Şimdi Ara

PES 2010 WİNDOWS 7(X64) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
12.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wolkan33

Akıcı

Sisteminiz nedir acaba x64'ü nasıl kullanıyorsunuz, bende yeni kurdum fakat bios dan yana sorun yaşıyorum. Biosumu güncellememe ragmen bir türlü verim alamadım. toshiba p300d kullanıcısıyım. Ayrıca yenileme hızımıda 69 hertz den 60 hertz'e çıkartamıyorum?
  • Bende Win 7 Ultimate x64 kurulu Pes 2010'a giriyorum sorunsuzca oynayıp çıkış diyorum, ve ekran kararıp öyle kalıyor. Sonrasında görev yöneticisinden sonlandırana kadar sonlanmıyor. Türkçe yama attım ondan olabilir diyorum ama sanmam çünkü 2 pc ye daha kurdum onlarda sorun yok aynı win sürümü vardı onlarda da. Teşekkürler...
  • Takılma yaşayan arkadaşlar settingste sadece "wait for vsync" seçsin , "use frame skipping" deki check'i kaldırın, akıcı olması lazım ;) birde nvidia kontrol panelinde 3d ayarlarda vsync "force on" yapın..

quote:

Orijinalden alıntı: astala27

Bende Win 7 Ultimate x64 kurulu Pes 2010'a giriyorum sorunsuzca oynayıp çıkış diyorum, ve ekran kararıp öyle kalıyor. Sonrasında görev yöneticisinden sonlandırana kadar sonlanmıyor. Türkçe yama attım ondan olabilir diyorum ama sanmam çünkü 2 pc ye daha kurdum onlarda sorun yok aynı win sürümü vardı onlarda da. Teşekkürler...

aynı sorundan müzdaribim bende , pek takmıyorum ama alt tarafı 5-10 sn mi alıyor :)

işletim sistemim : windows 7 64Bit ;)

• Arkadaşlar ben bu sistem özelliklerinden pek bir şey anlamıyorum. O yüzden yardımcı olursanız çok mutlu olacağım.
    http://cyri.systemrequirementslab.com
    Şu siteden sistem özelliklerimin oyunlara uygun olup olmadığına bakıyorum. Call of Duty: Modern Warfare 2'yi denediğimde Ram ve Video Card dışında tüm özelliklerimin uygun olduğunu gösteriyor. Ram 512 mb zaten yeni bir ram alacağım. Asıl sorum bu video card olayıyla ilgili.
    ...............................Required You Have
    Video RAM 256 MB 256.0 MB
    Hardware T&L Yes Yes
    Pixel Shader version 3.0 2.0
    Vertex Shader version 3.0 2.0
    Karşıma şöyle birşey çıkıyor.
    Bu video kartı uygun seviyeye taşımak için ne yapmam gerekiyor. Bana kaça patlar. Tekrar söylüyorum yardımcı olursanız çok sevineceğim...

• quote:

Orijinalden alıntı: ch0sen

Takılma yaşayan arkadaşlar settingste sadece "wait for vsync" seçsin , "use frame skipping" deki check'i kaldırın, akıcı olması lazım ;) birde nvidia kontrol panelinde 3d ayarlarda vsync "force on" yapın..

quote:

Bende Win 7 Ultimate x64 kurulu Pes 2010'a giriyorum sorunsuzca oynayıp çıkış diyorum, ve ekran kararıp öyle kalıyor. Sonrasında görev yöneticisinden sonlandırana kadar sonlanmıyor. Türkçe yama attım ondan olabilir diyorum ama sanmam çünkü 2 pc ye daha kurdum onlarda sorun yok aynı win sürümü vardı onlarda da. Teşekkürler...

aynı sorundan müzdaribim bende , pek takmıyorum ama alt tarafı 5-10 sn mi alıyor :)

dediklerini yaptım ama ben de hala oluyo.

• problemi şu şekilde çözdüm.

öncelikle pc 4 gb ddr 2 ram sapphire 4870 1 gb ekran kartı amd phenom 2 x4 p40 işlemci ve win 7 x64

xp de sorunsuzca oynanıyordu pes fakat win 7 de bende aynı dalgalanma sorunu yaşadım. biraz araştırdım fakat hep nvidia kartlara göre cevaplar buldum sanki. ati kartı olanlarda sorunsuzca oynuyorum diyorlar fakat sanıyorum win 7 yükleyince ekran ayarlarını yaparken 60 hz ve üzerine çekmişler sanırım.

baya bir uğraştıktan sonra görüntü ayarlarına geldiğimde monitörün 59 hz olduğunu farkettim. onu 60 a çektiğimde sorun tamamen çözüldü. kısacası bu win 7 x64 deki dalgalanma sorununu aşmak için öncelikle görüntü ayarlarından monitör ü minimum 60 hz e çekmek gerekiyor. en azındandan bu da bir çözüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenhadainler -- 30 Kasım 2009; 23:08:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mafya dayisi

problemi şu şekilde çözdüm.

