Şimdi Ara

PES 2009 Master Lig-Transfer Dönemi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
1
Favori
81.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende oynuyorum master lig i transfer konusunda bişey sölicem.. emekli olan oyuncular aynı sezonda aynı isimde yeni oyuncular olarak 17 yaşında tekrardan ekleniyor listeye. ve ucuza kapatıyorsunuz tabi gelişmelerini beklemelisiniz.
  • Arkadaşlar ben galatasarayla ikinci sezonu bitirdim transfer sezonundayım.Aradan 4 transfer sezonu geçti(aralardakileride sayıyorum) kimseyi alamadım.Hayır ilk başta popülaritem düşük diye gelmiyorlar dedim.Sonra popülaritem A oldu.Kaliteli futbolcular diye gelmiyorlar dedim.Sonra dur bakıyım en dandik futbolcuya yıllık 5000 vereyim belki o gelir dedim.Amma velakin gene olmadı.Sizce sorun nedir neden gelmiyor kimse bana?Yoksa beni eğenmiyorlar mı?Yoksa patch falan mı gerekli?Vallahi kızıyorum haa?Sinir krizleri geçireceğim.Bu oyunu her oynadığımda bir sorun çıkıyor baştan oynamak zorunda kalıyorum.Gene böyle baştan oynamalı bir çözümü olmasın bu işin.Lütfen yardım edin.
  • bende aynı dertten muzdaribim genç oyunculara yöneldim bi de para hilesi yaparak futbolcuları kiraladım böyle daha kolay oluo
  • Arkadaşlar ben şuan Fenerbahçedeyim. Ve kısa sğredede olsa şöle bi kadro kurabildim yazayım belki sizlere bi yararı dokunur.

Volkan
    Gökhan
    Lugano
    Edu
    Lahm

Vorssın
    Zarate
    Arda Turan
    Emre

Chırne
    Jo

Size şunu söyleyeyim Zarate çok hızlı ve iyi bir asistçidir. Chirne ise fazla yorulmaz uzun boyuna rağmen hızlıdır ben onu kazıma benzetiyorum biraz ve iyide bir golcüdür ii çalım atar dayanıklıdır. Jo da uzun boylu çok iyi bir golcüdür onu tavsiye ederim sizlere. Vorssın ise çok ii bir ön liberodur ayrıca sol bek solkanatta da oynar kısa boylu hızlı bir oyuncudur. Birde bende yedeklerde bi oyuncu var arjantinli Buonanotte oda çok iyidir ve baya genç bir oyuncu kısa boylu ve çok hızlıdır ayrıca çokta ucuzdur.
  • Benzema ve Zarate oyunun en iyi forvetleri oluyor. Rooney de var ama almak imkânsız gibi. Tevez de yaşına rağmen hızlı gelişiyor. Semih'i alan arkadaşlarım da çok geliştiğini söyledi. Agüero (Gelişiyor ve yaşına göre oynun en iyi forveti), Obinna (Ucuz ve hızlı), Lavezzi (Agüero kıvamında forvet), Bojan (Oynatılırsa en iyi forvetlerden biri oluyor), Vela (Oynatılırsa 2.-3. sezonda iyi bir forvet oluyor, sürekli gelişiyor), Ben Arfa (Uçuyor bu eleman), Hamsik (Eksiği olmayan bir orta saha), Arda Turan (Çok ve hızlı gelişiyor), Aquilani (Çok gelişiyor, uzaktan affetmez), Reo Coker (Yaşına rağmen çok gelişiyor, en iyi MC/DMC'lerden biri), Marchisio (Juventus'da, çok gelişiyor), Silva (Valencia'daki, Cristiano Ronaldo'dan Agility dışında bir farkı olmuyor 3 sezona), Ribery (Gelişmiyor pek ama oyunun başındaki haliyle as oynayacak kıvamda) forvet ve orta saha'daki alınabilecek üst seviye oyunculardan en önemlileri. Defansta Chiellini, Raul Albiol, Sakho, Taiwo, Clichy, Micah Richards, Sergio Ramos, Kompany ve Taylor iyi elemanlar. Chiellini ve Raul Albiol'ü alabilirseniz göbekte hiç probleminiz kalmıyor. Ben Juventus ile oynuyorum, kalıplı oyuncular dışında forvetlerin gol atma imkânı pek olmuyor. O da duran toplardan oluyor, yoksa ortaya bile kafa vurdurmuyor bu elemanlar. Kaleci olarak ise Lloris çok çok hızlı gelişiyor. Daha ikinci sezonda Buffon'un özelliklerine yaklaşmasından dolayı Buffon'u bazen yedek oynatıp Lloris'in gelişmesine olanak sağlıyorum.

