Şimdi Ara

PES 15 DEMO (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Her zaman fifa daha iyi bir oyun olacak çünkü fifa bir oyundan ibaret PES ise gerçek bir futbol deneyimidir oynanabililirlik oyun akıcılığı bir oyuncu değişikliğinin maçı değiştirmesi rakibe göre taktik yapmalar tamamen oyuna yansıyor online veya arkadaşınla oynarken öndeysen son dakikaların yıllar gibi geçmesi vs vs bunu hep yaşatmıştır pes (2014 hariç ) şimdi bunları oynamadan bilmeden 1-2 video izleyip fifa yı övmeyin arkadaşlar konunun başlığı o değil bi kere görsel içerik süslemeler daha iyi olabilir bu tartışılır ama oynanabilirlik tartışılmaz. fifanın daha çok satması olayına gelince her yaş grubu fifa alıyor çünkü 10-15 yaş arası pes hayranı çocuk görmedim pek çünkü fifa güzel bir oyun start ta basar başlar maçı bitirisin taktik oyuncu değişilkliği falan yapmaz işine gelir o yüzden fifa satar toyotada dünyanın en çok araba satan firması ama bir mercedes değil .

• quote:

Orijinalden alıntı: sadoby

Her zaman fifa daha iyi bir oyun olacak çünkü fifa bir oyundan ibaret PES ise gerçek bir futbol deneyimidir oynanabililirlik oyun akıcılığı bir oyuncu değişikliğinin maçı değiştirmesi rakibe göre taktik yapmalar tamamen oyuna yansıyor online veya arkadaşınla oynarken öndeysen son dakikaların yıllar gibi geçmesi vs vs bunu hep yaşatmıştır pes (2014 hariç ) şimdi bunları oynamadan bilmeden 1-2 video izleyip fifa yı övmeyin arkadaşlar konunun başlığı o değil bi kere görsel içerik süslemeler daha iyi olabilir bu tartışılır ama oynanabilirlik tartışılmaz. fifanın daha çok satması olayına gelince her yaş grubu fifa alıyor çünkü 10-15 yaş arası pes hayranı çocuk görmedim pek çünkü fifa güzel bir oyun start ta basar başlar maçı bitirisin taktik oyuncu değişilkliği falan yapmaz işine gelir o yüzden fifa satar toyotada dünyanın en çok araba satan firması ama bir mercedes değil .

PES 14'e kadar ben de PES'ciydim ama artık FIFA'cıyım. Allah bilir sen FIFA oynamadın gelmişsin burada PES oynamadan PES'i seçmediler diyorsun.

Ayrıca gerçeklik konusunda PES, FIFA'dan iyi mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kandorfeyta -- 15 Ekim 2014; 17:18:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kandorfeyta kullanıcısına yanıt
    sana fifayla mutluluklar kardeşim herkes neyle mutluysa ona devam etmekte özgür ben alıntıda yapmadım senden sen niye alındın ki fikrimi söyledim :)
  • sadoby S kullanıcısına yanıt
    Konuma yazdığın için ve FIFA'yı oynamadan eleştirdiğin için.

Gerçi bütün oyun kanalları Dünya çapında sadece FIFA videosu çekiyor. Yani PES, FIFA'ya rakip değil. Hem oynanış, hem oynayan kişi sayısı, hem de kalite açısından.

• quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

Konuma yazdığın için ve FIFA'yı oynamadan eleştirdiğin için.

Gerçi bütün oyun kanalları Dünya çapında sadece FIFA videosu çekiyor. Yani PES, FIFA'ya rakip değil. Hem oynanış, hem oynayan kişi sayısı, hem de kalite açısından.

güzel kardeşim çok konu falan açıyon galiba kafan karışık konu başlığı PES 2015 DEMO sen bu konu altında fifa fanboyluğu yapıyorsun.

Fifa yı denemediğimi nereden biliyorsun.Sen olayın içinde değilsin galiba pes 2014 ü oynayıp da bi fifa deneyim olurmu acaba demeyen kalmadı senin haberin yok. sonra fifa bişey olmadığını görünce pes 2013 le devam ettim bu kadar ama hiçbir fifa konusu başlığı altında pes fanlığı yapmadım
  • Bube berbat oyun yahu. Eğer demodaki gibiyse hiç oynanmaz bu oyun. Yahu adamlar ağır çekimde ilerliyor. Oyun hızı ayarıda yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: av.korkut

pes 2014'teki hayal kırıklığından sonra gerçek bir PES oyunu geliyor gençler...

