Şimdi Ara

Pes 2010 Master League Rehberi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
17.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Onur__

Master lig ikinci ligine ana lig olarak İngiltere ligini seçtim, benim içinde bulunduğum ikinci ligin takımlarını ise ingiltere harici liglerden seçtim (ispanya ve italya vardı nedense sadece)

Yani birinci lige (ingiltere ligine) yükseldiğimde, ligde ingiltere ligi takımları + ben + ispanya ve italya liginden iki takım daha olacak. Bu şekilde sezondan sezona düşük düzeydeki ingiliz takımları 2. lige düşüp sağlam takımlar 1. lige yükselir.

Bir lig seçin, ondan sonra karşınıza B2 liginin (oyuna başlayacağınız ikinci lig) takımları çıkacak.

Bu takımları diğer liglerden güçlü takımlarla değiştirin.

Sezon sonunda ikinci ligdeki ilk 3 takım (heralde siz de dahil) birinci lige yani seçtiğiniz lige yükseleceksiniz.

Lig değiştirme yok. 1. ligi hangi lig olarak seçtiyseniz o ligde devam edeceksiniz.

• kötüymüş o ya , fm deki gibi takımlardan teklif gelse artı milli takımlardan çok güzel olurdu
  • arkadaşlar pes master lig e yeni başlayan birisi olarak siz uzmanlara bir iki sorum olacak.. bu coach ların seviyesini transfer sezonunda artırıyorum ama kaydetmiyo yine level 1 oluyolar.. 40 000 000 civarında param var acaba ondan mı ? yoksa training point falan diyo o yüzden mi cevaplarsanız sevinirim.. şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.