Ayrıca bir de yeni çıkan oyuncular var. Onlardan güzel ve yeteneklileri alıp kadronuzda tutabilirsiniz. İlk senelerinde gelişimleri yavaş olsa da alıp kadroda tutmak, 18-19 yaşlarında ara ara ya da başlangıç özelliklerine göre sürekli oynatmak (Gunther gibi oyuncular direk oynayabilecek kıvamda çıkıyor) oyuncunun potansiyelini doldurmasına yardımcı oluyor. Yeniden 17 yaşında başlayan Maldini ve Nedved'i kadroma dahil etsem de pek bir nane olacaklarını sanmadığım için bir sezon sonra ikisini de kovup başka oyunculara yer açtım.

Transfer olayında ise, kısa-orta vadede transfer etmeyi düşündüğünüz oyunları listenize ekleyip ününüz arttıkça ara ara bu listeyi gözden geçirmenizi tavsiye ederim. Eğer oyuncunun size ilgisi %0 ise, o oyuncuyu almanızın imkânı yok. Oyuncular sizinle ne kadar ilgileniyorsa klübü verdiğiniz teklifi kabul ettiğinde sizin onlara sunduğunuz parayı kabul etme ihtimalleri o kadar yükseliyor. Ama takımı verilen parayı kabul etti diye sizin takımınız ile %100 ilgilenen bir oyuncu her sözleşmeyi kabul edecek diye bir kaide de yok.

• Kaleci: Diego

Defans Raul Albiol Lugano Da Costa

Orta Saha: Arda Gambino Aquilani Zarate Gouffran

Forvet: Birsa Semih

Yedekler:

Volkan
    Gökhan Gönül (Raul Albiol gelince yedeğe düştü)
    Kaiser
    Chirne
    Kazım
    Giovinco
    Ribery
    Quagliarella
    Zaki

