Bugün gidip bi fifa çevirelim dedik ps3'de arkadaşlarla. Baktık PES 2014 gelmiş falan filan dedik deneyelim tamamen ön yargısız.( Bahsettiğim arkadaşlar da yıllardır pes oynayan başta ön yargılı kişiler FIFA 12'yi oynadıktan sonra her şey değişti tabi.) Ben hayatımda bu kadar kötü hayal kırıklığına uğramadım Daha önceki pes serilerinin hepsi şuan ki PES 2014'den milyonlarca kat daha iyi. Paslar , şutlar , ara paslar , ortalar , grafikler( Oyuncular , çimler , formalar ve kaleler) ve en en en önemlisi kaleciler tam bir felaket.Ve daha önceki PES serilerinde olan Oyun Planı olayında herkesi rahatça hareket ettirmeyi katledip çok karışık bir hale getirmişler. Yaptığınız saçma top kayıpları , attığınız şutlar , kalecinizin yediği goller , dünyanın en kötü ara pasları bayağı canınızı sıkabiliyor.Ayrıca oyuncuların çoğu overrated maalesef ki. Oyuncuların güçleri , dengesizlikleri ve abartısı'da harika derecede kötü. PES 2014'ün güzel ve geliştirilmiş yanları da var tabi.. Bunlar oyuncu yüzleri ve taraftar olarak yansıdı bana.
Uzun süre PES oynayıp zevk almasını bildim fakat FIFA'dan aldığım zevki alamadım son bi kaç yılda. Şunu söylebilirim gönül rahatlığıyla "BENCE" PES 2014 almaya değecek bir oyun değil.
hocam 2003 den beri fifa oynardım 2010 a kadar oynadım sonra ev arkadasları pesci oldugu için bıraktım 2009 da fifayı ve birdaha hiç fifa oynamadım şimdi ikisiinde demosunu indirdim peste daha dogru düxgün sutum bile yok ama fifada herkese sallıyorum 3 seneden beri oynamadım halde ayrıca peste cok sacma birsey vark ettim 2014 de deomoda gökkusagı hakeretini yapamaya oyuncu yok hepsi yapıyor masallah bunuda ayrıca belirtmek istedim.
quote:
Orijinalden alıntı: Arresst
hocam 2003 den beri fifa oynardım 2010 a kadar oynadım sonra ev arkadasları pesci oldugu için bıraktım 2009 da fifayı ve birdaha hiç fifa oynamadım şimdi ikisiinde demosunu indirdim peste daha dogru düxgün sutum bile yok ama fifada herkese sallıyorum 3 seneden beri oynamadım halde ayrıca peste cok sacma birsey vark ettim 2014 de deomoda gökkusagı hakeretini yapamaya oyuncu yok hepsi yapıyor masallah bunuda ayrıca belirtmek istedim.