öncelikle pc 4 gb ddr 2 ram sapphire 4870 1 gb ekran kartı amd phenom 2 x4 p40 işlemci ve win 7 x64

xp de sorunsuzca oynanıyordu pes fakat win 7 de bende aynı dalgalanma sorunu yaşadım. biraz araştırdım fakat hep nvidia kartlara göre cevaplar buldum sanki. ati kartı olanlarda sorunsuzca oynuyorum diyorlar fakat sanıyorum win 7 yükleyince ekran ayarlarını yaparken 60 hz ve üzerine çekmişler sanırım.

baya bir uğraştıktan sonra görüntü ayarlarına geldiğimde monitörün 59 hz olduğunu farkettim. onu 60 a çektiğimde sorun tamamen çözüldü. kısacası bu win 7 x64 deki dalgalanma sorununu aşmak için öncelikle görüntü ayarlarından monitör ü minimum 60 hz e çekmek gerekiyor. en azındandan bu da bir çözüm

evt bende de 60 hz ye çekince düzeldi.

• Arkadaşlar hepinizden özür diliyorum sizleri yanıltmışım Win 7'nin de günahını almışım. Bilgisayarımdaki Antivirüs'ü ve gereksiz programları kapattığımda PES 2010 en yüksek kalitede bile çalışıyor. Hem de ekran kartından yükleme dahi yapmadan. Zaten bir hinlik olduğu belli idi Oyunlar kısmında Önerilen 5.0, gerekli 3.0 benim sistem puanı ise 5.9 olmasından. Neyse hepinize iyi oyunlar. Bu arada Konami'nin resmi güncellemesi çıkmış Settings Download kısmından yapabilirsiniz hepiniz internete bağlıyken...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merhaba Ben Mesut Cevik

quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

nvidia ekran kartım var.oyunda dalgalanma oluyor. oyunu sıkıntısız oynayan bir arkadaş pes2010.exe nin 3d ayarlarını printscreen yapıp yollayabilir mi?

8800GT ,''Dikey Senk; Zorlama Açık'' Yaparsan Dalgalanma Olmaz.

PES 2010 WİNDOWS 7(X64)

PES 2010 WİNDOWS 7(X64)

Bence kasma problemi olan arkadaşlar bunu bir denesin.Bende problem %95 kalktı.Çok nadiren bir şeyler ara sıra olabiliyor onuda sanırım görmezden gelebiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ch0sen

Takılma yaşayan arkadaşlar settingste sadece "wait for vsync" seçsin , "use frame skipping" deki check'i kaldırın, akıcı olması lazım ;) birde nvidia kontrol panelinde 3d ayarlarda vsync "force on" yapın..

quote:

Yetmiyor.

• arkadaşlar herkese mrb bana yardımcı olun windows 7 yükledim oyunların hiçbiri açmadı pes 2010 yükledim oyun açılmadı. sizin gösterdiğiniz şekilde pes 2010 nun içinde ayarlardan grafik yükseltmeyi denedim ama 800-600 4,3 den başka grafik rakamı yok pc Q8300 4gb ram 1 gb g-force ekran kartı
    ayarlardan ekran çözünürlğünü yükseltemiyorum oyunun ayrıca directx 11 yükledim faydası olmadı ne yapmam lazım
  • mrb üstadlar bir sorum olucak, 32 bit işletim sistemindeki reg dosyasını 64 bite nasıl uyarlayabiliriz,2 gündür kafayı yeme noktasındayım :( hata pes 2010 not installed sistemim 64 bit....
  • oyunda dalgalanma var diyen arkadaslara sunu belirtmek isterim,sanırım 32 bit işletim sistemi kullanıyorsunuz,
    race driver grid oyununu xp de ultra high modda sorunsuz oynarken win7 32 bit de ne yaptı isem ne denedi ise oyunu highde oynamak bi kenara dursun medumda bile zor oynuyordum fakat 64 bite gecince oyun performansları bariz değişti sanırım 64 bit daha performanslı bilginize..
  • İmzamdaki laptopta win7 64 bit kurulu . Pes2010 full ayarlarda sıfır takılma ile oynuyorum .
  • evet sıfır takılma
  • bende 64 bit kullanıyorum e7300 ,8800gts,4gb ram var xp de bu sistemle oynarken takılma oluyordu ama win7de hiç bir takılma yok gayet zevklı oluyor cozunurlukte 1920/1080 oynuyorum
  • Arkadaşlar bu oyunun hızını ayarlama seçeneği yok mu? Yeni pc topladım (gerçi iyi bir ekran kartım yok hd4200) ve oyunu yükledim, gayette güzel çalışıyor ama oyun biraz yavaşmış gibi geldi bana.. Takılma yok ama oyun yavaş.. Bazı oyunlarda Normal, Fast, Faster gibi seçenekler oluyordu ama bu oyunda bulamadım öyle bir ayar... Oyunu hızlandırmanın yolu var mı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnypeR

Arkadaşlar bu oyunun hızını ayarlama seçeneği yok mu? Yeni pc topladım (gerçi iyi bir ekran kartım yok hd4200) ve oyunu yükledim, gayette güzel çalışıyor ama oyun biraz yavaşmış gibi geldi bana.. Takılma yok ama oyun yavaş.. Bazı oyunlarda Normal, Fast, Faster gibi seçenekler oluyordu ama bu oyunda bulamadım öyle bir ayar... Oyunu hızlandırmanın yolu var mı ??

oyun için öyle bi seçenek yok

ama çeşitli modlar var ben türkçe spiker i kullanıyorum bunların oynayışı hızlıdır.
  • Teşekkür ederim. Oyunu daha yeni kurdum yamalara bakma fırsatım olmadı. Bunları da araştırıyım en iyisi :)
  • bende Win7 home premium 64bit kullanıyorum oyunu en yüksek detaylarda sıfır takılma ile oynuyorum fakat hakem ve top sesleri duyulmucak kadar az çıkıyor,xpde böyle bi sorun yoktu
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.