Şimdi Ara

pes 2011 online oynayamama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
12.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    lakin konami id , game id biseyler dedi
    konaminin sitesinden uye olduk gerekenleri yazıp
    ama online mac yapamıyorum
    sürüm geçersiz dedi en son
    bir bilen yardımcı olsun lütfen,
    sırf online oynicaz diye orjinal aldık umarım sakata gelmeyiz
    Tam olarak ne yapmam gerekiyor online oynayabilmek için ?

• KONAMI nin ilk resmi güncellemesini bekleyiniz.
  • kardeşler ben pes 2011 i yükledim ful oyun sürümde son sürüm ana lig online girince konamı ıd istiyo kaydoldum konamı sitesinden üye girişi yaptım girdi oyunda ana lig onlineden giriyom giriş yapılamıyo diyo şifre doğru çünkü şifre filan yanlış olsa hata diyo doğru giriyom giriş yapılamıyo diyo bunda başka bi sorun var lütfen yardım edinnn
  • galiba modem den port ayarları yapılması gerekıyor.. bende tam bilmiyorum bilen birisi bizi aydınlatırsa seviniriz
  • kardeş modemden port ayarı nasıl oluyoki

arkadaşlar lütfen sorunuma çözüm bulun onlineye giriyom konamı ıd istiyo onuda kaydoldum giriyom giriş yapılamıyo diyo şifre filan yanlış sanmayın çünkü yanlış girince hata filan diyo konamı sitesinden giriyom üye girişi olarak giriyo oyunda niye giriş yapılamıyo diyo lütfen yardım edinnn
  • Arkadaslar Online PES2011 sahipleri (PC)
    Eger modemınız ZYXEL ıse Onlıne da yer alan Hızlı mac dısında bısey yapamazsınız.
    Nedenı Modemın ızın vermemesı.
    Ben degıstırmeyı dusunuyorum modemı mı.
    PS3 kullanıcı olupta ZYXEL kullanan lar da aynı sorunu yasamıs.
    varsa paraznı gıvın bı RT205 alın bakın keyfınıze. Ne yazık kı durum bu.
  • ya beyler bendede aynını dio benm pes 2011 sürümüm 1.01 kayıt oldum konamide giriom sürümünüz uygun deil dio küçük bi pencere açılıyo dio ki bilgisayarınızda pes 2011 yeni bir sürümü var dvd oyunu için ayrı yükleme oyun için ayrı sürüm kurlumu vardır o 2 dosyada dvd için pes2011 patch1.03.zip indir dio yükleme için olanı içinde pes2011 patch 1.03exe dio lütfen doğru olanı seçin dio ben 2 dvdli aldım oyunu yükledim 2 partlı e ben dvd için olanı indirdim kuruluma basıomdio ki yükseltilecek program bilgisayarınızda bulunamadığından veya yükseltilecek programın sürümü aynı olmadığından kurulşamıyor dio aynı bendede yardım
  • Modem ayarlarını kontrol ettin mi ?
  • nasıl kontrol ediliyor ve neden bnm pes 2011 in sürümü 1.01 uymuyo illa 1.03 olması lazımmışyardım beyler nasıl kontrol edecem bu modem ayarlarını
  • Bakın beyler bende aynı böle yapıom
    Şimdi ben konami sitesinden üyeliğimi yaptım msneden aktifledim oldu
    Ben pes(pro evulotion soccer)2011 e girdim
    Onlineye girdim
    Herhangi birine tıkladım zaten hepsinde aynı şeyi dio
    3 şık geldi önüme konami kimliği nedir
    Kaydet ve giriş yapın ben giril yapın dedim
    Konami kimliği ve şifresini yazdım bekledi ve sonrasında
    pes 2011 ekran küçüldü internette yeni bi ekran açıldı ve bunun aynısı yazdı
    Güncelleştirme gerekmektedir.
    Bu bilgisayarda yüklü The Pro Evolution Soccer 2011 oyununun daha yeni bir sürümü bulunmaktadır.
    --------------------------------------------------------------------------------
    Pro Evolution Soccer 2011 uygulamanızı güncellemek için güncelleme dosyasını edinin.Güncelleştirmenin nasıl yapılacağı ve de içeriği ile ilgili bilgiler içinhttp://www.konami.com/ sayfasını ziyaret edin.

**ÖNEMLİ**
    DVD ve Yükleme Versiyonları için farklı güncelleme dosyaları bulunmaktadır. Lütfen doğru dosyayı seçin. Aynı zamanda, lütfen güncelleme dosyasını yüklerken "Pro Evolution Soccer 2011"i kapattığınızdan emin olun.

DVD Versiyonu Güncelleme Dosyası için: PES2011Patch103.zip
    Yükleme Versiyonu Güncelleme Dosyası için: PES2011_Patch1.03.exe
    --------------------------------------------------------------------------------

• e ben 2 dvdli aldım oyunu kurdum dvd için olan yani pes2011 patch1.03.zip'i indirdim kurluma basıom yani setupa hata dio
    aynen böle yazıyo küçük ekran açılıyo
    yükseltilecek program bilgisayarınızda bulunamadığından veya yükseltilecek programın sürümü aynı olmadığından kurulamıyor
    dio bende bu kez yükleme için olanını indirdim ondada ekran açıldı messi falan var arka planında next next next dedim ekran kapandı bi (afedersiniz) b.o.k olmadı yardı beyler he bide bunun modemle ne ilgisi var ilk baş zaten onlineye tıkladığında ağ ortamı test ediliyor dio ve girio modem çekmese herhal açılmazdı yardım burda anlatamazsanız msnemi veriom 7/24 açık beyler yardım nolur repe boğarım sizi
    buda msn adresim ekleyin lütfen:
    koray_asi1996@hotmail.com
    yardımınızı bekliyorum teşekkürler
  • arkadaşlar şu an bakım falan mı var? giremiyorum ben. bakım olabilir yazdı ama sitesine dirdim öyle bir bilgi görmedim. siz online oynayabiliyormusunuz şuan?
  • ayın dertten muzdaripim yukarda bahsedilen. forumda çok soran olmuş kimsenin fikri yok galiba?
  • NAT ayarlarından kaynaklı bir sorun.

Ben de XBOX kullanıcısıyım bire bir maç dışında herhangi bir işlem yapamıyorum. Modemim ZYXEL, bayağı bir araştırdım ama sonuç alamadım. Ben de modemi değiştirmeyi planlıyorum.

Ama online maç da bayağı bir zevkli hani:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.