Şimdi Ara

PES 15 DEMO (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugüne kadar hiç fifa oynamadım dün 15 in demosunu indirdim gayet hoşuma gitti biraz futbolcuların koşularını düzeltseler pes gibi olsa hiç yabancılık çekmiyecektim.oyunun dinamikleri gerçekten iyi beyler adamlar yapmış pes 15 nasıl olur bilemeyiz tabi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yelkenli53

Aslında ben pesın bu durumuna uzuluyorum. Ben 10 dan fazla pes oynadım. 2014 yılını ben ne pes ıcın nede fıfa ıcın ıyı buluyorum . 2014 yılı ıkısı ıcınde bır utanc yılı . Öncelıkle 2013 e kadar fıfanın yuzune bakmadım . 2014de geldıgımızde Pes2013 le devam ettım . Ama arkadaslar FİFA 2015 bambaşka bır duruma gelmıs fıfaya yuzumu donmeyen ben saatlerce demo oynuyorum. Pes 2015 te KALECI BERBAT OTESI IZLEDIGIM OYNANIS VIDEOSUNDA KALECI SANKI GOL YEMEK ICIN VAR ONU GORUNCE KAHRETSIN BU SENEDE BOK ETMISLER OYUNU DEDIM . TOP ICERI GIRMIS KALECI HALA ATLICAK. Gordugum kadarıyla pes tepkıme konusunda ıyılesmıs . Ama Fıfa bu konudada bu sene muthıs bır gelıstırme yapmıs. Benım ıcın hersey oynanıstı ama Fıfa Demo oynadıktan sonra değişti. FIFA seyırcıten cımlere sutlardan paslara kalecıye kadar hepsını cok ustlere cıkarmıs. PES ın onu yakalaması cok zor.(kalecıyı gorunce PES 15 ten sogudum)

hiç oynmadan, sadece gameplayden yorum yapabilenlere de hastayım...

ben ayın tam bir haftadır oynuyorum PES 2015 demosunu, ve ilk şikayetim kalecilerin çok zor gol yediği...

konuyu açan arkadaş dahil, hepinize söylüyorum;

'gameplayı izlemem yetti' türünden yorumlar niyetinizin sadece fanboyluk yapmak olduğunu belli ettiği gibi, aynı zamanda sizi komik duruma düşürüyor...

oynarsın, denersin, beğenmezsin... bu ayrı bir konu...

ya da oynarsın, FIFA daha iyi dersin... eyvallah...

ya da oynamazsın... 'ben FIFA oynarım birader' dersin... buna da eyvallah...

ama insanları aptal yerine koymaya kalkıyorsunuz ve gülünç duruma düşüyorsunuz...

• 10 yıldan fazladır oynadıgım oyun. baskasıda oynasa ne halt oldugunu anlayabılıyorum. Dunku bebelerle kısaylamanı ısıtemem benı. Izledıgım tanıtım da degıldı . bır arakadasın oynadıgı oyunun bır yarısıydı ve kalece fıfa 15e gore rezalet . Pes 15 bu sene bır cok konuyu 14 e gore duzeltmıs buna bırsey demıyorum. ama karsısındakı FİFA da gercekten pes oyuncularına bıle oynarken zevk verecek bır konuma getırmıs oyununu. 10 yıllık tecrubeyle konusuyorum .Bu seneye kadarda bır kerede acıp fıfa oynamıslıgım yoktur. PesFanlıgıda yaptım . Bu sene yapamıyorum malesef Fifa nın hakkını vermek lazım .
  • Xbox ta indiremedim bulamadım yardim lutfen

• quote:

Orijinalden alıntı: yelkenli53

10 yıldan fazladır oynadıgım oyun. baskasıda oynasa ne halt oldugunu anlayabılıyorum. Dunku bebelerle kısaylamanı ısıtemem benı. Izledıgım tanıtım da degıldı . bır arakadasın oynadıgı oyunun bır yarısıydı ve kalece fıfa 15e gore rezalet . Pes 15 bu sene bır cok konuyu 14 e gore duzeltmıs buna bırsey demıyorum. ama karsısındakı FİFA da gercekten pes oyuncularına bıle oynarken zevk verecek bır konuma getırmıs oyununu. 10 yıllık tecrubeyle konusuyorum .Bu seneye kadarda bır kerede acıp fıfa oynamıslıgım yoktur. PesFanlıgıda yaptım . Bu sene yapamıyorum malesef Fifa nın hakkını vermek lazım .

ISS'den beri Winnig Eleven 7, PES 3-4-5-6-2008-2009-2010-2011-2012-2013-2014 serilerini bil fiil oynadım...

