Bildirim
PES 2011 GP KAZANMA
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: gencagaer
PES 2011'de nasıl GP kazanabilirim? Bu GPler sadece oyun içindeki paketleri almak için mi kullanılabiliyor?
maç oynayıp kazanarak gp toplarsın onlarlada efsane kadroları extra içerikleri açmaya yarıyor -
Teşekkürler. Bide sadece oyunun modlarında maç kazanarak mı, yoksa 2 kişi karşılıklı maç yapınca da verir mi? -
Maç sonlarında 10gp ve lig kupa kazanınca daha fazla gp kazanırsın. online maç yaparsan 5 katı gp kazanırsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: maximum54
Maç sonlarında 10gp ve lig kupa kazanınca daha fazla gp kazanırsın. online maç yaparsan 5 katı gp kazanırsın
Eyv. teşekkürler kardeşim. :) -
öncelikle CPU ile yaptığın her maca 10 GP veriyor .. Online da yaptığın her maça 50 GP veriyor .. benim GP 20.000 lerde bir şey ama hiç birin açmaya fırsatım olmadı daha -
quote:
Orijinalden alıntı: volkswagen99
öncelikle CPU ile yaptığın her maca 10 GP veriyor .. Online da yaptığın her maça 50 GP veriyor .. benim GP 20.000 lerde bir şey ama hiç birin açmaya fırsatım olmadı daha
Güzel paketler var ya. Bence yavaş yavaş aç. 20.000 GP yeter istediklerini almaya.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X