Şimdi Ara

PES 2009 oynarken 2. ya da 3. maçta bilgisayardan dıt dıt diye ses geliyomuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar,bi tanıdığımın sisteminde sorun var ne olduğunu tam çözemedim yardım edin lütfen.
    Sistem:
    GIGABYTE GA-MA790XT-UD4P
    AMD PHENOM II X3 720
    RAM KINGSTON 4GB DDR3 1333MHZ
    SEAGATE 320 GB 16CACHE
    SAPPHIRE HD4890
    KASA COOLER MASTER RC-690 600 WATT PSU

Sorun şu:PES 2009 oynarken 2. ya da 3. maçta bilgisayardan dıt dıt diye ses geliyomuş ve bi exe hatası veriyomuş sizce neden olabilir?Acaba bu işlemci DDR3 1333 ile stabil değil mi?Lütfen cevaplarınızı bekliyorum ne yapacağımı şaşırdım.Ben aldırdım bu sistemi.Kafamı kırıcak.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• anakartın 1333mhz ram hızını destekleyip desteklemediğine bakarmısınız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZartarxiS

anakartın 1333mhz ram hızını destekleyip desteklemediğine bakarmısınız?

1666 bile destekliyor...
    sorun tam olarak anlayamayız ama..
    birde şöyle deneyin sadece 2 kit takın
  • 2X2 var zaten.Ya kafayı sıyırttırıcak saçma sapan hatalar veriyo.Öyle bi sistemin takır takır çalışması lazım
  • sistemde donanımsal olarak burdan bir sorun gözükmüyor. driverlarını güncellesin. birde örnek olarak benim dizüstü bilgisayar yurdun elektriğinde pentium 3 gibi çalışıyor bazen, eve gidince gerçek performansını görüyorum. eğer arkadaşınızın evindede elektriğin az gelmesi gibi bir durum varsa bu tarz hatalar verebilir. sırf bu elektrik yüzünden benim ramlerden biri yanmıştı...
  • Peki şey olabilir mi?Bu makinede daha önce POWERCOLOR HD4870 vardı.O arızalı çıktı değiştirip 4890 taktık.Acaba o ikisinin driverleri mi çakışıyo?Formatla hallolur mu acaba?
  • anakartınızın bıosunda hardware monıtorıng ozellıgı varsa ve burda voltaj hatları sınır degerlerın altına dusuyorsa seslı uyarı verebılır bunu kapatabılırsınız
    ayrıca bıos ayarlarından ram ayarları auto ıse manuel olarak ıslemcınızın fsb sıne ve ramın ustunde yazan gecıkme degerlerıne gore ayarlamayı deneyın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya bi de kafama şu takılıyo.Acaba PhenomIIler 1333 ile stabil değil mi?Normal Phenom olsa bi ihtimal diyecem ama PhenomIIler tamamen DDR3 yapısında.Böle bişey olmaması lazım.Haksız mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the beast -- 11 Mayıs 2009; 16:05:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.