Şimdi Ara

PES 2009 Master Lig-Transfer Dönemi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
1
Favori
81.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaten sözleşme bittiğinde söylüyor.Negotiations>My Team bölümünde olur.Sözleşme bitince biten adama tıklayın renew diyin..Ara devrede veya sezon sonunda oluyor kontratı bitenlerle yenileme.Eğer sezon içinde oluyorsa onu bilmiyorum.
  • sözleşme bitmeden yenileme durumu olmuyor yani, sürekli uyarıyor sözleşmesi bitmek üzere olan topçular olduğunu filan ama btimeden yenilenmiyor heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: iremmurat

sözleşme bitmeden yenileme durumu olmuyor yani, sürekli uyarıyor sözleşmesi bitmek üzere olan topçular olduğunu filan ama btimeden yenilenmiyor heralde

Merak etme kaçmıyorlar zaten baya bir uyarıyorlar sen teklifi veriyorsun o keyfine göre kabul ediyor. Oldu ki etmedi salary sine biraz daha ekle takımda kalır.
  • Sağ açık yada sol açığa Odonkor'u alın 10 yıl dert cekmessınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bartthy

quote:

Orjinalden alıntı: iremmurat

sözleşme bitmeden yenileme durumu olmuyor yani, sürekli uyarıyor sözleşmesi bitmek üzere olan topçular olduğunu filan ama btimeden yenilenmiyor heralde

Merak etme kaçmıyorlar zaten baya bir uyarıyorlar sen teklifi veriyorsun o keyfine göre kabul ediyor. Oldu ki etmedi salary sine biraz daha ekle takımda kalır.

benim bulamadığım şey zaten teklifi oyuncuya nerden vereceğimiz

• --------------Bruno-------
    -Arbeloa--A.Ferdi---M.Richrds.--Bonnart
    ---------------------Denilson-------------
    ---------Reo Coker(Kaiser)------------------
    --------------------------Arda------------
    --Zarate(Wallcot)-------------Robinho(Agbonlahor)-
    ------------------Stipiz---------------

Robinho hiç iyi değil gerçketen, driblingi çok iyi rahat çalım ataıyorsunuz bir de özel hareketler yüklenmiş ona, çalımlar çok rahat ve estetik oluyor ama fiziğinin kesinlikle geliştirilmesi lazım. Body Balance'si 75'in altındaydı. Bu yüzden çalım atmak çok zorlaşıyor, hemen topu kaybediyor bence Robinho'yu almayın.

Stipiz zaten düzenlenmiş ondan bahsetmiyorum bile, ama şunu söyleyim Zarate, Arda ve Bonnart müthişler. Hepsi müthiş gelişiyorlar, Zarate inanılmaz.
  • manu'da güncel kadroyla oynuyorum 2. sezonda popülerlik S daniel alves'e 50000 küsürlük teklif götürdüm maaşıda 2900 civarıydı beni kabul etmedi B popülerliğindeki Benfica'ya gitti 25000 paraya. transfer sezonuda normal zorlukta. çok saçma yapmşlar transfer mantığını. oyundan soğuttu. herkese 60000(max) + 5000 maaş veriyorum gelmiyolar. bu gidişle oyunu bırakcam.
  • Arkadaşlar bir sorum olacak.. Şimdi bu oyuncuları transfer edebilmek için; Bonservisine ve yıllık alacağı paraya ne kadar artışlar yapayım?
  • Beyler birde Bordeaux dan Gouffran çok artıyor. 2 yıldır gol kralı. Quagliarella ile birlikte forvette oynatıyorum.Celticle oynuyorum yıl 2012 oldu.Birde Defansa A.Ferdinand'ı öneririm 11 gol attı Defansıda 92 oldu,kafa toplarında çok etkili
    Kadrom:
    Kaleci: Akinfeev
    Defans: Tremoulinas - M.Planus - A.Ferdinand - Shenikov
    Orta Saha: Reo Coker
    Ashley Young Agbonlahor
    David Silva
    Forvet: Quagliarella Gouffran

Yedekler: Dos Santos , Montolivo , Arda Turan , Semih Şentürk , Semir Stilic (2 Puana aldım ve özellikleri çok iyi) , Charlie Davies , Altidore , Onyewu , Gunther , birde birkaç Celticli oyuncu onlarda gidicek zaten .
  • Napoli ile tekrardan başladım Master League'e. Devre arası oldu 5 puan farkla lideriz. Devre arasında takımımıza; Agbonlahor, Frediriksson ve Rakitic'i kattık. Doludizgin gidip sezon sonunda transfer bombalarını patlatmayı planlıyoruz
  • oyunun tartışmasız en iyi oyuncusu GOURCUFF oluyor Performans grafiğini bir görmelisiniz
  • sol kanat: obraniak
    sağ kanat: gouffran
    öneririm

forvet halil

iyi gelişiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murc-i -- 16 Temmuz 2009; 18:20:28 >
  • --------AKINFEEV---------
    -----Hamit Altıntop-------Servet Çetin------ Gökhan Zan------Hakan Balta----
    -----Ribery-------Diego------Arda Turan-----
    -----Walcott-----Keita(Barçalı)---
    -----H.Almeida------
  • Şu anda önerebileceğim ve oyunda manyak gibi gol atan tek adam amr zaki. Burada amr attacking midfielder right değil herifin ilk adı.
    Özellikleri inanılmaz, vücut ve denge olarak çok iyi, henüz düşürebilen bir defans görmedim. Karşı karşıya ise plase ile affetmiyor kesinlikle.
    Daha yeni aldım oyundaki 3. sezonum. Sezon sonu istatistiklerini yazarım.
    Bu arada Bastos da bomba bir eleman. Gerçek hayatta daha yeni Lyon aldı Juninho'nun varisi olarak. Frikikleri baya iyi.
  • ben forvete agüero ve gambino ikilisini öneriyorum mükemmel ikili oluşturuyorlar
  • O kadar çok isim yazmışsınızki hangisini alacamı şaşırdım en sonunda klübü batırdım oyun bitti diyor geri dönüşü felan yokmu bunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rain_of_Pain

O kadar çok isim yazmışsınızki hangisini alacamı şaşırdım en sonunda klübü batırdım oyun bitti diyor geri dönüşü felan yokmu bunun

Autosave açıksa geçmiş olsun...
    Yoksa kaydetmeden çıkıp tekrar girmeyi dene.
  • Autosave açıktı gitti yani anlican şimdi tekrar baştan oyna pöfff
  • beyler işinize çok yarayacak bir isimde benden.Manchester Unıted de Danny Welbeck diye bir futbolcu var henüz 17 yaşında olduğu için güçsüz ama 24 ya da 25 yaşına kadar gelişiyor.Gelişimini tamamladığında Agüero ayarında birşey oluyor.ilk başlarda pek katkı sağlamaz tecrübesiz olduğu için ama sürekli oynatıp geliştirirseniz 20 yaşına doğru verim almaya başlarsınız daha sonrada tek başına götürür takımı.Maçın son 5-10 dakikasında oynatsanız yeterli gelişmesi için
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.