Şimdi Ara

PES 12 ŞUT VE DEFANS YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR PES 12de ŞUTLAR VE DEFANS YAPMA KONUSUNDA BİRKAÇ SORUM OLACAKTI..PES 11DE UZAKLARDAN ÇOK İYİ ŞUTLAR ÇEKEBİLİYORDUM,BİR MANTIĞI VARDI..AMA PES 12DE BU MANTIĞI KAVRAYAMADIM.ŞUT BARINA AZ YADA ÇOK BASMAKSIZIN bazen ÇOK SERT VE DÜZGÜN BAZENDE ÇOK ANLAMSIZ ŞUTLAR ÇEKEBİLİYORUM.BUNU BİR TÜRLÜ RAYINA OTURTAMADIM YOKSA BU PESDEN Mİ KAYNAKLANIYOR...BU KONUDA YARDIMCI OLABİLİCEK ARKADAŞARLAR VARMI..DEFANS MEVZUSUNA GELİNCE ADAMDAN ALDIĞIM ÇOĞU TOP FAUL OLUYOR..BASKI YAPMAYA GELMİYOR.ANCAK TOPU CEZA SAHASI YAKINLARINDA ALBİLİYORUM..PES 11DE BASKI YAPTIĞIMDA DEFANSI HATAYA SÜRÜKLEYİP ALABİLİYORDUM ANCAK BU SÜRÜMDE BU YOK SANIRIM..TABİ EN İYİ OYUNCU MODUNDA OYNADIĞIMDANDA KAYNAKLANIYOR OLABİLİR...

• PES 12 2. DEMO - 1. DEMOYA GÖRE BAYA YOL ALMIŞ AMA GENEDE ÇOK EKSİKLERİ VAR..UMARIM PES 12 TAM SÜRÜMÜNDE ŞUTLAR VE DEFANS YAPMA KONUSU BİRAZ DAHA ELE ALINIR..
  • pes 11 de ilk oynadığım maçlarda da kavrayamamıştım..ama antreman modunda her noktadan nasıl isabetli ve tehlikeli şutlar çekilir öğrenmiştim..ama bunu daha kavrayamadım..mesela pes 10da şut çektikten sonra ara pasına basınca isabetli ve şert şutlar çekiyordu...pes 11de is topa olan konumun çok önemliydi..ancak pes 12de her şekilde denedim bir mantık olmadığını düşünüyorum bence hata var gibi geliyor..goller atıyorum ama sanıyorum ki karşılıklı oynanan derbilerde abuk subuk tahmin edilemeyen şutlar yüzünden oyundan soğumak durumunda kalabiliriz...konaminin dikkatini çekecektir bu..
  • Kardeş bu bütün saydıkların iyiye işaret uzktan şut çekince ben bütün şutları gole çeviriyorm mantıksız oluyordu
    2.si baskı yapınca da hemen alıyorduk ve kaleciyle 1 e 1 kalıyorduk direk gol anlamı kalmıyordu oyunun ;)
  • iyide kardeşim eski peslerde olan bu özellik saçma değilki..hiç maç seyretmiyormusunuz...30 metrenin üzerinde birçok maçta gol olyor..bank asyada bile bu böyledir..geçen hafta melo atmadımı uzaktan..oyunu zor yapıcaz diye futbolda gerçekten varolan şeylerden neden uzaklaşılır anlamam..şimdi fifa 12 30 metreden gol atsınlarda görelim..kaleciler panter ama aşırtma şutlarını deneyin 100 de yüze yakın gol oranı vvardır..yeterki kaleyi bulsun..pes 12de ise uzaktan da atılıyor ama eski gibi zevkli vuruşlar yok...ne demek istediğimi kıran kırana maç yaptıpınızda anlıcaksınızdır...
  • baskı yaparak top alsan ne olucak ki hakem herşeye daul çalıyor..ama tam sürümünde düzelticeklerdir..inanıyorum..
  • Oha
  • Pes ve fifanın çıkması az bir zaman kaldı..Fifadan inciler dökülrken pesde ses seda yok..umarım son rütuşları yapıyordur..eğer demo 2 gibi full sürümünü piyasaya sürerlerse çok kan kaybedecek..pes için Bir sene fifanın ezikliği içinde geçicektir...Fifa cephesinde ise durum farklı bugun çıkan videoları seyrettim..demoya yakın bir tam sürüm var gibi..ama bana şutlarda biraz daha iyileştirme var gibi geldi..süper ötesi olmuş...hele mesut özil'in rövaşata golünü gördükten sonra fifaya iyice kanım ısındı..birde benzemanın sakatlanıp saha dışında kalmsı,gerçketen futbol için güzel enstanteneler.bir pes fanı olarak umarım SEABASS da benim gibi fifayı seyretmiyordur da güzel bir pes 12 ki oynayalım....bu sene iki oyunuda alıcam ama çoğunlukla fifa oynucağım gibi...bakalım zamn ne göstericek..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.