Öncelikle en zor aldığım adamlar Aquilani ve Raul Albiol oldu. Fakat sonunda geldiler. Pek bahsedilmese de Aquilani de süper özelliklere sahip. Duran toplara da harika vuruyor. Semih de yine çok bahsedilmese de çok acayip gelişiyor ve oyunun en iyi forvetlerinden biri haline geliyor. 28 yaşına geldi hala gelişiyor. Özellikle kafa vuruşları ve şutu harika. Birsa anlatmaya gerek yok zaten. Ben ayrıca Gouffran ve Gambino'dan çok memnunum. Kanatlarda bu elemanlar gayet güzel performans sergiliyorlar.
  • Zaten oyunun başından beri kadromda olan, sürekli geliştirmeye çalıştığım Giovinco'yu söylemeyi unutmuşum. Hızlanması bir Cristiano Ronaldo kadar seri artmasa da o da kısa boyu, hızlanması ve agility değeri ile, özellikle patchli oyun oynuyorsanız daha ilk yıllarda kadroda yerini alabilecek bir oyuncu. Geliştiğinde, şöyle hızı 93-94 olduğunda durdurulamıyor. Bir de kırmızı ise moral, dinamo gibi koşuyor oradan oraya. Çok kıvrak, çok yetenekli. Şut değeri çok yüksek olmasa bile çok güzel son vuruşlar yapabiliyor. Kesinlikle öneririm.
  • CMF Kaiser ve WF Griffiths (yeniliklerden buldum)
  • Ya arakdaşlar sizlere bişiy sorcam. Şimdi maç esnasında maç oynanırken oyun durunca maç sonuna doğru oyunda otamatikmen oyuncu değişiklikleri oluyor kendi takımımda hemde saçma sapan yani mesela forvet semih şentürk luganonun yerine giriyor ve ben hiçte öle bi komut vermemeişken bunun bi ayarımı var nasıl düzeltebilirim.
  • kardeş eğer daha once oyunu teknik direktör moduna bıraktıysan böyle oluyor..düzeltmesi çok kolay..şimdi takım ayarına giriyorsun kolay ayarlar var ordan oto.degisiklik veya oto.subs var iki tane onların yanındaki tick i kaldır sonra onayla yap ama gelen diğer ekranda esc bas cıkmak istiyomusun diye sorcak evet de tekrar esc ye bas cık ve tekrar onayla diyerek cık..bu kadar kolay gelsin.
  • benim kadrom bence müthiş oldu...

kale: Lloris

defans: raul albiol, lugano, cheilini

defans: (dmf)aquialini, (amf)silva, (amf)alex/arda

forvet: benzema, zarate, ronaldo, messi

genclerden silva yı kesinlikle alın kadrodaki en iyi oynayan silva.
  • quote:

Orjinalden alıntı: D.K D®!FT K!NG

benim kadrom bence müthiş oldu...

kale: Lloris

defans: raul albiol, lugano, cheilini

defans: (dmf)aquialini, (amf)silva, (amf)alex/arda

forvet: benzema, zarate, ronaldo, messi

genclerden silva yı kesinlikle alın kadrodaki en iyi oynayan silva.

Gerçekten güzel bi kadro olmuş.
    Ama bence forvete Agbonlahor'u da almalısın A.Villadan
  • tşk ederim yorumun icin agbonlahor var zaten yedeklerde biraz daha gelişmesini bekliyorum ;) messinin yerine onu koyucam messi hiç iyi değil bence oyunda
  • Bu PES09 Master Lig beni sardı gerçekten ya İlk transfer döneminde Chelsea ile Lavezzi, João Moutinho ve Tuncay'ı kiraladım. Ligi birinci bitirerek diğer lige çıktım ve şimdi hangi oyuncuları alsam diye düşünüyorum. Fakat oyuncu ile anlaşıyorum salary denen yere kaç vereyim ki oyuncu gelsin? Aksi takdirde transfer suya düşüyor. Yardımcı olursanız sevinirim
  • Micah Richards'ı öneririm şiddetle.
  • Master ligde oyuncularla nasıl sözleşme yenileyeceğiz.Daha ilk sezon ama ilerde giderler heralde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i miss you bro -- 11 Haziran 2009; 0:18:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: uohk061_TS

Master ligde oyuncularla nasıl sözleşme yenileyeceğiz.Daha ilk sezon ama ilerde giderler heralde?

evet arkadaşlar bende bulamadım bunu oyuncuların kontratını nerden yeniliyoruz???
  • acil arkadaşlar nasıl oluyor bu sözleşme yenileme, transfer sezonu bitiyor çoğu oyuncunun kontratı gidiyor serbest kalcaklar
  • hadi arkadaşlar ya bir kişi söylesin şu kontrat yenilemenin nasıl yapılacağını
  • quote:

Orjinalden alıntı: iremmurat

hadi arkadaşlar ya bir kişi söylesin şu kontrat yenilemenin nasıl yapılacağını

Ben sanki yaptım gibi ama tam emin değilim.Biri net olarak açıklasa iyi olacak..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.