Şimdi Ara

PES 2008 NPSWF32\ sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben şimdi pes 2008 ripli oyununu indirdim klasörlere çıkardım setup.exe yi tıklayınca böyle bir hata veriyor ve devamındada RipForGames.bat Not Founded dior işletim sistemi vista lütfen ya daha bu sorunu bulan çıkmadıı lütfen yardım edin bir kaç yerde cevaplamışlar oda diyorki xp de kurun kurulum dosyalarını bir dvd ye kopyalayın sonra rar içinde çıkan kayıtdefteri girdilerini tıklayın ve oynayın diyor ama bunu vistada bu sorunun çözümü yookmu??? Vistada ripli oyunlar kurulumunda genel bir problemmiş galiba ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loveslave -- 2 Ağustos 2008; 20:11:43 >

• Uac denilen User access control olayı.Registera erişimi engelliyor olabilir.Bu nedenlede oyun Reglenemiyor olabilir.
    UAC'i denetim masasından kapat nasıl kapatılacağını bilmiyorsanhttp://www.chip.com.tr/konu/Vista-yi-hizlandirin-UAC-ve-Gereksiz-Windows-Servis-ve-Ozellikleri_4471_3.html buraya bir gözat.
    Vista kullanıyordum zamanında ama bence Xp varken vista çok içeriği olan ve bu içerk yüzünden insanı boğulma noktasına getiren bir işletim sistemi XP PRO Sp3 en ideali bana göre...
  • yok arkadasım dedigini yaptım olmadı ya buna bir cevap çıkmayacak galiba yokmu bir dahi arkadas.. :(
  • Arkadaslar galiba vistalılara ripli oyun oynamak yasak :)
  • vista da işin yoksa sil gitsin XP den vazgeçme sen heleki oyun oynayan biri isen kesin XP...
  • ya ama bunun bir çözümü vardır deilmi vista xp den daha gelişmiş daha üst düzey bir işletim sistemi ama ben vistayı kullanmayı seviyorum bütün ayarlarını yaptım hiç sıkıntım olmuyor tek sorunum uyumluluk... böle durumlarda cevaplayan arkadass yokmuu Please.... bu forumun iyi bilen moderatörleri felan yokmu uzman kişiler lütfen yardımcı olun yauww :( arkadasla online oynucazz benim oyun kurmamı bekliyor ... :(
  • Arkadaslar buna cevap veren yokmu ya Lütfen yardım edini :( Oyunun oynamak istiyorum artık ....
  • ProPlayer İseniz Kesinlikle Xp Kullanın.
    yol ise c:/ ye gir
    windows klasorune gır
    ordan da system 32 dosyasına gırın
    ordan cmd.exe sag tıklayıp yonetici olarak çalıstıra tıklayın
    ordan rar dan cıkardınız klasore cd komutuyla eriserek acın
    ondan setup exe çalıstrıın ordan

bunu buldum işine yarar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.