Şimdi Ara

PES 15 DEMO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

PES'ci arkadaşlarım FIFA WORLD bedava bence onu oynayın çünkü ondan farkı yok oyunun.

EDIT:http://www.twitch.tv/directory/game/Pro%20Evolution%20Soccer%202015 buradan takip ettim isteyen görebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kandorfeyta -- 17 Eylül 2014; 19:40:38 >

• ps4 de oynayan herkes oyuna hayran kalmış , pes 6 ruhu geri gelmiş diyor. Sen daha oyunu oynamadan gelmiş laf çakmaya çalışıyorsun. Bu tarz hareketler yakışmıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: piocu

ps4 de oynayan herkes oyuna hayran kalmış , pes 6 ruhu geri gelmiş diyor. Sen daha oyunu oynamadan gelmiş laf çakmaya çalışıyorsun. Bu tarz hareketler yakışmıyor

Herkes dediğin kim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

quote:

Orijinalden alıntı: piocu

ps4 de oynayan herkes oyuna hayran kalmış , pes 6 ruhu geri gelmiş diyor. Sen daha oyunu oynamadan gelmiş laf çakmaya çalışıyorsun. Bu tarz hareketler yakışmıyor

Herkes dediğin kim ?

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=91748945

son 15 sayfayı oku.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aman_tanrım_didim -- 17 Eylül 2014; 23:16:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Çıkmadı ya su oyun

• Ben bir Pes oyuncusuyum ve bu seneki fifayı gerçekten beğendim. Bu benim merakımı dahada artyırdı çünkü pes 2015 Gamescom'da en iyi spor oyunu seçildi. O yüzden bu sene Pes'ten çok umutluyum.
  • pes 2014'teki hayal kırıklığından sonra gerçek bir PES oyunu geliyor gençler...

Bu benim dün gece kendi oynadığım oyunun videosu... Maçın yalnızca ikinci yarısını kaydettim... İzlerken HD seçeneğini etkinleştirin...

https://www.facebook.com/video.php?v=10152672757644350&l=7776233702636347982

Yaklaşık 20 maçlık deneyimden sonra;

Oyunda hücum etmek kolay... Defans yapmak 2014'e göre daha kolay...

Oynanabilirlik tartışmasız şekilde çok çok daha iyi...

Grafikler bir harika... (Bunda PS 4 ün etkisi olabilir, ama PS3 fox-engine kaldırmamıştı, kasıyordu PES 2014'ü)

Şu an ofisteyim ve öğleden beri bir an önce eve gidip oyunun başına otursam diye geçiyor içimden... Bu hissi yaşamayalı çok olmuştu...

FIFA 15 Demoyu oynamıştım düne gelene kadar 4-5 gün... Şu kadar söyleyebilrim; FIFA oyun/eğlence hissi, PES gerçeklik hissi veriyor...

Oyunu ilk oynadığımda kendi kendime 'PES 6 nın grafiklerini güncelleyip sürmüşler piyasaya' dedim...

O serideki oynanış keyfi geri gelmiş gibi...

PS3 ve PS4 ü olup ta demoya ulaşamayanlar şu konuya baksınlar...

http://forum.donanimhaber.com/m_97396631/tm.htm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fifa 19 online sorunu
    6 yıl önce açıldı
    pes 4 yamaları
    20 yıl önce açıldı
    Fifa 23 Multiplayer
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu ne ya , fifa'ya my benzemi? biraz ? umarym zevk alyrym yoksa yamaly pes 2013ten devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: av.korkut

pes 2014'teki hayal kırıklığından sonra gerçek bir PES oyunu geliyor gençler...

Bu benim dün gece kendi oynadığım oyunun videosu... Maçın yalnızca ikinci yarısını kaydettim... İzlerken HD seçeneğini etkinleştirin...

Grafikler bir harika... (Bunda PS 4 ün etkisi olabilir, ama PS3 fox-engine kaldırmamıştı, kasıyordu PES 2014'ü)

Şu an ofisteyim ve öğleden beri bir an önce eve gidip oyunun başına otursam diye geçiyor içimden... Bu hissi yaşamayalı çok olmuştu...

FIFA 15 Demoyu oynamıştım düne gelene kadar 4-5 gün... Şu kadar söyleyebilrim; FIFA oyun/eğlence hissi, PES gerçeklik hissi veriyor...

Oyunu ilk oynadığımda kendi kendime 'PES 6 nın grafiklerini güncelleyip sürmüşler piyasaya' dedim...

FIFA oyun/eğlence hissi, PES gerçeklik hissi veriyor...

