Şimdi Ara

PES 2011'de Bursaspor olacak mı ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
12.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar oyunu internetten indirdim ancak malasef bursaspor yok
  • Ben de rastlamadım bursaspor'a.
  • Türkiye diye bağırıyorlar AMA fifa de Sarı Lacivert Şampiyon Fener var bjk 3 lü çektiriyor FİFA akar her zaman
  • KESİN olacak diyenler neye göre konuştu bilmiyorum ama bugün oynadım oyunu Other Europe Teams'te Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasay var ve İstanbul bölümünde gözüküyorlar, diğer bölümlere baktım hiç bir şekilde Bursa Spor yok, centlesir spor diye bi şey var o da tam olarak Türk takımı dahi değil. Anlıycağınız;

PES 2011'DE BURSASPOR YOK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B6174C33A -- 2 Ekim 2010; 20:56:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3s1b

Eğer PES 2010 DA BURSASPOR OLMAZSA KENDİMİ 1 YIL UZAKLAŞTIRIRIM AHANDA BURAYA YAZIYORUM

adam sözünü tutmuş
  • bencede olur
  • 12 Ekimde gelecek güncelleme için şöyle bir açıklama mevcut. Tam olarak anlamasam da bi yenilenme olabilir belki...

KONAMI details first PES 2011 DLC

Konami Digital Entertainment GmbH today announced the content of its first DLC for PES 2011, which will be available on 12th October.

Available free to PlayStation(R)3, Xbox 360 and PC-DVD users, the download will bring the player roster files completely up to date, while clubs that qualified for the UEFA Champions League Group Round, will be added to the game’s dedicated mode. A number of team kits have also been updated in line with their current use, and four more licensed boots have been incorporated.

The DLC also includes three new wallpapers featuring cover star Lionel Messi in the ‘Extra Content’ folder, and KONAMI will be releasing further updates during the coming year.
  • Pes 2011 dlc 'de bursaspor olacak merak etmeyin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

12 Ekimde gelecek güncelleme için şöyle bir açıklama mevcut. Tam olarak anlamasam da bi yenilenme olabilir belki...

KONAMI details first PES 2011 DLC

Konami Digital Entertainment GmbH today announced the content of its first DLC for PES 2011, which will be available on 12th October.

Available free to PlayStation(R)3, Xbox 360 and PC-DVD users, the download will bring the player roster files completely up to date, while clubs that qualified for the UEFA Champions League Group Round, will be added to the game’s dedicated mode. A number of team kits have also been updated in line with their current use, and four more licensed boots have been incorporated.

The DLC also includes three new wallpapers featuring cover star Lionel Messi in the ‘Extra Content’ folder, and KONAMI will be releasing further updates during the coming year.

yeni güncelleme çıkmışş

http://resim.donanimhaber.com/m_43709240/tm.htm

• Yeni güncellemeyi yükledim ancak Bursaspor'u göremedim?
  • siz hala pes mi oynuyorsunuz? fifa da tüm türkiye ligi var lisanslı. spor toto süperlig topu stad anonsları türkçe tezahuratlar ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 12 Ekim 2010; 21:36:46 >
  • Maalesef yeni DLC 'YLEDE YOK BU NE İŞ YAA FİFAYA YAMULUN :)

• Komedi konu ya Oyun çıkmadan önce herkes kesin olacak hatta Sivasspor bile kalabilir demiş

Oyun çıktı yakınlamalar başlamış.

DLC duyruldu Bursayı bu DLC ile kesin ekleyecekler dendi

şimdi yine yok

• bende dün kurdum baktığımda gs fb 8jk var.bursayı almamışlar.ne ümitlerim vardı aslında.
  • Volkan Şen ve Sercan milli takımda var onları bi şekilde trasnfer etme şansım var mı
  • bursaspor lisans ücretini ödemediği için bursaspor yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatality1907

bursaspor lisans ücretini ödemediği için bursaspor yok

Biz niye ödüyoruz lisans parasını ? esas onların vermesi lazım bize ismimizi kullanıyorlar,şampiyonlar ligi lisansını aldık diye reklam yapıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgay007

quote:

Orijinalden alıntı: fatality1907

bursaspor lisans ücretini ödemediği için bursaspor yok

Biz niye ödüyoruz lisans parasını ? esas onların vermesi lazım bize ismimizi kullanıyorlar,şampiyonlar ligi lisansını aldık diye reklam yapıyorlar

http://www.bursasporfan.com/news/view/453--Bursaspor-Pes11-de-Neden-Yok-/

• 2012'ye artık.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.