Şimdi Ara

Pes 2010 Master League Rehberi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
17.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar pes 2010 ml hiç bitmiyo ben 2028 yılındayım hala oynuyorum ama hep aynı oynuyorum dünyanın en ii klübü oldum ama hiç bişey değişmiş değil oyun bitiomu cvplarınızı bekliorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hEro_

quote:

Orijinalden alıntı: bekiremek

ya arkadaşlar şu ML de transfer olayını güzelce anlatan biri varsa anlatsın adamlara nasıl yüksek teklif verilir gibi Allahı'nı seven güzelce anlatsın bi türli transfer yapamıom deliricem adamların bi fiyatı var o fiyatlarından daha yüksek bi teklif vericem ama bulamadım yardımcı olun lütfen:.......

Merhaba,
    Yazının tamamını okudunuz mu acaba?
    Para herşey değil yahu.Önce başarıdan başarıya koşmalısınız.

Barcelona da o kadar kupa aldım oyuncu transfer etmek istedediğimde gelmiyor

• arkadaşlar bnm soruma cvp bulamadım hala yardımcı olabilicek kimse yokmu yha ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: hEro_

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur__666

slm arkadaşlar ben transfer yaparken oyuncuların speed,shoot power,short pass accuary vb.gibi özelliklerindeki ibreleri göremiyorum.bu özellik artık kalktımı yoksa bi bölümden açılabiliyomu ???

Selam,
    transfer etmek istediğiniz oyuncuyu önce izlemeye alın.Bir iki hafta sonra tekrar kontrol edin, özellikleri açılmış olacaktır.

bunu öğrendiğim iyi oldu. Teşekkürler.
  • arkadaşlar bana kimse yardımcı olmıcaksa başka forum sitelerinden yardım almaya çalaışıyım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PokerPeekFace

Çok yararlı bir rehber bana da çok yardımı olacak elinize sağlık.
  • 1 TL'ye sinema bileti!!!!!!!!!!!

Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde Facebook'ta dolaşırken bir reklam dikkatimi çekti.www.firsatbufirsat.com 1 TL'ye sinema bileti yazıyordu. Hemen tıklayıp inceledim. Bendeki ilk etkisi çekiliştir veya yalan dolandır olmuştu ama daha sonra ulusal bir şirket olduklarını ogrendim. Yani amatör bir iş değildi, daha önce başka ülkelerde denenmiş, onyalanmış bir sistemdi.

http://www.firsatbufirsat.com/firsat/511/afm-sinemalarinda-dilediginiz-filmi-15-tl-yerine-sadece-05-tl-ye-izleyin.html

Bol sanslar

• Ben Bjk ile 3-4 sezondur master league oynuyorum.Şampiyonda oldum.Xavi'den başka süper yıldız transfer edemedim.İnter,M.United,Arsenal,Barca gibi rakiplerim bütün efsaneleri kapatmış.Acaba Şampiyonlar liginde mi başarı göstermem gerekiyor?Kimse benim takıma gelmiyor:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: NecronLord

Ben Bjk ile 3-4 sezondur master league oynuyorum.Şampiyonda oldum.Xavi'den başka süper yıldız transfer edemedim.İnter,M.United,Arsenal,Barca gibi rakiplerim bütün efsaneleri kapatmış.Acaba Şampiyonlar liginde mi başarı göstermem gerekiyor?Kimse benim takıma gelmiyor:)

3 kere aldım nafile sabri sarioğlu bile gelmiyo olacak iş mi bu
  • PS3'te Galatasaray ile başladım,

ilk sezonun ortasında Jovetic ve Wijnaldum geldi,

ikinci sezon başında defansa Hangenland geldi (ne kadar yararlı oldu tartışılır), ardından büyük transfer OBİNNAAAA :) İnter'den 22M Euro'ya aldım, başka kimse gelmemişti, mecbur o parayı vermek zorunda kaldım. Batma ihtimaline karşı da almadan önce saveledim :)

Agbonlahor, Elano, Dos Santos'u kesinlikle vermiyorlar, bir tek Obinna kabul gördü ben de bayıldım parayı.

Defansa da Lucas Neill'ı alayım dedim ama Search kısmından kesinlikle bulamadım ne hikmetse :)

Bir de ana lig olarak ispanya ligini seçtim, ardından bütün büyük kulüpleri lige koydum ama hiç aklıma gelmemişti bunları ikinci lige koyunca birinci ligde hangi takımlar kalacak diye. Şimdi çomar çomar takımlarla birinci ligte maç yapıyorum. Benimle birlikte 1. lige yükselen Barca ve Chelsea var sadece o kadar :)
    Geri kalanlar ispanya liginin barca-madrid-valencia-deportivo-atletico madrid dışındaki takımları oldu yani..

Bu bir hatadır di mi arkadaşlar? Nasıl yapmam gerekirdi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur__ -- 14 Temmuz 2010; 16:41:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Defansa da Lucas Neill'ı alayım dedim ama Search kısmından kesinlikle bulamadım ne hikmetse :)

Bir de ana lig olarak ispanya ligini seçtim, ardından bütün büyük kulüpleri lige koydum ama hiç aklıma gelmemişti bunları ikinci lige koyunca birinci ligde hangi takımlar kalacak diye. Şimdi çomar çomar takımlarla birinci ligte maç yapıyorum. Benimle birlikte 1. lige yükselen Barca ve Chelsea var sadece o kadar :)
    Geri kalanlar ispanya liginin barca-madrid-valencia-deportivo-atletico madrid dışındaki takımları oldu yani..

