Şimdi Ara

Pes 13'te İdeal Takımı Bulamıyorum ;)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar pes oynamayı sevrn biriyim ama iyi oynamam genellikle. Oynadığım arkadaşım çok iyi oynuyor. Mesela attığı her ara pasta bi gol pozizsyonu oluyor. Her firikikte nefes tutuyorum anlayın.

Ama benim asıl sorunum ise takım bulamamak. Yani oynayan çoğu kişinin her zaman alfığı ve güzelce kurduğu takım var.

En sevdiğim takım münih. Ama bir türlü istediğim taktiği kuramıyorum. Gol bile atamıyorum. Ancak tony kroos yada javiyle ceza sahasına girmeden gol atıyorum :D

Sizden istedğim bu acemi arkadaşınıza rahatça gol atabileceği bir takım söylemeniz ve nasıl oynatacağınıda söylerseniz iyi olur.

Man city al diyor çoğu kişi aguero ile gol yağmuru yaparsın diyorlar ama artık ben mi yanlış oynatıyorum aguya top bile atamıyorum.

Yada gol pozizyonu oluşturamıyorum. Uzaktan attığım şutlar hariç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Doğru demişler city ve bayern le herkesi yenersin agueroyu tek forvet oynatıp arapaslarıyla bayernde ise robbenle uzaktan şutlarla rahat yenersin
  • Real Madrid'i al. Sola Ronaldo sağa Bale'i çek. İlerde Benzema. Bu taktikle de yenemezsen başka takımla zor yenersin zaten. Birde City'i alıp orta sahayı kalabalık tutup Aguero'yu ileri atabilirsin. Aguero , Benzema gibi oyuncular oyunda kolay kolay gol kaçırmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JamesKırkRobertLars -- 15 Eylül 2014; 16:08:15 >
  • cityle herkesi yenersin doğru real madrid hariç. En öne Ronaldo yu koymak oyunun hilesidir arkasına benzema kanatlara hızlı adamlar nokta.
  • Dortmund dene bide : )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.