Bildirim
PES 2011 oyun oynarken takılma ve ekren kayması sorunu...
Apera MT23 Xiaomi ile Uyumlu 67W Turbo Hızlı Şarj Aleti Kablo Dahil Yarım Saatte Doldurur : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBW14ZJV
13 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bende de aynı sorun var sistem Özelliklerim HARİKA OLMASINA Rağmen.. Çözümü yokmu bunun. -
aslında format atsam olurmu diyorum ama emin değilim...aslında windows 7 dende kaynaklanabilir.... -
Arkadaşlar bende de benzer bir sorun var.Oyunu ilk yüklediğim zaman takılma sorunu ve %1 lik yani çok düşük bir oranda netlik sorunu vardı.Ekran kartının ayarlarından bazı değişiklikler yaptım.Takılma sorunu çözülmüş oldu.Ancak netlik problemi yaşıyorum.Birkaç arkadasıma daha sordum bazı seyler denedik ancak sonuclanmadı.Ayrıca makineyi yeni topladım ve yüklediğim ilk oyunda Pes 2011 açıkçası çözümlerim tükendi yardımcı olursanız sevinirim.
Özellikler:
INTEL CORE i7 930
Asus Rampage III Extreme X58 / DDR3 GL+16X 1366p
GIGABYTE HD5970 2GB 2X256B/GDDR5/DUAL DVI/MINI DP
KHX2000C9AD3T1K2/4GX X 2 Toplam 8 GB RAM ( Şimdilik 4Gb birkaç gün içinde 8Gb olacak)
HIGHPOWER HP-750-G14C
SEAGATE 1TB 7200 RPM 32MB Cache HDD SATA2 NCQ
Kasa:
THERMALTAKE VI9001W2Z Spedo Advance Siyah FullTower
Ekran:
VIEWSONIC VX2739WM
27" LCD,1920x1080,HDMI/DVI,1ms,USB,Geniş,Parlak Siyah
Not:Monitörü HDMI ile bağladım.Acaba sorun ekrandan olabilirmi?
-
merhabalar dedğiniz problem bendede var. Bende büyük ekrana hdmı bağlayıp oynuyour.
Ekran kartım hd5570 en düşşük ayarları bile denedim. Hala problem devam ediyor gözlerimin ağrımasına sebep oluyor çözümünü bilen avrsa lütfen yazıversin. :) -
quote:
Orijinalden alıntı: alphanos
merhabalar dedğiniz problem bendede var. Bende büyük ekrana hdmı bağlayıp oynuyour.
Ekran kartım hd5570 en düşşük ayarları bile denedim. Hala problem devam ediyor gözlerimin ağrımasına sebep oluyor çözümünü bilen avrsa lütfen yazıversin. :)
Yokmu Bir BiLen. Yok Herhalde Cevap Olmadıgına Gore. -
quote:
Orijinalden alıntı: DarKnight7
Arkadaşlar bende de benzer bir sorun var.Oyunu ilk yüklediğim zaman takılma sorunu ve %1 lik yani çok düşük bir oranda netlik sorunu vardı.Ekran kartının ayarlarından bazı değişiklikler yaptım.Takılma sorunu çözülmüş oldu.Ancak netlik problemi yaşıyorum.Birkaç arkadasıma daha sordum bazı seyler denedik ancak sonuclanmadı.Ayrıca makineyi yeni topladım ve yüklediğim ilk oyunda Pes 2011 açıkçası çözümlerim tükendi yardımcı olursanız sevinirim.
Özellikler:
INTEL CORE i7 930
Asus Rampage III Extreme X58 / DDR3 GL+16X 1366p
GIGABYTE HD5970 2GB 2X256B/GDDR5/DUAL DVI/MINI DP
KHX2000C9AD3T1K2/4GX X 2 Toplam 8 GB RAM ( Şimdilik 4Gb birkaç gün içinde 8Gb olacak)
HIGHPOWER HP-750-G14C
SEAGATE 1TB 7200 RPM 32MB Cache HDD SATA2 NCQ
Kasa:
THERMALTAKE VI9001W2Z Spedo Advance Siyah FullTower
Ekran:
VIEWSONIC VX2739WM
27" LCD,1920x1080,HDMI/DVI,1ms,USB,Geniş,Parlak Siyah
Not:Monitörü HDMI ile bağladım.Acaba sorun ekrandan olabilirmi?
