Şimdi Ara

PES 2011 Resmi Güncelleme 1.02 Çıktı !!! PC (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
18.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yükseltilecek sürüm bulunamadı diyor.noolur şunun çözümünü bilen varsa söylesin.ayrıca virüssüz 11.2 crack i bulan varsa bana pm atsın
  • Çözemedik şu işi gitti herkes virüslü dior alanlar cd-keyle online da sorun var diyor..
  • sürüm paketi 1.02
    veri paketi 1.01

diyor sol altta güncellenmiş mi oluyor bu şekilde?

hala dönen toplara vole vurmalar filan devam ediyor, ortaya atılan pasta adamın ışığı canlanmıyor ben bişey anlamadım bu işten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quak -- 9 Aralık 2010; 22:09:42 >
  • Gamecopyworld sitesini ziyaret edin dostlar ben ordan indirdim ve virustur bilmem nedir sorun oluşturmadı
  • arkadaşlar problemi çözdüm.diğer konudada verdim sorunun cevabını burdanda vereyim.arkadaşlar bizler oyunun dvd versiyonunu indirmişiz.asıl indirmemiz gereken oyunun internet versiyonuymuş

internet versiyonu linki:http://dl.metaboli.com/Patchs/PES2011_Patch1.2.exe
    oyunun crack i :http://hotfile.com/dl/85250730/61f8b7b/pes2011_crack_1.02.rar.html

internet versiyonunu indirin ve kurun.bu sırada yükseltilecek program bulunamadı gibisinden bişey çıkmayacaktır.çünkü doğru patch ı yükledik.zaten 5 saniyede yüklüyor.daha sonra oyuna tıklayınca açılmayacaktır.çünkü oyun crack isticek.crack in linkinide verdim.ben pc me yükledim virüs taramasındanda geçirdim herhangi bir sıkıntı olmadı.inşallah ilerdede olmaz(hem eset nod32 hemde McAfee programlarıyla taradım) crack te yaptıktan sonra artık size iyi oyunlar ayrıca oyunun ücretsiz resmi dlc yamasınıda yükleyin.yeni transferler falan daha süper oluyor

• senin oyun olmuş hocam merak etme.ama konaminin yağtığı olmamış :) Allah'ın hıyarları yine milleti kandırdılar yok şöle yenilik yok böle yenilik diye ufat tefek şeyler hariç hiçbir değişiklik yok.adam değişme olayı tamamen yalan yani.
  • Arkadaşlar CPU oyuncularının üzerlerindeki isimler kapatılabilecek yazıyor bu ne işe yarıyor bu konuda yardımcı olurmusunuz?
  • Arkadaşlar ben yaptım herşey oldu oyuna başlarken de 1.02 yazıyor ama takımlar çıkmadı bende...oynanışa bakmadım henüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: islam01

Arkadaşlar CPU oyuncularının üzerlerindeki isimler kapatılabilecek yazıyor bu ne işe yarıyor bu konuda yardımcı olurmusunuz?

Bilgisayara karşı oynarken bilgisayar takımındaki adamların isimleri üzerlerindeki yazıları kapatabileceksin.

Patch 1.02'yi yüklemek için 1.01 gerekiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conquistador -- 21 Ocak 2011; 18:19:02 >
  • 1.03 çıktı siz hala 1.02 ile uğraşıyosunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deta53

1.03 çıktı siz hala 1.02 ile uğraşıyosunuz.

Ben PES'e yeni başlıcam hocam bi deneyim dedim idare eder, Master Lig oynarım belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deta53

1.03 çıktı siz hala 1.02 ile uğraşıyosunuz.

Ben 1.02 yi yapamamıştım 1.01 in üzerine 1.03 güncellemesi yaptım şöyle görünmeye başladı: 1.0.1 2.00 sizde 1.0.3 diye mi mi yazıyor?
  • Arkadaşlar ben yaptım herşey oldu oyuna başlarken de 1.02 yazıyor ama takımlar çıkmadı bende...oynanışa bakmadım henüz

oynanışta değişmiş...ama takımlar çıkmamış

• ARKADAŞLAR OYUNU UPDATE ETTİKTEN SONRA PAUSE MENUDE OYUNCU DEĞİŞTİREMEZ OLDUM LÜFTEN Bİ ÇÖZÜM
    OYUNCU DEĞİŞMİNE GİREMİYORUM GRİ YAZILAR
  • işe yarar bir güncelleme
  • 1,02 guncellemesini hic bir yerde bulamadım. elinde olan arkadas yardımcı olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Registered

1,02 guncellemesini hic bir yerde bulamadım. elinde olan arkadas yardımcı olabilir mi?

Hala oynuyor musunuz hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xabir

quote:

1,02 guncellemesini hic bir yerde bulamadım. elinde olan arkadas yardımcı olabilir mi?

bence en güzel oyun bu üstad, bundan sonra çıkanlar sarmadı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Xabir

quote:

bence en güzel oyun bu üstad, bundan sonra çıkanlar sarmadı.

Kesinlikle hocam. Ama 2010, 2011'e göre bir tık daha öndeydi gibi. Bu 2 oyundan hava vazgeçemedim. Özellikle 11'in Ana Lig'i mükemmel. Zaten stoper hattına Palmieri'yi koyunca ömür boyu yetiyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.