Bildirim
PES 13 'DE KALACAKLARIN TOPLANMA MEKANI
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
sanırım bulursun bende ikisini almayacagım pes13 den devam edcegim
ayrıca sana bir soru sorayım bu online maclarda mac hızı hep 0 mı oluyor 0a alısamadım bir türlü +2 de oynuyorum hep onlinede mac hızı degiştirilemiyor mu? -
yok hocam maç hızızı elinle değiştirme imkanın yok. senin hızın eğer 2 ise , karşındakinin de hızı 2 ise, 1 oynanıyor diye biliyorum.
bazı maçlarda 0 gibi birşey oluyor heralde bağlantıdan yada karşındaki sıfır ise senin ne olduğunun önemi yok. ve 0 oynanıyor. -
anladım cok sıkıntılı bir durum sırf bu yüzden online oynayasım gelmiyor 0 da mac bitmiyor
@46petro -
quote:
Orijinalden alıntı: Arresst
anladım cok sıkıntılı bir durum sırf bu yüzden online oynayasım gelmiyor 0 da mac bitmiyor
@46petro
hocam sana özel mesaj gönderdim. beni arkadaş olarak eklede , vs atarız :D nickinide yaz -
aslında burası pes 13de kalacakların toplanma mekanı olsa iyi olur herkes birbirini ekler burdan mac yapparız -
Ãynen hocam değiştirdim konunun ismini :D -
quote:
Orijinalden alıntı: 46petro
Ãynen hocam değiştirdim konunun ismini :D
adın cıkmıyor cevrim içi kullanıcı listesinde sne benimkini aratsana bi -
quote:
Orijinalden alıntı: Arresst
quote:
Orijinalden alıntı: 46petro
Ãynen hocam değiştirdim konunun ismini :D
adın cıkmıyor cevrim içi kullanıcı listesinde sne benimkini aratsana bi
Hocam suan kurdum. Dostluk maci lobisi- TR odasina gel kurdum sifre 13
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şimdi bu ara pes 14 kötü diyorlar sanırım bir çok kişi pes 13 ten devam eder yada fifa 14 e geçiş yaparlar.
soru şuki konami pes 13 desteğini kaç yıl sürdürür.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X