Şimdi Ara

Pes 15 çok geç pas ve şut atıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben mi ayarları karıştırdım nedir anlamadım ama ayağımdaki topa pas yada şut için bastığımda neredeyse 2 sn sonra atıyor kafayı sıyıracam

bi yolu yordamı çözümü yok mu?

• Online'da oynuyorsan normal hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xabir

Online'da oynuyorsan normal hocam.

Yok bire bir de oynuyorum

Dün gece ps saloluna gidip orda oynadık,orası pc versiyonuna göre çok daha iyiydi hayran kaldım. Hatayı nerde yapıyorum anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gel pc pc

quote:

Orijinalden alıntı: Xabir

Online'da oynuyorsan normal hocam.

Yok bire bir de oynuyorum

Dün gece ps saloluna gidip orda oynadık,orası pc versiyonuna göre çok daha iyiydi hayran kaldım. Hatayı nerde yapıyorum anlamadım

Playstation zaten PC versiyonuna kadar çok daha iyi. Bir de ayarları düşür hocam. Belki bilgisayar kasmasından ötürüdür. Medium veya Low'a indir.
  • Xabir kullanıcısına yanıt
    Hayvan gibi oyun bilgisayarım var ondada kasıyorsa..

Pc ye geçince denerim,olumlu-olumsuz dönüşleri de yazarım buraya sağolun hocam

• quote:

Hayvan gibi oyun bilgisayarım var ondada kasıyorsa..

Pc ye geçince denerim,olumlu-olumsuz dönüşleri de yazarım buraya sağolun hocam

Yararım olmadı ki hocam. Ama Pes sorunlu bir oyun oldu artık ya. Ne güzel 2010-2011'de falan hatasız cartsız curtsuz oynardık.
  • Oyundan kaynaklı.Bendede var öyle birşey.Basıyorum adam geriliyor veya olduğu yerde durmasına rağmen 2sn sonra vuruyor.Vurana kadar rakip alıyor topu.Pes bozuyor iyice oynanis olarak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal hocam gec tepki veriyt buda oyunu baltaliyor

• oguz707 O kullanıcısına yanıt
    edit : ceza sahası içinde hız tuşundan elinizi çekin düzeltip vurduğunuzda çok iyi vuruyor hakeza arapaslarda da aynısı geçerli
  • quote:

ben mi ayarları karıştırdım nedir anlamadım ama ayağımdaki topa pas yada şut için bastığımda neredeyse 2 sn sonra atıyor kafayı sıyıracam

bi yolu yordamı çözümü yok mu?

Aynen hocam ama bi süre sonra alışırsın

• ne alışması be öyle fena kasıyor ki. Adam bir metreyi, 10 dakika da ilerliyor. Çok çok fena yavaş oyun. Ayarlardan hızı yükselttim. İşlem önceliğini Pes'e verdiğim halde, işlemcim de iyi Process Lasso gibi programlar kullandığım halde kasıyor!
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatwxe

ne alışması be öyle fena kasıyor ki. Adam bir metreyi, 10 dakika da ilerliyor. Çok çok fena yavaş oyun. Ayarlardan hızı yükselttim. İşlem önceliğini Pes'e verdiğim halde, işlemcim de iyi Process Lasso gibi programlar kullandığım halde kasıyor!

Benim pc zerre kasmadı 2 aydır

Bu arada ps4 te oynadım pes13 gibi seri ve akıcıydı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.