Hem de öyle az buz değil, her gün saatlerce...

Online da oynadım, offline de... Single da oynadım, arkadaşlarla da...

Hatta bir dönem PC versiyonu için kitmakerlik yaptım, ülkenin en büyük yamalarını çıkaran sitenin kurucu admini idim...

Yaptığım formalar Evo-Web dahil bir çok yurt dışı sitede de takip edilirdi...

Oynamadan senin gibi ahkam kesemiyorum....

Sen kesebiliyorsan, bol şans...

• Fifa 15 demosu oynadim ps4'te keyif alamadim sadece kalecilerin reflexlerini ve topu sektirmelerine agirlik verilmis,PES15 i sabirsizlikla bekliyorum bende PES sevenler gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonjoy_xul -- 26 Eylül 2014; 0:54:33 >
  • Ps4'te PES15 Demosu harikaaaaaa,fifa15 atari oyunu gibi kaliyor yaninda.
  • FİFA 15 ve PES 2015 full oyunları oynayalım sonra benım haklı oldugumu gorursun. Birşey demiyorum daha ...
  • pc demo çıkmadı mı neden böyle bir saçmalık yapıyorlar, konami kendiside mi pesten umudu kesmiş
  • Pc demo çıkarmamaları mühim değil. Deneme amaçlı ya malum yerlerden indiririm ya da korsan dvd'sini alırım. Şimdilik FIFA 15 ile idare ediyorum ama defans tam bir rezalet. Geçen seneye göre iyileşen bir şeyler var ama nedense bu sene de defans yapmak son derece zor. Bu tamamen iş güzarlık. Adamlar bir şeyler kötü yapıp sonra da bakın düzelltik diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tombombadil_07 -- 26 Eylül 2014; 17:41:02 >
  • pc ye demo çıkmaması saçma sonuçta pcyede çıkacak bu oyun
  • PES14den iyi olduğu net. Zaten herhangi bir oyunun pes14den kötü olması imkansız. oynanabilirliği var, pes13 kadar olmasa da yine pes severler oynayacaktır. Şimdi şöyle ki oyuncuların hareketleri çok tahmin edilebilir, sahada 5 kişi aynı anda aynı hareketi yapıyor bu da çok kötü duruyor. tribünler her zamanki pes tribünü. Küçük bi detay yakaladım golden sonra taraftardan biri aşağı eğiliyordu. Bayrak olayı ps1 dekiyle aynı, yıllar geçti hiç geliştirmeyi düşünmemişler. Evde tek oynanacak oyun değil gibi, hemen sıkıyor çünkü hep aynı olaylar kendini tekrarlıyor. Herkesin tepkisi belli. Sonunu bildiğin filmi izlemek gibi biraz. oyuncuların yürürme veya koşma hareketinden düşüş hareketine geçmesi veya zıplama hareketine geçmesi çok ani oluyor bütünlük yok hareketlerde. Oyuncuların yüzleri çok iyi, çok benziyorlar. Topa kaymak çok riskli. kayan adam zor duruyor, alıp başını gidiyor adeta. Arkadaşlar arasında oynanmasına oynanır ama ben pes'in eskisi kadar rehavet göreceğini düşünmüyorum. Fifa15'i alsam mı acaba diye düşünüyordum ama bu demodan sonra Fifa'yı kesin alırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

pc demo çıkmadı mı neden böyle bir saçmalık yapıyorlar, konami kendiside mi pesten umudu kesmiş

Demoyu pc ye çıkardıklarında oyunu modlayıp nerdeyse tam sürüm haline getiriyorlar ondan

Bu arada tam sürüm çıktığında ps4 le Pc aynı mı olacak?
  • Demoyu ps 4 üme indirip oynadım .
    + oyun eski pesler gibi oynanış bakımından . Oyun hızlı ve basit yani gerçekçilik yok.bu pesçiler açısından iyi.
    - oyundaki serbest vuruş ve korner atışlarına gülüyorum :). Sanki pes değil apple daki score oyunu .bide kaleciler de çok önde ortasahadan gol attım her oynayışımda aşırtma gibi gol oluyor şutlar

• 2011 den beri sanırım en iyisi bu olmuş ama konaminin 2015 için çıkaracağı oyunu ea sports zaten fifa 11 için çıkarmıştı.

fifaya göre tek artısı oyuncu yüzleri olmuş.

bence tabi.

yine de keyifli ama fifa nın online modları daha zevkli olduğu için yine fifa tercih edeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: av.korkut

pes 2014'teki hayal kırıklığından sonra gerçek bir PES oyunu geliyor gençler...

