Şimdi Ara

PES 13 Donmaya Başladı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu indirdim ve yaklaşık 1-2 hafta bir süreyle sorunsuz bir şekilde oynadım. Bilgisayarımdan ne bir şey sildim ne de PES 13 ile ilgili bir yama vs. yüklemedim. Fakat bir süre sonra oyun içerisinde maç sırasında donmalar başladı. Ne yaptıysam düzeltemedim. Oyunun çözünürlük ayarlarını en düşüğe almama rağmen hala aynı sorun devam ediyor. Bunu ilk kez geçenlerde fark ettim. Torrent indiriyordum herhalde bu yüzden yapıyordur dedim fakat alakası bile yokmuş ilginç bir şekilde bir anda oyun donma yapmaya başladı. Örnek olarak oyuncuya pas veriyorum top oyuncunun ayağına gidene kadar donma yapıyor. Acaba bu sorunu daha önce yaşayıp halledebilen ya da yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

İyi forumlar

• Ekran kartını güncellemeyi dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C_K

Ekran kartını güncellemeyi dene.

Cevap için teşekkürler, denedim fakat faydası olmadı. Sorun ekran kartı güncellemesinden dolayı değil. Acaba hard disk im çok aşırı dolu o yüzden olabilir mi? 500 GB hard disk e sahibim ve şuan boş alan 7 GB var
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Venus-

quote:

Orijinalden alıntı: C_K

Ekran kartını güncellemeyi dene.

Cevap için teşekkürler, denedim fakat faydası olmadı. Sorun ekran kartı güncellemesinden dolayı değil. Acaba hard disk im çok aşırı dolu o yüzden olabilir mi? 500 GB hard disk e sahibim ve şuan boş alan 7 GB var

7 gb boş alan iyi bence, o yüzden olacağını sanmıyorum.başka da birşey gelmiyor aklıma
  • malwarebytes anti-malware ile bilgisayarını tara bulunan zararlı içerikleri sil tammdır büyük ihtimalle düzlecektir oyun..
  • kardeş aynı sorun bendede başladı. iki gündür bir sıkıntı var. oyun normal işliyor maç falan yaparken ama azıcıkda olsa donma yaşıyorum. en düşük ayarlarda olsa bile. virüs girdiğini düşünüyorum şu anda. temizlemeye başladım. bakalım ne olcak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rosberq

kardeş aynı sorun bendede başladı. iki gündür bir sıkıntı var. oyun normal işliyor maç falan yaparken ama azıcıkda olsa donma yaşıyorum. en düşük ayarlarda olsa bile. virüs girdiğini düşünüyorum şu anda. temizlemeye başladım. bakalım ne olcak.

Ben bilgisayarıma format attım ve şuanda donmadan oynuyorum tekrar ilk zamanki gibi. İstersen magicans'ın söylediği yöntemi dene bir de. Ben emin değilim ama sanırım hard disk çok fazla dolu olduğundan dolayı yapıyor olabilir. Hard diskinde şuanda kaç GB boş alan var senin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Endoflance -- 19 Kasım 2012; 18:55:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sana bir önceki mesajı attığımda günden beri bilgisayarım kafayı yedi ve dvdrom'u bozdum. kaç gündür format ile uğraşıyordum:) ve sonunda windows8 kurmayı başardım :D pesi yükleyeceğim birazdan :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.