Şimdi Ara

Pes 2010 çıldırdı! Bir yardım eli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aynı bilgisayarda XP 32bit ve Vista 32 işletim sistemlerinde sorunsuzca oynadığım PES 2010 Win. 7 64bit'e geçince çıldırdı. Oyunun 1.03'e kadar update'lerini yapıp DLC'leri indirdim ama oyuna girdiğinde oyuncular ışık hızıyla ilerliyor, çözünürlük sorunundan kaynaklanan hafif hızlanmalardan bahsetmiyorum, bütün saha 3 saniyede geçiliyor o derece.
    Sistemim : AMD X2 4800, ATI HD3850, 4 gb. RAM, Win7 64 bit. (1680x1050 çözünürlükte oynuyorum ama düşük çözünürlüklerde de durum aynı.)

Settings'den her türlü olasılığı denedim ama yine de olmuyor. Oyunu sildim yeniden yükleyip update'siz de denedim sonuç yine aynı. Refresh lock yaptım, o da sonuç vermedi., settings.exe'yi değiştirdim sonuç yine aynı. Çıldırmak üzereyim, araştırdım ama benzer bir sorun yaşayan birini, ya da çözümünü bulamadım bir de DH'e danışayım dedim. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok makbule geçer. XP'ye dönmek gibi saçma yolları ben de düşünebiliyorum o yüzden lütfen akıl karı çözümler önerin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K_None -- 7 Temmuz 2010; 15:38:55 >

• Sorunu Windows 7'yi programları kaldırmadan tekrar kurarak çözdüm arkadaşlar. Sonrasında da codec'lerimi silip, K-Lite Codec Pack'in 64 Bit sürümüyle değiştirdim. Önceki codec'lerim Shark007'nin codec'leriydi. Sorun bu olabilir diye düşünüyorum. Aynı sorunu yaşayan olursa benim gibi çile çekmesin diye paylaşayım dedim.
  • abi cheat engine ile oyunun hızı değiştirilebiliyor sanırım onu bir araştır ;)
  • oyunu yeniden kurmayı dene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.