Bu benim dün gece kendi oynadığım oyunun videosu... Maçın yalnızca ikinci yarısını kaydettim... İzlerken HD seçeneğini etkinleştirin...

https://www.facebook.com/video.php?v=10152672757644350&l=7776233702636347982

Yaklaşık 20 maçlık deneyimden sonra;

Oyunda hücum etmek kolay... Defans yapmak 2014'e göre daha kolay...

Oynanabilirlik tartışmasız şekilde çok çok daha iyi...

Grafikler bir harika... (Bunda PS 4 ün etkisi olabilir, ama PS3 fox-engine kaldırmamıştı, kasıyordu PES 2014'ü)

Şu an ofisteyim ve öğleden beri bir an önce eve gidip oyunun başına otursam diye geçiyor içimden... Bu hissi yaşamayalı çok olmuştu...

FIFA 15 Demoyu oynamıştım düne gelene kadar 4-5 gün... Şu kadar söyleyebilrim; FIFA oyun/eğlence hissi, PES gerçeklik hissi veriyor...

Oyunu ilk oynadığımda kendi kendime 'PES 6 nın grafiklerini güncelleyip sürmüşler piyasaya' dedim...

O serideki oynanış keyfi geri gelmiş gibi...

PS3 ve PS4 ü olup ta demoya ulaşamayanlar şu konuya baksınlar...

http://forum.donanimhaber.com/m_97396631/tm.htm

Pes'in gercekcilik, fifanin ise eglence odakli oldugu tam anlamiyla fiyasko bir yorumdur.

En basindan bu yana, pesin cocuksu kaldigi ve fifanin gercekciligi yaninda yeterli olmayan bir gercekcilik sundugu elestirile gelmistir. pes 15 ile gercekcilik arttirilmis ancak hala fifanin birkac sene onceki gercekcilik boyutlarinda degil. Ki bunu, pesten aldigim keyfi, grafik ve lisans muhabbeti disinda fifadan alamamis bir eski pesci olarak soyluyorum. Millete fanboycu diyerek kizacagin yerde, pekcok pescinin bile kabul ettigi yetersiz gercekciligi fifaya yukleme.
    Fifayi begenmeyebilirsin, ama gercekcilikte pesten geride kaldi demek cocuksu bir yorum. Zira fifa oynanayabilirlik acisindan pesin gerisindeyse, bunun tek nedeni asiri gercekci olmasidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: maietnigri

quote:

Bu benim dün gece kendi oynadığım oyunun videosu... Maçın yalnızca ikinci yarısını kaydettim... İzlerken HD seçeneğini etkinleştirin...

Grafikler bir harika... (Bunda PS 4 ün etkisi olabilir, ama PS3 fox-engine kaldırmamıştı, kasıyordu PES 2014'ü)

Şu an ofisteyim ve öğleden beri bir an önce eve gidip oyunun başına otursam diye geçiyor içimden... Bu hissi yaşamayalı çok olmuştu...

FIFA 15 Demoyu oynamıştım düne gelene kadar 4-5 gün... Şu kadar söyleyebilrim; FIFA oyun/eğlence hissi, PES gerçeklik hissi veriyor...

Oyunu ilk oynadığımda kendi kendime 'PES 6 nın grafiklerini güncelleyip sürmüşler piyasaya' dedim...

Pes'in gercekcilik, fifanin ise eglence odakli oldugu tam anlamiyla fiyasko bir yorumdur.

En basindan bu yana, pesin cocuksu kaldigi ve fifanin gercekciligi yaninda yeterli olmayan bir gercekcilik sundugu elestirile gelmistir. pes 15 ile gercekcilik arttirilmis ancak hala fifanin birkac sene onceki gercekcilik boyutlarinda degil. Ki bunu, pesten aldigim keyfi, grafik ve lisans muhabbeti disinda fifadan alamamis bir eski pesci olarak soyluyorum. Millete fanboycu diyerek kizacagin yerde, pekcok pescinin bile kabul ettigi yetersiz gercekciligi fifaya yukleme.
    Fifayi begenmeyebilirsin, ama gercekcilikte pesten geride kaldi demek cocuksu bir yorum. Zira fifa oynanayabilirlik acisindan pesin gerisindeyse, bunun tek nedeni asiri gercekci olmasidir.

bazuka gibi şutlar, her oyuncunun yapabildiği Neymar vari skiller, sahada uçarak giden oyuncular, rakip forvetler birbirine çarpıp düşünce penaltı veren hakemler, orta sahayı ışık hızıyla geçen ataklar, her oyuncunun attığı milimetrik 60 metrelik paslar... Bunlar mı gerçekçilik?

