Şimdi Ara

Pes 13 de uzaktan sürekli ronaldoya gelmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu olay kafayı yedirtecek bana kendi kalesinden uzun orta yapıyor top direk ronaldonun ayagına gidiyor gol oluyor. Benim pas yapıp kaleye gitmekle iflahım kesiliyor adam rastgele bir topla topu ronaldoya atıp gol atıyor

Topu attığı anda adamı seçip geri kaçırmayı denedim bazen başarılı oldum bazen olamadım
    ofsayt tuzağını kaldırmayı denedim işe yaramadı
    3 stoper oyuncusunu ronaldoya markaj verdim o da kısmen işe yaradı ama diğer oyunculara gidiyor bu sefer de top.

Ya bir daha pes 13 oynamayacağım ya da bir taktik bulacağım engelleyeceğim.

ne yapabilirim bu durumda?

• pes 13 te ronaldo gibi gir kaç buglu adam var 10 toptan 5 i kesin goldur durdurman imkansız , kornerde ronaldonun kafa golu atma ihtimali %70 kafa vurma ihtimaliyse %90 :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametalbayrak

pes 13 te ronaldo gibi gir kaç buglu adam var 10 toptan 5 i kesin goldur durdurman imkansız , kornerde ronaldonun kafa golu atma ihtimali %70 kafa vurma ihtimaliyse %90 :D

Bir de topu attığı zaman hızlıca ekran kayıyor direk ronaldoya geliyor yani engellemek çok zor markaj biraz işe yarıyor ama 3 oyuncu daire oluşturuyor etrafında koşamıyor o zaman bu sefer de diğer oyuncular boş kalıyor, artık bekleri de diğerlerine markaj verecem başka yapacak bir şey yok
  • sadece ronaldoya 2 markaj verin ben öyle yapıyodumm fazlada açık vermiyodu bide dengesi ve hızı yüksek stp kullanın pepe ramos gibi .
  • Robben dehset ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.