show yapsın, fakat durdurmanın bi yolu da olsun...
  • Arkadaşlar bugün kafede oynadım oyunu, açıkçası beğendim. Biraz alıştıktan sonra gayet güzel olacağını düşünüyorum. İlk kez 2011 oynadığım zamanki gibi paslarda zorluk çektim ama 2 oyunda alıştım gibi. Sahne geçişleri arasındaki gereksiz görsel içeriğe kullanılan alan oyunun geneline kullanılsaymış daha da iyi olurmuş diye düşünüyorum.
  • Bende yıllardır pes oynayan biri olarak bu oyunu beğenmediğimi rahatlıkla söyleyebilirim. Fifa ile kıyaslamayacağım çünkü fifa serilerini uzun zamandır oynamıyorum en son fifa 11 demosunu indirmiştim psn den ona bakmıştım. Fifa 99 gibi hala hiç fark yok :) 2012 sini oynamadım ama çok farklı olduğunu sanmıyorum.

Pes 2012 nin bana göre en sinir tarafları;

Kaleciler inanılmaz kolay çalım yiyor. Karşı takımın forvet oyuncusuyla birebir kaldığında adam yanından yürüyerek geçebiliyor hiçbirşey yapamıyorsunuz.

Defans yapmak çok zor, online oynamak zevksiz. Kaç kişi ile online maç yaptıysam hepsi aynı şeyi yapıyor. Kanat forvete ara pas at, karşı karşıya kal gol at.. Defans ağırlıklı taktikle oynadığımdada buna engel olamadım. R2 ve X yapınca da sonucu değiştiremedim yine çok kolay kalecimle karşı karşıya kalıyorlar. Ya da sıfıra kadar inip orta gol yapanlar.. Bunun haricinde doğru düzgün gol atamıyor zaten kimse.

Uzaktan şut ile gol atılmıyor. Anca birilerine çarpıp bala mala girerse uzaktan gol oluyor.

Belkide oyunu alalı daha 2 hafta oldu ondan alışamadım ama özellikle defans olayı oyundan soğuttu beni. Hangi dizilişle oynarsam oynıyım defansım çok boş kalıyor tek pasla gol yiyorum.

• bakalım Resmi patch geldi. v1.02
    ne gibi gelişmeler olacak?
  • Yiyosa siz yapın la öyle oyun.Adamlar kaç gün uğraşıyo.Zaten her yıl yeni oyun yapmak zorundalar!
  • Kaleciler gerçekten saçmalıyor birebirlerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byyigit

PES 2012 ye kötü diyenler şaşırmış olmalı.Şuana kadar çıkmış en iyi oyun pes 2012 bence.siz kendinizi geliştiremediginizden daha kolaya kaçmak için çamur atıyorsunuz pese

Peki o zaman pes 12 de nasıl top çalıyosun veya ortalaması biraz yüksek oyuncuları nasıl durduruyosun onu anlat adamlar defanstan uçarak forvete gelebiliyor ne olduğunu anlamıyosun bumu gerçekcilik dün fifa aldım ve futbol oyunu oynadığımı hissettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: by genç

Yiyosa siz yapın la öyle oyun.Adamlar kaç gün uğraşıyo.Zaten her yıl yeni oyun yapmak zorundalar!

onların işi o düzgün yapıcaklar
  • Top çalma harbidende çok zor olmuş
  • walla kardeş ben sizin gibi düşünmüyorum pes 10 çok beyenmiştim 11 i sevmedim ama 12 çok güzel bi oyun görüntü kalitesi daha iyi olabilirdi ama olsun sizin ne istediginizi anlamış degilim yani topu hiç ugraşmadan düşünmeden alıp 11 oyuncuyu çalıma dizip gol atmanın ne zevki olabilir.maç sonunda skor 8-0 / 5,0 bilmem 9-0 ne zevk alınır o oyundan bu oyunda geçerktende attıgım gollerden zevk alıyorum pes 10 çok basitti çok kolay gol buluyordum tek adamla çalımlar atıyordum ama burda takım oyunu gerçekçilik hakim gol atmak için paslı oynaman gerek ve tek adamla top çalmak degil tam defans yapman lazım haksızlık etmeyin oyuna gerçekçilik bakımından fifa pes e yaklaşamaz
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.