Buna sadece gülerim hocam FIFA ikisinde de açık ara üstün yine satışlarda farkı açacaktır. PES daha yetişemez FIFA'ya.

•  PES 15 DEMO

Menü çok yaratıcı beyler ...
  • quote:

quote:

Buna sadece gülerim hocam FIFA ikisinde de açık ara üstün yine satışlarda farkı açacaktır. PES daha yetişemez FIFA'ya.

valla istediğini yap... ister gül ister ağla bana farketmez...

sizin fanlık duygularınızı tatmin etmek için çaba sarfedemem...

EA Sports şu lisansları bilmem kaç yıllığına ipoetk altına almış olmasa; PES full lisans çıksa ya da FIFA lisanssız çıksa FIFA'nın yüzüne bakan olmaz dünyada...

PES FIFA'nın şöyle gerisinde böyle gerisinde diye yırtınıyorsunuz lakin ABD dışında her yerde, her PS Cafe'de, her arkadaş ortamında PES oynanıyor... Hem de o kötü haliyle...

PES 2014 bu kadar kötü çıkınca insanların %10'u 2014 senesini FIFA'ya ayırdı... %50'si kötü mötü 2014'ü de oynadı... %40'ı ise FIFA oynamak yerine PES 2013'le devam etmeyi tercih etti...

Laf salatası fayda vermiyor maalesef...

Şimdi sen inkar edeceksin ama, eğer gerçeği ortaya çıkarmak mümkün olsa, yaklaşık 5 dakikayı aşmayan bir süre anca oynamışsındır demoyu...

Ve hatta bence indirmemişsindir bile... Çünkü henüz Avrupa için çıkmadı; indirmek için Hong Kong,Tayland PSN hesabı falan almak lazım... Senin gibi bir fanboyun bunun için uğraştığını sanmıyorum...

Ama lafa gelince, ahkam kesmek harika...

Hadi git FIFA'nı oyna...

FIFA oynadığın için ne seni suçlayan, ne de oyunu aşağılayan olmadı... Sen de millete salça olma...

• quote:

quote:

quote:

valla istediğini yap... ister gül ister ağla bana farketmez...

sizin fanlık duygularınızı tatmin etmek için çaba sarfedemem...

EA Sports şu lisansları bilmem kaç yıllığına ipoetk altına almış olmasa; PES full lisans çıksa ya da FIFA lisanssız çıksa FIFA'nın yüzüne bakan olmaz dünyada...

PES FIFA'nın şöyle gerisinde böyle gerisinde diye yırtınıyorsunuz lakin ABD dışında her yerde, her PS Cafe'de, her arkadaş ortamında PES oynanıyor... Hem de o kötü haliyle...

PES 2014 bu kadar kötü çıkınca insanların %10'u 2014 senesini FIFA'ya ayırdı... %50'si kötü mötü 2014'ü de oynadı... %40'ı ise FIFA oynamak yerine PES 2013'le devam etmeyi tercih etti...

Laf salatası fayda vermiyor maalesef...

Şimdi sen inkar edeceksin ama, eğer gerçeği ortaya çıkarmak mümkün olsa, yaklaşık 5 dakikayı aşmayan bir süre anca oynamışsındır demoyu...

Ve hatta bence indirmemişsindir bile... Çünkü henüz Avrupa için çıkmadı; indirmek için Hong Kong,Tayland PSN hesabı falan almak lazım... Senin gibi bir fanboyun bunun için uğraştığını sanmıyorum...

Ama lafa gelince, ahkam kesmek harika...

Hadi git FIFA'nı oyna...

FIFA oynadığın için ne seni suçlayan, ne de oyunu aşağılayan olmadı... Sen de millete salça olma...

EA Sports şu lisansları bilmem kaç yıllığına ipoetk altına almış olmasa; PES full lisans çıksa ya da FIFA lisanssız çıksa FIFA'nın yüzüne bakan olmaz dünyada...'den sonra okumayı bıraktım kusura bakma

• NOT: Ağır Fifa'cıyım.

