Şimdi Ara

PES 2011 GP KAZANMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PES 2011'de nasıl GP kazanabilirim? Bu GPler sadece oyun içindeki paketleri almak için mi kullanılabiliyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: gencagaer

PES 2011'de nasıl GP kazanabilirim? Bu GPler sadece oyun içindeki paketleri almak için mi kullanılabiliyor?

maç oynayıp kazanarak gp toplarsın onlarlada efsane kadroları extra içerikleri açmaya yarıyor
  • Teşekkürler. Bide sadece oyunun modlarında maç kazanarak mı, yoksa 2 kişi karşılıklı maç yapınca da verir mi?
  • Maç sonlarında 10gp ve lig kupa kazanınca daha fazla gp kazanırsın. online maç yaparsan 5 katı gp kazanırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximum54

Maç sonlarında 10gp ve lig kupa kazanınca daha fazla gp kazanırsın. online maç yaparsan 5 katı gp kazanırsın

Eyv. teşekkürler kardeşim. :)
  • öncelikle CPU ile yaptığın her maca 10 GP veriyor .. Online da yaptığın her maça 50 GP veriyor .. benim GP 20.000 lerde bir şey ama hiç birin açmaya fırsatım olmadı daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkswagen99

öncelikle CPU ile yaptığın her maca 10 GP veriyor .. Online da yaptığın her maça 50 GP veriyor .. benim GP 20.000 lerde bir şey ama hiç birin açmaya fırsatım olmadı daha

Güzel paketler var ya. Bence yavaş yavaş aç. 20.000 GP yeter istediklerini almaya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pes 2019 maç başlama sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Pes 2010 mu Pes 2011 mi?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.