Arkadaşlar maç sırasında spikerin sesi fazla taraftarın sesi ise çok az geliyor sanki 90 dk boyunca gol yiyormuşumda taraftarlardan ses çıkmıyor :) ayrıca tezahuratlarda çok az geliyor ve ne yaptıysam çözemedim...birde gamepad takıyorum PC'e gamepadi görüyor ama PES için ne gamepad ayarlıyabiliyorum nede oyuna girince kullanabiliyorum klavye ile oynamak zorunda kalıyorum bana bu konuda yardımcı olursanız çok makbüle geçersiniz :) Laptop kullanıyorum ayrıca vista yüklü...
sound setting sen taraftar ve spiker sesini ayarlayabiliyorsunuz
Orada ki ses ayarlarının hepsi full değişiklik yapsam bile aynı bir farklılık olmuyor
ses kartını update et ozellikle o/b yada eski ses kartlarında gamepadi takdıkdan sonra sorun olabiliyor ses sorunu gamepad ve gamepad in driver ı ile ilgili
Kontrol ettim hepsi güncelli ayrıca gamepad sizde aynı sorun oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: efsane_timil
Orada ki ses ayarlarının hepsi full değişiklik yapsam bile aynı bir farklılık olmuyor
full olması sorun zaten. arada fark yapki sorunun gitsin. spikeri en az yap oyun sesini full yap.birazda speakerlarına ses verdiğin zaman sorunun çözülmesi lazım.
Spikerin sesini azaltsam bile seyircilerin sesi gene aynı onu demek istedim denedim çünkü hiç bir farklılık olmuyor seyircilerin sesi gene aynı höparloleri sonuna kadar açmam gerekiyor seyircilerin sesini duymam için...