Şimdi Ara

PES 17, FIFA'yı Zorlayacak Gibi Görünüyor! [Tartışma] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Desmond

quote:

Orijinalden alıntı: 1

Buz pistinde oyun oynuyormuş hissi veren ve kütük gibi oyuncuları olan fifa mi peşi gececek

Evet geçiyor bu satışlardan ve Avrupa'daki unlu oyun kanallarinin hiç birinin PES'i takmayip sadece Fifa oynamasından da anlaşılabilir.

PESİN sadece Güney merika ve Türkiye'deki alıcısı var. Biri liglerinden ötürü diğeri ise futboldan anlamadigi için sen karar ver.

Buz pisti falan demiş bir de utanmadan. Fifadaki çim gerçekliği ile Pesteki buz pistini bir tutmuş galiba ironi yaptığını sanmis.

Fifa gerçekçi olduğu için beceremeyenlerin tercihidir Pes. Pes çünkü hiç bir yetenek gerektirmiyor.

Bu kez güldürmedin reyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her sene aynı terraneo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pes 2016 ile biraz düzeldi gibi 2017 ile çıkışa geçer umarım çünkü fifa pc de zevk vermiyor.
  • Herkesin kendine göre bir görüşü var tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkayevren -- 26 Temmuz 2016; 19:44:02 >
  • Bende Pes'i sevenlerdenim , Pes'in o efsane oynandığı yıllara geri götüreceği bir oyun yapsalar keşke.Pes'in sorununa bazıları lisans falan yazmış.Pes seven , oynayan birisinin lisansla falan işi olmaz onlar editten , yamalarla halledilir , zaten Pes'i pes yapanda editte uğraşmak vakit geçirmektir.Pes için asıl önemli olan kesinlikle oynanış tır.Bu sene 2016'yı orjinal aldım fakat 2013'ten sonraki serileride çok az oynamışlığım var.Yok Sudamericana 2015 , 2014 , Asya Kupası falan bunlar bence kimsenin ilgisini çekmiyor.Şöyle herkese hitap eden güzel oynanış ve standart oynanış yani oyun hızı ayarlanmayan sabit olan , biraz Pes 6'dan biraz Pes 2013'ten bir oynanış çıkarsalar yok satar bana göre.Teknoloji geliştikte yeni oyun motorları çıktı ve Pes'in o eğlenceli güzel zevkini alıp götürdü...
  • her yıl aynı muhabbet. fifa ve pes adlarını gizlesek farkını söyleyemezsiniz.
  • Bir Türk olarak Türkiye Liginin bulunduğu FIFA'yı tercih ederim. Milli takımı bile lisanssız koymuştu ilk versiyonda Konami. PES 16'nın kadro güncellenmiş hali olacak kanımca.
  • bir kolda 22 tuş varken 9 tuşla oynayıp "aaa ben zevk almıyorum oyun kötü basit filan " derseniz ister pes 2385 çıksın beğenemezsiniz.

• Valla 2013 den sonra su fifadaki script yuzunden bıraktım almayı.Pes tede hep bi yarım kalmış oyun izlenimi var yıllardır.2 side 5 para etmez

• Her iki oyunu da yıllardır oynayan biri olarak pes oynamak bana daha çok keyif veriyor. Fifayı tek başıma oynarken seviyorum sadece. Fifada her şey aşırı gerçekçi olduğu için bu durum bir süre sonra can sıkmaya başlıyor. En ufak müdahaleler penaltı faul oluyor. Ben maçı kitlemişim ne güzel birden bir.çarpışma oluyor hop.penaltı maç gidiyor.

Peste ise.kafamda kurduğum oyunu tam olarak sahaya yansıtabiliyorum. Oyun elimde yağ gibi akıyor. Benim için zevk almak her şeyin üstünde. Herkes neyden zevk alıyorsa onu oynasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: fero01

Valla 2013 den sonra su fifadaki script yuzunden bıraktım almayı.Pes tede hep bi yarım kalmış oyun izlenimi var yıllardır.2 side 5 para etmez

Orası öyle maalesef hocam. İnsan eski oyunları özlüyor yav
  • pesteki görüntüyü-şut-pas olayını fifadaki taraftar ve oyuncu koşu olayını birleştirip oyun yapsalar süper olur
  • Hayatımda ikidinide hiç oynamadım.

• PC platformunda fifayı değilde pesi tercih edenlerin en az yarısı sistemleri fifayı kaldırmadığı için pes oynuyordur. Steam yorumlarından bu rahatlıkla görülüyor zaten. Diğer yarısıda gerçekten gönül verip seven kişilerdir. Bende sistemi kaldırmayanlardanım. pc fifaya yetmiyor. pc kaldırsa bir dakika durmam fifaya geçerim. mecburen pes oynuyorum. pesin sistem gereksinimleri hepinizin malumu hesap makinesinde oynayacaz nerdeyse

Konsolda ise pesi tercih edenlere bir şey diyemem. Zevk almayla ve gönül vermekle alakalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YshtolaRhul7017 -- 12 Eylül 2016; 1:59:42 >
  • Her sene aynı terane ama hep fifa winner pes hala şu kambur gibi koşan adamları düzeltmedi ve çöp benim gözümde, şutlar desen fifa oynadıktan sonra balon gibi geliyor, sadece arkadaş ortamında oynuyorum onun haricinde oynamam pes'i
  • Pes 2017 lisans,vs hariç oynanış olarak olmuş arkadaşlar bu sene.. Daha zevkli, daha gerçekçi,daha zor old gen de bile oyuncu yüzleri grafikler çok iyi.. Fifa yı da bi görmek lazım karşılaştırmak için doğal olarak..

• (Zorlayamadı)

Fifanın kariyer modu bile pesin bütün özelliklerini geçer malesef gerçek bu konami kariyeri ve online sistemini baştan değiştirmesi lazım oynanışa gelirsek oynanış idare eder diğer serilerine göre Fifa bir sürü içerik ile gelirken pes sadece oynanışı değiştirmiş lisans yok oyunu old gen olarak çıkarıyorlar Kariyer modu hala aynı hiç bir değişiklik yok pes de kariyer transferlerin de hiç zorlama yok veriyorsun parayı alıyorsun bu bana aşırı saçma geliyor hiç değilse biraz diğer kulüpler ile kapışsak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsaken54 -- 12 Eylül 2016; 20:32:51 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.