emek vermiş uğraşmıssın eline sağlık 50 mila güzelmiş
quote:
Orijinalden alıntı: [ AsiL ]
quote:
Orijinalden alıntı: MİY1988
Nina zilli'nin şarkısı (50 mila olan şarkısı) hafiften Ayla Dikmen - Anlamazdın ve Nada-Ma che freddo fa ' nın karışımı gibi.
bilenler bana hak verecektir bence... :)
+3,14 Aynısını ben de düşünüyodum. Ben de mi gariplik var derken sen söyledin kardeş %100 katılıyorum
Nada-Ma che freddo fa yeşilçam müziklerine benziyor :D güzelmiş
nina zilli - 50 mila (1.) ve inferno (2.) çok güzel. arabaya track cd yaptım yolda devamlı dinliyorum :) arkadaşın biri de 50 mila'yı telefona atmış arama gelince o çalıyor :D
en sevdiğim Keane - Stop For a Minute şarkısı
quote:
Orijinalden alıntı: FiréLord
en sevdiğim Keane - Stop For a Minute şarkısı
top 5'im
1. The Temper Trap - Sweet Disposition ( bitmeden maça girmem o derece :D ) 2. Keane - Stop For a Minute 3. Crystal Castles - Celestica ( nina zilli - 50 mila ile bu parça menajerlik modunda harika gidiyo. takım bide roma olunca :) ) 4. Nina Zilli - 50 mila 5. Vampire Weekend - Cousins ( bu şarkı ile pes 2011'e ısındık )
Babasonics - Microdancing
Unuttunuz herhalde
adamım bunları türkçemizin o muhteşem hareketli şarkılarıyla nasıl değişiriz bi yardımcı olsan
Sistem ayarlarından Çalma Listenesini Düzenle'ye gir.Ordan Çalma Listenize ekleyin bölümü var.PS3'ün HDD'inde olan mp3'lerini oyun içi dinleyebilirsin.
Güzel iş teşekkürler. Yalnız bir sorum olacak bu sayfalara hangi kodlarla video eklenıyor yani yukardakı gıbı video gozukecek.
quote:
Orijinalden alıntı: pausanias
Güzel iş teşekkürler. Yalnız bir sorum olacak bu sayfalara hangi kodlarla video eklenıyor yani yukardakı gıbı video gozukecek.
Video eklenen mesajı alıntı yapıp oradan kodunu görebilirsiniz.