Şimdi Ara

PES 14 oynadım. GİRİN OKUYUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün abim gelmişti ve birlikte ps3 kafeye gittik adam sordu ne oynayacaksınız dedi, bende pes dedim 13 mü 14 mü dediğinde şaşırdım birden, bildiğim 20'sinde çıkacağı.herneyse 14 dedim. oyunun kutusuda ordaydı.ancak oyun gerçekten ama gerçekten berbat. menüsü fena değil ama tam maça başıyacağız starta bastım o anki santra vuruşundaki görüntü varya sanki pes 6 oynuyormuşum gibi.

arkadaşlar sonra devam ettik 2-3 dakika maça ama dayanamadım gerçekten grafikleri berbat. boşuna para vermeyin benim fikrim...

• 2011 den beri ne anlatıyoruz ki siz pesçilere ?
  • Playstation 3 2006 yılında çıktı. 7 senelik bir konsoldan grafik olarak günümüz pc'lerine eş değer bir şey beklemekle hata eden sizsiniz bence. yakın zamanda playstation 4 çıkacak, belli ki oyun firmaları ağırlığı oraya vermeyi planlıyorlar. playstation 3'de grafiklerin pc düzeyinde olmaması ya da oyunda kasılmalar olmasına büyük hayret etmek mantıksız bence. pc gameplaylerini izledim, oyun gayet güzel görünüyor her açıdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 28tatar

Playstation 3 2006 yılında çıktı. 7 senelik bir konsoldan grafik olarak günümüz pc'lerine eş değer bir şey beklemekle hata eden sizsiniz bence. yakın zamanda playstation 4 çıkacak, belli ki oyun firmaları ağırlığı oraya vermeyi planlıyorlar. playstation 3'de grafiklerin pc düzeyinde olmaması ya da oyunda kasılmalar olmasına büyük hayret etmek mantıksız bence. pc gameplaylerini izledim, oyun gayet güzel görünüyor her açıdan.

doğru haklsınıız gittiğim kafenin tvleriylede alakalı olabilir ama oyunu genel olarakta beğenmedim. hele oyunplanı ayarı varya eziyet zulüm arkadaşlar imleci aşırı yavaş beğenmedim ben. fikirlerim bunlar.
  • Bende bilgisayarimda oynadim bugun 1 mac yaptim full cozunurluk yuksek kalite gercekten cok begendim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: y8igit

Arkadaşlar dün abim gelmişti ve birlikte ps3 kafeye gittik adam sordu ne oynayacaksınız dedi, bende pes dedim 13 mü 14 mü dediğinde şaşırdım birden, bildiğim 20'sinde çıkacağı.herneyse 14 dedim. oyunun kutusuda ordaydı.ancak oyun gerçekten ama gerçekten berbat. menüsü fena değil ama tam maça başıyacağız starta bastım o anki santra vuruşundaki görüntü varya sanki pes 6 oynuyormuşum gibi.

arkadaşlar sonra devam ettik 2-3 dakika maça ama dayanamadım gerçekten grafikleri berbat. boşuna para vermeyin benim fikrim...

Bende bu gün denedim seninde dediğin gibi berbat bana göre bir oyun pes 6 yı geçtim fifa oynuyormuşum gibi geldi. çok büyük umutlarım vardı oysa .s.s :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyibayramlar

quote:

Orijinalden alıntı: y8igit

Arkadaşlar dün abim gelmişti ve birlikte ps3 kafeye gittik adam sordu ne oynayacaksınız dedi, bende pes dedim 13 mü 14 mü dediğinde şaşırdım birden, bildiğim 20'sinde çıkacağı.herneyse 14 dedim. oyunun kutusuda ordaydı.ancak oyun gerçekten ama gerçekten berbat. menüsü fena değil ama tam maça başıyacağız starta bastım o anki santra vuruşundaki görüntü varya sanki pes 6 oynuyormuşum gibi.