Bu benim dün gece kendi oynadığım oyunun videosu... Maçın yalnızca ikinci yarısını kaydettim... İzlerken HD seçeneğini etkinleştirin...

https://www.facebook.com/video.php?v=10152672757644350&l=7776233702636347982

Yaklaşık 20 maçlık deneyimden sonra;

Oyunda hücum etmek kolay... Defans yapmak 2014'e göre daha kolay...

Oynanabilirlik tartışmasız şekilde çok çok daha iyi...

Grafikler bir harika... (Bunda PS 4 ün etkisi olabilir, ama PS3 fox-engine kaldırmamıştı, kasıyordu PES 2014'ü)

Şu an ofisteyim ve öğleden beri bir an önce eve gidip oyunun başına otursam diye geçiyor içimden... Bu hissi yaşamayalı çok olmuştu...

FIFA 15 Demoyu oynamıştım düne gelene kadar 4-5 gün... Şu kadar söyleyebilrim; FIFA oyun/eğlence hissi, PES gerçeklik hissi veriyor...

Oyunu ilk oynadığımda kendi kendime 'PES 6 nın grafiklerini güncelleyip sürmüşler piyasaya' dedim...

O serideki oynanış keyfi geri gelmiş gibi...

PS3 ve PS4 ü olup ta demoya ulaşamayanlar şu konuya baksınlar...

http://forum.donanimhaber.com/m_97396631/tm.htm

FIFA oyun/eğlence hissi, PES gerçeklik hissi veriyor...

Buna sadece gülerim hocam FIFA ikisinde de açık ara üstün yine satışlarda farkı açacaktır. PES daha yetişemez FIFA'ya.

Dünyadaki oyuncu profilinin %70i 13-16 yaş arası satışa bakacaksan mario ve simsin yıl içindeki satışına bak önce rakamlarla iyi kötü olunmadığını gör ayrıca lisansız bir fifanın pesin yarısı kadar satmayacağına adım gibi eminim bu yaş ortalamasının grafik, ses ve takım isimlerine baktığı belli zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: av.korkut

pes 2014'teki hayal kırıklığından sonra gerçek bir PES oyunu geliyor gençler...

Bu benim dün gece kendi oynadığım oyunun videosu... Maçın yalnızca ikinci yarısını kaydettim... İzlerken HD seçeneğini etkinleştirin...

https://www.facebook.com/video.php?v=10152672757644350&l=7776233702636347982

Yaklaşık 20 maçlık deneyimden sonra;

Oyunda hücum etmek kolay... Defans yapmak 2014'e göre daha kolay...

Oynanabilirlik tartışmasız şekilde çok çok daha iyi...

Grafikler bir harika... (Bunda PS 4 ün etkisi olabilir, ama PS3 fox-engine kaldırmamıştı, kasıyordu PES 2014'ü)

Şu an ofisteyim ve öğleden beri bir an önce eve gidip oyunun başına otursam diye geçiyor içimden... Bu hissi yaşamayalı çok olmuştu...

FIFA 15 Demoyu oynamıştım düne gelene kadar 4-5 gün... Şu kadar söyleyebilrim; FIFA oyun/eğlence hissi, PES gerçeklik hissi veriyor...

Oyunu ilk oynadığımda kendi kendime 'PES 6 nın grafiklerini güncelleyip sürmüşler piyasaya' dedim...

O serideki oynanış keyfi geri gelmiş gibi...

PS3 ve PS4 ü olup ta demoya ulaşamayanlar şu konuya baksınlar...

http://forum.donanimhaber.com/m_97396631/tm.htm

FIFA oyun/eğlence hissi, PES gerçeklik hissi veriyor...

Buna sadece gülerim hocam FIFA ikisinde de açık ara üstün yine satışlarda farkı açacaktır. PES daha yetişemez FIFA'ya.

Dünyadaki oyuncu profilinin %70i 13-16 yaş arası satışa bakacaksan mario ve simsin yıl içindeki satışına bak önce rakamlarla iyi kötü olunmadığını gör ayrıca lisansız bir fifanın pesin yarısı kadar satmayacağına adım gibi eminim bu yaş ortalamasının grafik, ses ve takım isimlerine baktığı belli zaten.

Nedense ben oyun kanallarında 20+ arası kişiler FIFA çekerken, 13-14 yaşları PES oynarken görüyorum.

Yaş aralığı kıyaslıyosun ciddi ciddi. Bahanelerle bak. Bari gerçekçi olsun.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kandorfeyta -- 1 Kasım 2014; 16:00:21 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.