Şimdi Ara

PES 2010 WİNDOWS 7(X64) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
12.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gayet randımanlı bir şekilde oynuyorum. Herhangi bir performans kaybı yaşamadım.
  • kenan şu senin yolladığın ayarları ben pes2010.exe üzerine uygulıcam program ayarlarından, senin gönderdiğin resimde en son ortam kapatma var, onun altındaki ayarları ne yaptın abicim, söylermisin bi denicem zevk işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: anktotti

kenan şu senin yolladığın ayarları ben pes2010.exe üzerine uygulıcam program ayarlarından, senin gönderdiğin resimde en son ortam kapatma var, onun altındaki ayarları ne yaptın abicim, söylermisin bi denicem zevk işte

Onun Altında 2 Seçenek Kalıyo Üclü Arabellekleme Açık Yaptım Sadece,CoK Kastırma Pc Yi :)
  • arkadaşlar oyunda hareketli sahnelerde resimde gördüğünüz gibi bi dairesel sınır beliriyo ve onun dış kısmı daha koyu böle benekli gibi görünüyor çok dikkatli bakınca belli oluyor oda hareketli sahnelerde, bende fazla titizim onun sebebini bulmaya çalışıyorum. aslında oyuna bakıp maçla ilgilendiğimde hiç dikkat çekmiyor ama hep aklıma takıldığı için ben görüyorum :)

PES 2010 WİNDOWS 7(X64)
  • anktotti
    Nasıl Görüyorsunuz Ben Hala Bişey Göremiyorum
    Kitserver De Config'den Grafik Ayarı Yapın Ben Bişey Göremedim Ama Belki Düzelir?
    Benim Yaptığım Gibi Hepsini Sona Dayamayın CoK Kasılır Players Gemaplay Yazan Kısımı Ortaya Kadar Cekin Diğerlerini Fulleyin Bakın.

PES 2010 WİNDOWS 7(X64)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİT GYM -- 8 Kasım 2009; 0:27:06 >
  • hocam bu fotoda hiç görünmemiş benim çizdiğim dairenin dış çevrasi ton olarak hareketli sahnelerde biraz daha koyu oluyor hiç anlamadım neden, sadece dikkatli bakında hafif hissediliyor ama rahatsız etti beni bikere görünce. aslında senin yaptığın full ayarları yaptım bende nvidia 3d de hiç kasılmıyor ama problemde hallolmadı, birde senin dediğini yapıyım bakiim nasıl olcak ama kitserver indirmemiştim, indirip deneyim.
  • quote:

hocam bu fotoda hiç görünmemiş benim çizdiğim dairenin dış çevrasi ton olarak hareketli sahnelerde biraz daha koyu oluyor hiç anlamadım neden, sadece dikkatli bakında hafif hissediliyor ama rahatsız etti beni bikere görünce. aslında senin yaptığın full ayarları yaptım bende nvidia 3d de hiç kasılmıyor ama problemde hallolmadı, birde senin dediğini yapıyım bakiim nasıl olcak ama kitserver indirmemiştim, indirip deneyim.

Şimdi Bende Gördüm Oyunda Ama ÇoK ÇoK Dikkatli BakmaK Gerekiyor Görmen İcin,Cokda Rahatsız Etmese Gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİT GYM -- 8 Kasım 2009; 1:12:54 >
  • hocam bişi daha sorcam hazır foto varken, bu oyuncu isimlerinin yanında kutucuğun en kenarında renkler ne ifade ediyor?
  • quote:

hocam bişi daha sorcam hazır foto varken, bu oyuncu isimlerinin yanında kutucuğun en kenarında renkler ne ifade ediyor?

Bende Bilmiyorum Paşam Öğrenirsen Benide Bilgilendir :)
  • Arkadaşlar bende 1440*900 seçeneği çıkmıyor ayarlarda. Yardımcı olabilecek var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Minero

Arkadaşlar bende 1440*900 seçeneği çıkmıyor ayarlarda. Yardımcı olabilecek var mı acaba?

Monitör2un destekliyorsa, setting'i uyumluluk'tan XP Service Pack 2 ile çalıştırırsan tüm seçenekler açılır.

Arkadailar benim monitör 1680*1050 de 59 mhz sorunu vardı.Refleshxxx programı ile 60mhz sabitleyince titreme sorunu %95 oranında azaldı.Bilgilerinize...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cisse75

quote:

Orijinalden alıntı: Minero

Arkadaşlar bende 1440*900 seçeneği çıkmıyor ayarlarda. Yardımcı olabilecek var mı acaba?

Monitör2un destekliyorsa, setting'i uyumluluk'tan XP Service Pack 2 ile çalıştırırsan tüm seçenekler açılır.

Arkadailar benim monitör 1680*1050 de 59 mhz sorunu vardı.Refleshxxx programı ile 60mhz sabitleyince titreme sorunu %95 oranında azaldı.Bilgilerinize...

Monitörüm Samsung 932NW 19" Geniş Ekran ve 1440*900'ü 75 Hz dahi destekliyor. Ekran kartım 8600GT 256 MB ve RAM'im 3 GB. PES 2009'u 1440*900'de sorunsuz oynuyordum. Ama settings'de 1440*900 yok. Acaba ekran kartı mı yetersiz kalıyor? Ekran kartı ayarlarında güç yüklemesini de açtım titreme devam ediyor...

Birkaç foto koyayım. Buyrun:
     PES 2010 WİNDOWS 7(X64)

• Tamam arkadaşım XP uyumluluk modunda çalıştırırsan diğer seçenekler'de 1440*900 dahil gelir.
  • bende de pes 2010da sorun var.. top orta sahadayken ekranda fazla hareket varken takılmalar oluyor.. kaleciye gelince mesela yağ gibi akıyor.. xpde öyle birşey yoktu.. nedenini çözemedim
  • Bende aşağıda explorer açıksa takılma yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyrazed -- 22 Kasım 2009; 16:39:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

Windows 7 Ult. 32 bit var görüntüde hiç sorun yok fakat seslerde Hakem ve Top sesleri çok az duyulmayacak kadar yani. Başka bir bilgisardada aynı sorun var Win7 de.

aynı soru bendede var xp de sorun yoktu win 7 de oldu..
    64 bit win7 - ses kartı xfi
    extreme 09 yenisini güncelledim yine olmadı

çözümü varmI?
  • bende gayet akıcı oyun ama tabı xp performansına gore bıraz dusuk...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofear72

quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

Windows 7 Ult. 32 bit var görüntüde hiç sorun yok fakat seslerde Hakem ve Top sesleri çok az duyulmayacak kadar yani. Başka bir bilgisardada aynı sorun var Win7 de.

aynı soru bendede var xp de sorun yoktu win 7 de oldu..
    64 bit win7 - ses kartı xfi
    extreme 09 yenisini güncelledim yine olmadı

çözümü varmI?

sorunu çözdüm ...

oyunun setting ne girip
    sesi surround yapıp
    allta soundproperties seçip
    speakers sonra configure seçip
    sonra quadraphonic seçip next deyip
    işartli olandan sadece front left and rigt seçip
    işlemi tamamlamak

• teşekkürler nofear72 . düzeldi
  • quote:

hocam bişi daha sorcam hazır foto varken, bu oyuncu isimlerinin yanında kutucuğun en kenarında renkler ne ifade ediyor?

Düşündüğüm yer ise moral. maç içinde değişir. Windows 7 64 Bit ile imzam da ki sistemle herhangi bir problem yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProgreSsive aTTacK -- 27 Kasım 2009; 13:48:22 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.