FIFA'nın PES'ten tek gerçekçi tarafı, oyuncuların hareket animasyonları...

FIFA'ya çok haksızlık ettiğimi kabul ediyorum... Lakin 15 gündür sabahlara kadar oynadığım FIFA 15'ten sonra anladığım tek gerçek şu ki; PES/FIFA diye bir kıyaslama tek kelimeyle ahmaklık... İkisi birbirinden çok farklı dünyalar...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: maietnigri

quote:

bazuka gibi şutlar, her oyuncunun yapabildiği Neymar vari skiller, sahada uçarak giden oyuncular, rakip forvetler birbirine çarpıp düşünce penaltı veren hakemler, orta sahayı ışık hızıyla geçen ataklar, her oyuncunun attığı milimetrik 60 metrelik paslar... Bunlar mı gerçekçilik?

FIFA'nın PES'ten tek gerçekçi tarafı, oyuncuların hareket animasyonları...

FIFA'ya çok haksızlık ettiğimi kabul ediyorum... Lakin 15 gündür sabahlara kadar oynadığım FIFA 15'ten sonra anladığım tek gerçek şu ki; PES/FIFA diye bir kıyaslama tek kelimeyle ahmaklık... İkisi birbirinden çok farklı dünyalar...

Tabii ki ayri dunyalar. Fifa benim icin sahadisi grafikleri ve detaylariyla acik ara farkli bir cizgi olusturdu. Ikisini ayiran en buyuk ozellik de bu. Karar asmasinda olan kisi; "oyun ici gercekcilik mi, oyun disi gercekcilik mi?" Diye sorgulamali. Sahsen benim icin, icerisine turkiye ligini de dahil eden, pekcok ligin lisansli halini barindiran, sampiyonluk haftasi rakibinizin macindan haberdar olmak icin canli baglanti yapmayi akil edecek kadar detaylara bezenmis fifa, gunumuze kadar uretilmis en gercekci oyunlari cikardi. Bu nedenle, fifanin sundugu cok akici olmayam ve keyif vermeyem saha ici etkinlikleri onemli degil. Zira diger detaylariyla zaten beni mest ediyor. Oyuncu yüzlerini bir halledemedi fifa. Onu da halletse neredeyse tamam olacak.
    Fifa cikardigi surumlerde uzerine cok bir sey koymuyor, zira adamlar oldukca iyi durumdalar ve cizgilerinin disina cikacak bir hamleden kaciniyorlar. Tipki gecen seneki trajediden sonra gercekcilikten götunu tutarak kacan konami gibi. Konami bakti ki fifa gibi olmayacak, bari eskiden esintiler sunan bir oyunu, uzerine biraz gercekcilik ilave ederek sunayim demis.
    Senin fifa gercekciligine dair sundugun olumsuz ozelikler ancak "fifa ne kadar gercekci?" Sorusuna done olabilir. Fifa mi yoksa pes mi daha gercekci sorusuna done olamaz. Cunku zaten fifa eksik haliyle bile, uzunca yillar orta-kafa-gol ucgenine sikisip kalkis pesten cok daha gercekcidir.

Ikisinden birine ancak para ayirabilirim. Bu da kesinlikle fifa olur. Adi ustunde bu grrcek futbolu simule eden bir oyum ve kadar gercege yakin olursa o kadar iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maietnigri -- 10 Ekim 2014; 13:14:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Pes ve fifa her iki oyunuda oynuyorum 2014 pes için bir rezaletti anca 2015 i pes için yerden yere vurmak haksızlık olur dün ankşam tarafsız bir şekide her iki oyunuda oynadım 2 şer maç kendime sordum hangisi açılçası 2 oyunda birbirinden ap ayrı noktalarda güzel ikiside bana çok keyif verdi geçen sene tercihimi ilk fifadan yana kullanmıştım bu sene fifayı yine alacağım anacak pes2015 alıp oynadıktan sonra fifa 15 içinde indirim bekleyip alacağım pes mi fifa mı bu sene cevabım pes olacaktır anacak ffifada muhteşem bir oyun Pes bu sene yine gönlümü aldı
    Rekabet güzeldir her iki oyunu yapanlara teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemdar1933 -- 11 Ekim 2014; 13:51:48 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • biri makyaja onem verirken, biri oynanışa ve saha içine özen gösteriyor. pes serisi her zaman daha fazla gerçekçi oynanıs hissini vermiştir. fifa çok yapay ve zevksiz duruyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.