PES 15'in demosunun PC'ye çıkmaması nasıl bir mentalite zaten anlamadım fakat videolarını izleme şansı buldum. Animasyonlar, pozisyon zenginliği, oynanabilirlik, grafik yönünden zaten bir Fifa değil FAKAT arkadaş ISS serisinden beri şu atmosfer sorununu çözemediler. Mezarlıkta futbol oynuyormuş hissiyatı hala var peki KONAMI bunu inadına mı yapıyor? Oyunculara hakarettir bu, sen koskoca MGS'nin yapımcısısın 15 yıldır çözemiyor musun şu atmosfer problemini?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tungaalper -- 19 Eylül 2014; 20:04:07 >
  • pes 15 gerçekten de umut vad ediyor fakat fifa hem oynanış hemde gerçekçilik bakımından 2011 yılından beri hep pesin üstünde ve bu senede öyle zaten fifa iyi olmasaydı pes fifaya benzemeye çalışmazdı . menüsü bile fifayı andırıyor artık.
  • Pc demo çıktı mı, bilgisi olan var mı. 17 eylül olarak gösteriyor çıkış tarihini ama biraz araştırdım ama bulamadım bir türlü.
  • pc de demo çıkmayacak deniyor orjinal oyun çıkışından sonra çıkacakmış pc demosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurdalok -- 21 Eylül 2014; 20:21:16 >
  • çok güzel arakadaşım aydınlattığın için teşekkürler tamam senin oynadığın fifa oyunu çok güzel bi oyun hatta tatmin olacaksan gelmiş geçmiş gelecek en güzel futbol oyunu fifa tamam mı
    o yüzden sen git fifa oyna sakın pes dene oyunu alıp oynama

ben anlamıyorum insanların bu fifa iyidir takıntısını iyi ise git oyna kardeşim bana niye anltıyosun o iyi bu kötü diye şu mavi olmuş diye , insanlar hangisini istiyor ise onu oynar hatta isterse ikisini de oynar nedir bu fifa olayı bir türlü anlamadım nolcak yani diyelim fifa pesten iyi olmuş.

son bir not pes 2014 neden kötü bir oyundu biliyor musun çünkü fifa ya benzemeye çalıştılar da ondan,. ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurdalok -- 21 Eylül 2014; 20:32:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurdalok

çok güzel arakadaşım aydınlattığın için teşekkürler tamam senin oynadığın fifa oyunu çok güzel bi oyun hatta tatmin olacaksan gelmiş geçmiş gelecek en güzel futbol oyunu fifa tamam mı
    o yüzden sen git fifa oyna sakın pes dene oyunu alıp oynama

ben anlamıyorum insanların bu fifa iyidir takıntısını iyi ise git oyna kardeşim bana niye anltıyosun o iyi bu kötü diye şu mavi olmuş diye , insanlar hangisini istiyor ise onu oynar hatta isterse ikisini de oynar nedir bu fifa olayı bir türlü anlamadım nolcak yani diyelim fifa pesten iyi olmuş.

ben zaten pes oynamayın herkes fifa oynasın mı diyorum tabiki kim ne isterse onu oynar ben sadece görüşümü söyledim.

ben çok sıkı bi pes oyuncusuydum 2011 yılında fifa pesi geçmeye başlayınca fifanın daha iyi olduğunu gördükten sonra da pes oynamaya devam ettim fakat
    2013 ten sonra bana göre gerçekten batırmaya başladılar o zamandan beri fifa oyuncusu oldum

ben pes taraftarı veya fifa taraftarı felan değilim hangisi iyi ise onu oynarım ve bana fifa daha iyi geliyor artık.

amacım fifa fanatikliği felan yapmak değil görüşümü belirttim sadece

burdan herkese söylüyorum aşırı pesci fifacı felan olmayın hangisi iyi ise onu oynayın

saygılar

• Aynen katiliyorum

• Aslında ben pesın bu durumuna uzuluyorum. Ben 10 dan fazla pes oynadım. 2014 yılını ben ne pes ıcın nede fıfa ıcın ıyı buluyorum . 2014 yılı ıkısı ıcınde bır utanc yılı . Öncelıkle 2013 e kadar fıfanın yuzune bakmadım . 2014de geldıgımızde Pes2013 le devam ettım . Ama arkadaslar FİFA 2015 bambaşka bır duruma gelmıs fıfaya yuzumu donmeyen ben saatlerce demo oynuyorum. Pes 2015 te KALECI BERBAT OTESI IZLEDIGIM OYNANIS VIDEOSUNDA KALECI SANKI GOL YEMEK ICIN VAR ONU GORUNCE KAHRETSIN BU SENEDE BOK ETMISLER OYUNU DEDIM . TOP ICERI GIRMIS KALECI HALA ATLICAK. Gordugum kadarıyla pes tepkıme konusunda ıyılesmıs . Ama Fıfa bu konudada bu sene muthıs bır gelıstırme yapmıs. Benım ıcın hersey oynanıstı ama Fıfa Demo oynadıktan sonra değişti. FIFA seyırcıten cımlere sutlardan paslara kalecıye kadar hepsını cok ustlere cıkarmıs. PES ın onu yakalaması cok zor.(kalecıyı gorunce PES 15 ten sogudum)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.