Şimdi Ara

PES 2009 Master Lig-Transfer Dönemi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
1
Favori
81.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bende dün yeni başladım Galatasaray ile master lige oyun ve master lig zorluğu en sonda.. bende senin gibi 10 dk. lık maç yapıyorum.. iknci ligde şuan 4 maç yaptım 3. sıradayım.. nonda, karan, hasan şaş gibi ihtiyarları ilk başta satmaya çalışacağım alan olursa iyi fiyattan :)
  • @iloveyouhagi çok teşekkür edrim yardımın için.
  • @hulusi ve @hüso58, rica ederim.
    Keyifli oyunlar
  • @iloveyouhagi gerçekten çok yararlı bilgiler teşekkür ederim bu konuyu gördükten sonra şimdi master lige başlıcam
  • Rica ederim @hßk..., keyifli oyunlar.
    Kafanıza takılan birşeyler olursa, sorabilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: pesci

pardon Hulusi kardeşim bir önceki mesajım sana değil M.Fatih arkadaşımaydı

aynen ya master league 4-5 sezondan sonra bayıyor, 30 puan farkla lig şampiyonu, şamp. liginde 3-4 farklı galibiyetler alınca bıkıyor insan,
    şimdi GS nin başına geçtim, daha keyifli olacak gibi, bu arada tabiki top player da oynuyorum bende
  • Manchester Unıted ten sıkıldım Fenerbahçe ile master lig yapayım dedim bi süre sonra Fenerbahçe ilede abartı sonuçlar almaya başlayınca Juventus ile başladım çünkü oyuncuların güçleri düşük kolay maç kazanamam böylece oyun heycanını yitirmemiş olur.ilk sezonda şampiyon oldum ama çekişmeli gitti lig.Transfer dönminde de abartı transferler yapmadım.Defansa RAMİ yi,ortaya MEHMET AURELİO yu,forvete de LAVEZZİ yi koydum.SISSOKO,TİAGO,ANDRADE,TREZEGUET,MELLBERG,GRYGERA da takımdan gönderdiklerim (kasa doldu baya ).Şu an her ülkenin en güçlü takımlarının bulunduğu ligdeyim,kendim kurmuştum bu ligi.Herşey güzel şimdilik.Heycan dorukta

• bende kurduğum efsane OLYMPIC LYON takımının master league save'ini sildim, ve BOCA JUNIORS ile başladım yeniden, master league level'ı da very hard a aldım,meğersem zorluğu sadece top player yapmak en zor olması için yetmiyormuş, bakalım neler olacak şimdilik yarım sezon bitti ligde 2. sıradayım transfer döneminde gereksiz bütün oyuncuları gönderdim, AARON diye bir AMF aldım ispanyol kendisi bakalım boca'yla başıma neler gelecek
  • Mark Gonzalez'i de alın muhakkak.Adam 4-3-3 ün sol açığında muazzam oynuyor.Asist rekorlarını alt üst etti ben de.Obinna,Balotelli'yi de kaçırmayın derim ayrıca.
  • quote:

Orjinalden alıntı: buraqka

Mark Gonzalez'i de alın muhakkak.Adam 4-3-3 ün sol açığında muazzam oynuyor.Asist rekorlarını alt üst etti ben de.Obinna,Balotelli'yi de kaçırmayın derim ayrıca.

Hangi takımda oynuyo bu Mark?
    Arjantinli galiba
  • benimki biraz farklı bir soru olacak ama yardım ederseniz çok sevinirm. Galatasaray'la ilk sezonum klasik 4-4-2 formasyonuyla oynuyorum fakat nedense defansım sürekli ilerde kalıyor karşı takım oyuncuları maç başına 10-15 kere kaleciyle karşı karşıya kalıyor formation tacticsten ofsayt taktiğini ve ileri çıkmayı c yaptım adam seçimini kendim ayarlamayı seçtim gene de sürekli bu başıma geliyor özellikle uzun havadan koşu yolu paslarında benim defans olduğu yerde duruyor forvet oyuncusu da yanından geçip kalceiyle karşı karşıya kalıyor
  • Ben hiçbir takımı yenemiyorum.Onun için sarmamaya başladı bu oyun.
  • Mark Gonzalez Real Betis de oynuyor.Benim PES de sıradan bi oyuncu hatta vasat.Sadece koşusu var geri kalan tüm özellikler fıs,ne staminası iyi,ne fiziği iyi,ne şutları iyi ne de pasları anlıycağınız kazma gibi birşey ama BURAQKA nın oyununda iyi bi eleman heralde.

2shae senin sıkıntının neden kaynaklandığı hakkında bi fikrim yok ama formation settings den edit player bölümüne gel ve defansdaki elemanları teker teker geri çek bakalım sorun düzelecek mi hepsini yığ kalenin önüne.Ben hiç defans ayarı falan yapmıyorum ama bütün elemanlar yerinde.
  • Obraniak ileride çok iyi bir sol açık oluyor.Kaleci olarak ta Ramon var.
  • GOUFFRAN İYİ GELİŞİYOR..
  • Teşekkürler.
  • oyuna ii bir takımla baslayınca ilerde cok bayıyor en iisi kendi takımınızı kurmak ben ole yaptım ve vasat otesi bi takım verdiler bana şimdi yawas yawas takımı toplamaya calısıyorum ama gercekten cok zor
  • ben Inter ile oynuyorum 2 sezondur

Julio cesar

Maxwell (süratli kontra ataklarda çok işe yarıyor)
    Chivu (Almanızı tavsiye ederim)
    Samuel (fazla söze gerek yok)
    Maicon (stamina 90 hayvanın)

Cambiasso yada (Chirne)
    Javier Janetti (yaşlandı artık ya)
    Stankovic
    Mancını yada Luis Limenez (Çok iyi sayılmaz ama iş var)

Adriano (şut gücü 99 uzaktan şahane vuruyor topa)
    Zlatan Ibrahımovic (hastasıyım,ligde 45 gol)

Ben fazla Transfer yaparak Takıma yeni oyuncular katmaktan ziyade elimdeki futbolcuları geliştirmeye ve onları kullanmaya çalışıyorum.3 sezondur yaptığım transferler:Chirne,caveghani,yarım sezon messi'yi kiraladım,2 tane Alman almıştım da isimleri çok karışık unuttum :) Iaquinta'yı ne yaptıysam Juventus'dan koparamadım,david souza,crespo,figo,dacourt ve cruz'u takımdan gönderdim.Toldo'dan pek memnun değilim kaleci arıyorum.Yedeklerim:toldo,materazzi,burdisso,pele,rivas,Balotelli,caveghani,luis limenez,chirne(cambiasso ile dönüşümlü oynuyorlar),2 tanede Alman futbolcu.master ligde en zor seviyede 21 puan önde tamamladım ligi :D

• arkdaslar lütfen yardımcı olurmusunuz.?ben master lig de 2025-26 sezonundayım yaklaşık 4 sezondur transfer olmuyo kimse oyuncularıma transfer teklifi göndermiyo.aldığım bütün oyuncular elimde kaldı? çok iyi oyuncularım var tam bi dünya karması.gerekiyosa kadromu da gönderebilirim. lütfen bu sorunu yaşayan arkdaslar bana yardımcı olabilir misiniz?
    cvbınızı bekleyeceğim benim kadar ilerleyen arkdaslar varsa bana daha çok yardımcı olcaktır eminim.
    TŞKLERRR.........
  • bende master lige baslıyorum
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.