• arkadaşlar pes 2010 da master lig 2034 sezonunu oynuyorum kadromda et0'O c. ronalda g. dos santos gattuso gibi yıldızlar var fakat ben şunu merak ediorum master ligi bitirmek için daha kaç sezon oynıycam forumdaki arkadaşlara duyuruyorum..
  •  Pes 2010 Master League Rehberi

Paraya ihtiyacım yoktu ama sattım. Kadroda çok forvet vardı. Ama asıl aklımı kurcalayan şey şu, Lyon bu kadar parayı nerden buldu? Çok büyük bir başarıları yok, sadece geçen sene ŞL Finali'nde beni yenmişlerdi. İlginç.

Not : Yıl 2026
  • master lig kaçıncı sezonda bitiyo..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yağmurda Ölen Militan

Paraya ihtiyacım yoktu ama sattım. Kadroda çok forvet vardı. Ama asıl aklımı kurcalayan şey şu, Lyon bu kadar parayı nerden buldu? Çok büyük bir başarıları yok, sadece geçen sene ŞL Finali'nde beni yenmişlerdi. İlginç.

Bunak yıldızlar daha sonra yeniden canlanıyorlar değil mi? Bunun için başlangıçta herhangi bir ayar yapmak gerekiyor muydu?

Bir de bu bebek yıldızlara nereden erişiliyor? Emekli oldukları takımda mı devam ediyorlar?
  • quote:

Kendi soruma kendim yanıt buldum sanırım. Master lig ikinci ligine ana lig olarak İngiltere ligini seçtim, benim içinde bulunduğum ikinci ligin takımlarını ise ingiltere harici liglerden seçtim (ispanya ve italya vardı nedense sadece)

Yani birinci lige (ingiltere ligine) yükseldiğimde, ligde ingiltere ligi takımları + ben + ispanya ve italya liginden iki takım daha olacak. Bu şekilde sezondan sezona düşük düzeydeki ingiliz takımları 2. lige düşüp sağlam takımlar 1. lige yükselir.

(İlk mesajlarımda ps3'te açmıştım ML, ondan bahsetmiştim, şimdi PC'ye yükledim, bu anlattığım PC'de olan yani)

Jo, santos, elano, neill, cana transferlerini de yaptım. Neill hariç hepsini oyuncu değiştirme şeklinde yaptım, neill'ı alırken sadece oyuncu değiştirmeden de yapılabileceğini öğrendim ama iş işten geçmişti, sıkıntılı oyuncuları swap etmiştim bile çoktan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur__ -- 14 Temmuz 2010; 16:55:31 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yağmurda Ölen Militan

Bunak yıldızlar daha sonra yeniden canlanıyorlar değil mi? Bunun için başlangıçta herhangi bir ayar yapmak gerekiyor muydu?

Bir de bu bebek yıldızlara nereden erişiliyor? Emekli oldukları takımda mı devam ediyorlar?

Özel bir ayar yapmadım. Youth Team'de çıkıyorlar. Tam olarak öyle değil. Mesela Ibrahimovic Man Utd'da bıraktı ama bende çıktı. Genelde oyuna başladığın zaman hangi takımdalarsa orada çıkıyorlar.

• Teşekkürler.

Bu oyunda transfer ne zormuş. Kimse gelmiyor. Sadece transfer sezonunun başında yaptığım 2 teklif kabul gördü, birini aldım diğerini almadım. Yani daha önceden 2 kez denememe rağmen hep reddetmişlerdi, ama transfer sezonunda yaptığım teklifleri kabul ettiler.

Kabul etmelerinin nedeni teklifi transfer sezonu içinde yaptığım için olabilir mi?
  • Önerilen topçular:

Kaleci:

Cristiano
    Diego Alves
    Renan
    Robert Green
    Joe Hart

Defans:

Micah Richards
    Jonny Evans
    Davide Santon
    Simon Kjaer
    Damien Perrinelle
    Anton Ferdinand
    Martin Caceres

Orta Saha

Stephen Ireland
    Michael Johnson
    Royston Drenthe
    Ricardo Quaresma
    Arda Turan
    Pablo Piatti
    Marouane Fellaini
    Zoran Tosic
    Alberto
    Jack Rodwell
    Ivan Rakitic
    Yoann Gourcuff
    Michel Bastos
    Ludovic Obraniak
    Marek Hamsik
    Yann Jouffre
    Georginio Wijnaldum
    Junior Stanislas
    Ever Banega
    Pasquale Foggia
    Sergio Canales
    David Silva
    Ricardo Montolivo
    Sebastian Giovinco

Forvet:

Nicklas Bendtner
    Federico Macheda
    Stevan Jovetic
    Mario Balotelli
    Juan Mata
    Giovani Dos Santos
    Nani
    Hulk
    Andre-Pierre Gignac
    Danny Welbeck
    Mauro Zarate

Bence kaleye Lloris veya Ruffier alınabilir. Bu listede Diego Alves epey iyi.
    Orta sahaya Arda değişilmez isim. Gourcuff, Wendel, Silva, Wijnaldum, Keita iyi.
    Forvet Obinna mükemmel.

• ben galatasaray ı aldım tr süper lig olmadığından erevidse mi ne o lige girdim sonraki senelerde italya ligine falan geçemez miyim ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.