Bende bu gün denedim seninde dediğin gibi berbat bana göre bir oyun pes 6 yı geçtim fifa oynuyormuşum gibi geldi. çok büyük umutlarım vardı oysa .s.s :D

aynen, fifa 2009'un grafikleri daha güzel.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla fanboylar beni çekmeyin bu tür konulara ama pes6 gelmiş geçmiş en iyi futbol oyunlarından biridir bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kunter

Valla fanboylar beni çekmeyin bu tür konulara ama pes6 gelmiş geçmiş en iyi futbol oyunlarından biridir bana göre.

gelmiş geçmiş en iyisidir kardeş çıkmadı böyle bir oyun hala shollym patch 2013 yamasıyla online olarak avrupalılarla oynuyorum futbol oyunu budur diyorum
  • golmanya kullanıcısına yanıt
    vay be. helal olsun ne diyelim, pes 6'yı 13 yamasıyla oynamak helal valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: golmanya

quote:

Valla fanboylar beni çekmeyin bu tür konulara ama pes6 gelmiş geçmiş en iyi futbol oyunlarından biridir bana göre.

gelmiş geçmiş en iyisidir kardeş çıkmadı böyle bir oyun hala shollym patch 2013 yamasıyla online olarak avrupalılarla oynuyorum futbol oyunu budur diyorum

Hocam bende onu merak ediyorum, şuan PES 6 yüklü, online nasıl oynayabilirim? PES6J client dosyaları falan vardı bende.
  • Aynen hocam o santradaki görüntü nedir allah askına sanki ateriden fifa soccer 98 oynuyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: nooxn

quote:

quote:

Hocam bende onu merak ediyorum, şuan PES 6 yüklü, online nasıl oynayabilirim? PES6J client dosyaları falan vardı bende.

kardeşim pes 6 yükledikten sonra shollym patch 2013 diye bir yama var yaklaşık 10 gb bu yama bunu yükleyeceksin ne var bu yamada diye sorarsan her bişey var yeni formalar yeni kadrolar gerçek yüzler tüm takımların statları tezahüratları yaklaşık 80-90 tane top herşey var anlayacağın bunu yükleyince ayrıca online dosyaları var onlarıda belirtilen yere atıyosun direk network bölümünden oyundaki networkten servere bağlanıyosun ilk önce evoleague.com diye bir site var burda kayıt oluşturup ismin ve şifrenle daha sonra servere ordaki şifrenle gireceksin server da shollym patch bölümünü görürsün orda türkü almanı ingilizi sırpı rusu hollandalısı tonla pesçi var onlarla kapışıyosun https://www.facebook.com/ShollymPatch?fref=ts bu shollym patcin face adresi bu dahttp://www.evo-league.com/ üyeliği yapacağın site yabancı site ama talimatları okursan rahat yaparsın biraz zahmetli ama herşeye değer bu pes 6 keyfi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nooxn

quote:

quote:

kardeşim pes 6 yükledikten sonra shollym patch 2013 diye bir yama var yaklaşık 10 gb bu yama bunu yükleyeceksin ne var bu yamada diye sorarsan her bişey var yeni formalar yeni kadrolar gerçek yüzler tüm takımların statları tezahüratları yaklaşık 80-90 tane top herşey var anlayacağın bunu yükleyince ayrıca online dosyaları var onlarıda belirtilen yere atıyosun direk network bölümünden oyundaki networkten servere bağlanıyosun ilk önce evoleague.com diye bir site var burda kayıt oluşturup ismin ve şifrenle daha sonra servere ordaki şifrenle gireceksin server da shollym patch bölümünü görürsün orda türkü almanı ingilizi sırpı rusu hollandalısı tonla pesçi var onlarla kapışıyosun https://www.facebook.com/ShollymPatch?fref=ts bu shollym patcin face adresi bu dahttp://www.evo-league.com/ üyeliği yapacağın site yabancı site ama talimatları okursan rahat yaparsın biraz zahmetli ama herşeye değer bu pes 6 keyfi

Sağol hocam üşenmeden detaylı anlatmışsınız. Hemen deniyorum. PES 6 için 50 GB patch bile çekerim

• Benim hoşuma gitti oyun.Atmosfer,taraftarlar cok iyi olmuş.Ama korner ve frikikler berbat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big Pun -- 19 Eylül 2013; 19:33:25 >
  • PlayStation 3'ün grafikleri eskidi doğru, ancak PlayStation'un işlemcisi ve ekran kartının denklerine hiç baktınız mı? Her zaman olduğu gibi yine iyi toplanmış bir PC her türlü alt edecektir PlayStation'u. PES'e gelirsek, ben de katılıyorum, tek kelime ile rezalet bir oyun olmuş 2014.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.