Merhabalar Forumda yazdığım g,bi bende de problemler var bu konuda. Sizin diğer arkadaşlarınızın bilgisayarlarında denediniz mi acaba bu oyunu ? Onlarda da netlik problemi devam ediyor mu?
-
quote:
Orijinalden alıntı: C & H
arkadaşlar pes 2011 oynuyorum...oynarken hafif takılma(genelde pas ve şut atarken)ekren kayması gibi bir sorunum var...geriye hiçbir oyun bırakmadım...bir tek pes kaldı...sorun azaldı ama halen daha devam ediyor...yardım ederseniz sevinirim....
Merhabalar bende de aynı problem var arkadaşın ps3 de aynı problem varmı diye baktım orjinal oyun almıştı arkadaş. Aynı sorun onda da var ekran kayıyormuş gibi gözümü rahatsız ediyor.
Daha önce acaba ati ekran kartlarında mı var diye düşünüyordum bu problem ama şimdi ps3 de de aynı problemin olduğunu görünce tam bir firktim yok.
Belkide bir patch araştırmak lazım ama ingilizce bu probleme ne denir bir çok değişik şekilde arattım ama geçerli bir sonuç bulamadım.
Bu konuda bir fikri olan varsa o bile sonuca ulaşmak için yardımcı olabilir.
Herkeze teşekkürler şimdiden.
-
Bu problem bendede var işin enteresanı her zaman yapmıyor nedense... -
quote:
Orijinalden alıntı: halikarnas1970
Bu problem bendede var işin enteresanı her zaman yapmıyor nedense...
Merhabalar Ekran kartınız ati mi nvidia mıdır ? -
Laptop'da oynarken sorun yaşamıyorum ama görüntüyü lcd tv'ye aktardığımda bende aynı sorunları yaşıyorum. galiba kullanılan ekrandan kaynaklanıyor... -
Dedğiniz doğru olabilir birde aklıma bu refresh rate ler var ya 60 mhz veya 75 gibi oluyor.
Bu oyunu büyük lcd televizyonda oynayıp aynı problemi yaşayıp televizyonu 100 mhz olan var mı?
Kısaca bu sıkıntı neden oluyro anlamak için arkadaşlar bi bilgi paylaşımı yaparsak sevinirim. -
Guncellll -
arkadaşlar bişey sormak istiyorum ben pes 2011'i indirdim daha türkiyede ki sitelerde çıkmadan önce alman versiyonunu indirmiştim full. oyunu kurdum açtım vs hiç bir sorun yok. ekranla ilgili kasma vs vs yok. sonra türkçe dil seçenegi olan normal pes 2011 i indirdim full yine. yamasız tamamen onu da kurdum oynadım yine soru yok alman versiyonunda ki gibi tıkır tıkır çalışıyor. sonra benim pc ye format atmam gerekti format attım tekrar kurdugumda kasılmalar olmaya başladı oyunda. ne kadar düşürürsem düşüreyim oluyor. buraya pc özelliklerini yazmayacam kaldırdıgını biliyorum özelliklerde sorun yok. sizce neden oluyor olabilir. tek hatırladıgım ama eminde degilim ilk iki oyunda herhangi bi ekran kartı güncellemesi yapmamıştım nvidia dan ama şimdi 138 den 260 lara mı ne çıktı yeni sürümünü yükledim. sizce bunun etkisi olabilir mi? mantıken yeni sürümde sorun çıkarmaması gerekiyor sonucta en son çıkan o
-
arkadaşlar sisteminiz iyi ise pes2011 settings'den yatay bekleme seçeneğini işaretli değilse işaretleyin donmaları önleyen seçenek bu.. -
quote:
Orijinalden alıntı: alphanos
Merhabalar bende de aynı problem var arkadaşın ps3 de aynı problem varmı diye baktım orjinal oyun almıştı arkadaş. Aynı sorun onda da var ekran kayıyormuş gibi gözümü rahatsız ediyor.
Daha önce acaba ati ekran kartlarında mı var diye düşünüyordum bu problem ama şimdi ps3 de de aynı problemin olduğunu görünce tam bir firktim yok.
Belkide bir patch araştırmak lazım ama ingilizce bu probleme ne denir bir çok değişik şekilde arattım ama geçerli bir sonuç bulamadım.
Bu konuda bir fikri olan varsa o bile sonuca ulaşmak için yardımcı olabilir.
Herkeze teşekkürler şimdiden.
Bende PS3 + 100 Hz 42 Plazma var. Herhangi bir ekran kayması veya benzeri bir sorunla karşılaşmadım şimdiye kadar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X