yıllardır pes oynarım ama hiç ml oynamamıştım bu yıl meraktan oynayayım dedim ve baya sardı, burasıda benim için çok yararlı oldu...teşekkürler...
Rica ederim arkadaşlar
15-20 gün boyunca internete giremicem.Malum.. Vize haftası ve evde olamıcam:) Tüm soru, öneri ve görüşlerinizi belirtmeyi lütfen ihmal etmeyin.Ben gelince tek tek cevaplarım. İlginize teşekkürler.
Teşekkürler güzel bir yazı.
Rica Ederim :) Haftaya Cumaya kadar taktik ve transferler hakkında detaylı bir rehber hazırlıcam arkadaşlar...Umarım gerek duyanlar vardır :)
arkadaşLar oyunda Rooney , Park gibi oyuncuLarın yıLdız kartLarı sönük açmaya çaLıştığımda "This card will have no effect under the current settings" bu yazı geLiyor.Bu kartLarı açmak için ne yapmak gerekiyor ?
quote:
Orijinalden alıntı: egzersayz
arkadaşLar oyunda Rooney , Park gibi oyuncuLarın yıLdız kartLarı sönük açmaya çaLıştığımda "This card will have no effect under the current settings" bu yazı geLiyor.Bu kartLarı açmak için ne yapmak gerekiyor ?
Kart sönükse ya oyuncunun yeri doğru değildir yada atak seviyesi farklıdır.Mesela alvesin sağdan bindirme kartı var.Eğer alves sağ bek değil de sağ ön de oynuyorsa bu kart açık olamaz.Bir örnek daha. kaka talis man kartı var.forvetlerin arasına girme.Eğer kaka nın attack card leveli attack minded değilse bu kart yine pasif olur.bunun gibi diğerleri de
Egzersayz, hoojdoink1120 gereken açıklamayı yapmış ;)
Merak ettigim bir kaç nokta vardi, çok güzel açiklanmis tesekkürler.
Merhaba arkadasım oncelıkle bu yazı için tesekkürler yalnız sormak istediğim bir konu var. Bazı oyuncular mutsuz gorunuyor bende sebebi de yorgun olmaları. Bu oyuncuları nasıl "rest" e cıkarabilirim. Yani antreman dahi yapmasınlar istiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: thispotkey
Merhaba arkadasım oncelıkle bu yazı için tesekkürler yalnız sormak istediğim bir konu var. Bazı oyuncular mutsuz gorunuyor bende sebebi de yorgun olmaları. Bu oyuncuları nasıl "rest" e cıkarabilirim. Yani antreman dahi yapmasınlar istiyorum.
Rica ederim. Yüklendiğiniz bütün özelliklerini kapatın.Bir kaç hafta kadroya almayın.Azcık dinlensin yahu ;)
Çok yararlı bir rehber bana da çok yardımı olacak elinize sağlık.
transferde takas yok galiba?
quote:
Orijinalden alıntı: PokerPeekFace
Çok yararlı bir rehber bana da çok yardımı olacak elinize sağlık.
Rica ederim arkadaşlar
slm arkadaşlar ben transfer yaparken oyuncuların speed,shoot power,short pass accuary vb.gibi özelliklerindeki ibreleri göremiyorum.bu özellik artık kalktımı yoksa bi bölümden açılabiliyomu ???
quote:
Orijinalden alıntı: ozgur__666
slm arkadaşlar ben transfer yaparken oyuncuların speed,shoot power,short pass accuary vb.gibi özelliklerindeki ibreleri göremiyorum.bu özellik artık kalktımı yoksa bi bölümden açılabiliyomu ???
Selam, transfer etmek istediğiniz oyuncuyu önce izlemeye alın.Bir iki hafta sonra tekrar kontrol edin, özellikleri açılmış olacaktır.
quote:
Orijinalden alıntı: hEro_
quote:
Orijinalden alıntı: ozgur__666
Selam, transfer etmek istediğiniz oyuncuyu önce izlemeye alın.Bir iki hafta sonra tekrar kontrol edin, özellikleri açılmış olacaktır.
teşekkürler
çok güzel olmuş
Kalbi kırılan oyuncuları motive etmek felan yokmu sürekli performans dipte satmaktan başka seçenek yok gibi, bir sezon adamı oynattım ama sanki karısına tecavüz etmişim gibi hep aynı üzgün ?