Arkadaşlar pes 2009 da daha önce görmediğim saçma sapan birşey oldu.Türkiye ligi yamasını ayrıca çökmeye karşı PES2009Patch110 yamasını kurdum. 11. haftada oynayacağım maçta bakın ne oldu :
Türkiye ligi yamasını kurdukdan sonra PES2009Patch110 kurarsan böle olması normal. Resmi oyun yamasını sıfır yani üzerine hiç bir eklenti kurulmamış oyuna uygulaman gerekmekte
4 kişi yeter Fenerbahçe' ye demiş bilgasayarda...
o kadar yamayi kaldiramadi demekki oyun...
quote:
Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı
Yok yok Bilgisayar ''Hatıralar Sarmış 4 - 1 Yanımıdan '' Esinlenmiş.
quote:
Orjinalden alıntı: Noctivagant
1.10 yamasını tam kuramamışsın arkadaşım.
Türkiye ligi yamasını kurdukdan sonra PES2009Patch110 kurarsan böle olması normal. Resmi oyun yamasını sıfır yani üzerine hiç bir eklenti kurulmamış oyuna uygulaman gerekmekte
lig yamasını ondan sonra kurmuştum
genel bir sorun değil.. sadece sana has bir durum oluşmuş..velveleye gerek yok.. lig yamasında problem vardır..
ben dün bu oyunu kurdumda patchden falan fazla anlamiyorum bu oyunu dogru düzgün oynamak icinhangi patchleri hangi sirayla kurmam gerekiyor
sorun ya yamadadır ya sende yamada olmayacağına göre dikkat et kurduun yere veya yamaya
quote:
Orjinalden alıntı: Voilet
quote:
Yok yok Bilgisayar ''Hatıralar Sarmış 4 - 1 Yanımıdan '' Esinlenmiş.
ARTIK 41 SENE KONUŞURSUNUZ
Kurduğun yamalardan dolayı sorun çıkmıştır %99 Tüm yamaları kaldır dene bakalım olacakmı gene böyle bir hata
quote:
komik
quote:
Orjinalden alıntı: JaSoN_
quote:
komik
dostum GA Patch kurulum itibarıyla kolay ve içerik olarak doyurucu bir yama evo patch çıkana kadar kullanmanı tavsiye ederim yama topikinde gerekli bilgiler var.kabaca oyun sonra 1.20 patch sonra sırasıyla GA 2.0 2.1 2.2 ve 2.3 ü kurman gerek
quote:
Orjinalden alıntı: MuRat.exe
ben dün bu oyunu kurdumda patchden falan fazla anlamiyorum bu oyunu dogru düzgün oynamak icinhangi patchleri hangi sirayla kurmam gerekiyor
enteresan bır hata:D
Türk Milli Takımı'nın reklamı gibi olmuş: -bir bakın sahaya işte milli takım türkiye burada türkiye burada laylaylaylaylay....
bir kişinin arkasında tüm millet
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murderer_utku -- 31 Aralık 2008; 2:02:34 >
hata senden kaynaklanıyor pes 2009 dan değil
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme