Şimdi Ara

PES 2011 Resmi Güncelleme 1.02 Çıktı !!! PC (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
18.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulasasmadili

quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

quote:

http://www.****.com/?d=IITRLZ1D

Crack *** yerine m e g a u p l o a d yazın bitişik

Bu exe 1.02 patch içinmi?

Evet son çıkan güncelleme için.Kendim kurdum kullanıyorum

Teşekkür ederim.

• Arkadaşlar indirdiğiniz crack ler virüslü. En baba virüs programları yakalayamıyor ama (Ms essential dahi) Avira yakaladı. Avira (free) veya netten indireceğiniz malware programları ile taratın göreceksiniz. Virsün adı: TR.crytp.XPACK.Gen. Dikkat edin. Ben yüklemedim.

PES 2011 Resmi Güncelleme 1.02 Çıktı !!! PC
  • quote:

Orijinalden alıntı: bybye28

Arkadaşlar indirdiğiniz crack ler virüslü. En baba virüs programları yakalayamıyor ama (Ms essential dahi) Avira yakaladı. Avira (free) veya netten indireceğiniz malware programları ile taratın göreceksiniz. Virsün adı: TR.crytp.XPACK.Gen. Dikkat edin. Ben yüklemedim.

bak sen öylemiymiş.

geçen yıl pes 2010 u virüslü exe yle oynadım, o kadar korkmayın virüslerden, alışın.Kırekledim pc çöker diye korkmayın.Şimdi ben 50 lira vermiş, bu oyunun key ini almışım avira virüs buldu diye online oyunumdan vazgeçicem ha

Not:Avira kullanıyorum.Tek rahatsız edici tarafı zırt pırt uyarması onun dışında bir problem olmaz.Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz

• yaw hocalar bırakın virüsü falanda kitserver-manager programında crack'i görmüyor.attach kısmı gri oluyor seçemiyosun.e böyle olunca da yama çalışmıyor. varmı bu sorunun cevabını bilen. bu crack'le yamalar çalışmıyor. doğru mudur? 1.02 uyumlu yama çıkması gerekiyor heralde.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.****.com/?d=IITRLZ1D

Crack *** yerine m e g a u p l o a d yazın bitişik

Bu exe 1.02 patch içinmi?

Evet son çıkan güncelleme için.Kendim kurdum kullanıyorum

Teşekkür ederim.

Rica ederim ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

quote:

Arkadaşlar indirdiğiniz crack ler virüslü. En baba virüs programları yakalayamıyor ama (Ms essential dahi) Avira yakaladı. Avira (free) veya netten indireceğiniz malware programları ile taratın göreceksiniz. Virsün adı: TR.crytp.XPACK.Gen. Dikkat edin. Ben yüklemedim.

bak sen öylemiymiş.

geçen yıl pes 2010 u virüslü exe yle oynadım, o kadar korkmayın virüslerden, alışın.Kırekledim pc çöker diye korkmayın.Şimdi ben 50 lira vermiş, bu oyunun key ini almışım avira virüs buldu diye online oyunumdan vazgeçicem ha

Not:Avira kullanıyorum.Tek rahatsız edici tarafı zırt pırt uyarması onun dışında bir problem olmaz.Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz

Benim oyun orjinal değil. Crack dosyası var avira onu virüslü diye algılamayıp sadece 1.02 in crackini virüslü olarak algılıyor. Ayrıca denemek için geçen yıl çıkan pes 2010 güncelleme cracklerini indirdim onlarda da virüs yok. Sadece bu "YURT DIŞI" kökenli 1.02 crack dosyalarında virüs var.

Netten araştırırsan bu virüsün amacı PC çöertmek değil şifre ve msn üzereinden bilgilerini almak Avira ve bazı malware programlar yakalıyor.

50 lira verip oyunu güncelleyemeseydim o KONAMİ nin varya... Var mı öyle üç kağıt. AİHM ne kadar giderdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bybye28 -- 29 Kasım 2010; 17:28:27 >

• halen daha çözüm bulunamadı ne iş ya. 1.02 yükledik ama kullanamıyoruz...
  • 1.02 için ilaç çıkalı 1 hafta olacak nerdeyse heryerde var artık. 1.02 ile oyun biraz zorlaşıyor. Oyuncular daha yavaş şut atıyorlar ve rakip çok güçleniyor. Kalecilerin yapay zekaları çok yüksek olmuş.
  • PESEdit ek yama çıkartmış 1.02 güncelleme için

1.02 ile oyun gerçekten zorlaşmış ve güzel olmuş. kalecilerde ilerleme var gibi
  • Bu Pes Edit 0.5.1 yama eklentisinin düzgün çalışması için önce 1.02 güncellemesini mi indirmeli? Yoksa direk bu yamayı indirip kurabilir miyiz?
  • çıktı diyorsunuzda virüssüz trojansız malwaresiz çıktımı?
  • quote:

Kaspersky, Avast, Nod32 ,Norton ve Avira ile ayrı ayrı sırayla virüs yazılımlarını yükleyerek tarattım ve Avira' da alınan sonuç sizin dediğiniz gibi. Virüslü exe lerin hepsini sildim ve 1.01 ile devam.

• Yav birisi verdiğiniz dosyalar virüslü diyor birisi konamiden indirecen diyor anlattıklarınıza göre oyunda çok büyük fark var pc oyuncusuyum oyun orijinal değil ne yapacağım herkesin verdiği linke de tıklayamıyorum dosyayı indirmek için yok virüslü yok şöyle yok böyle bu konami neden diğer güncellemeler gibi yapmadı ne güzel oyun soruyordu biz de yükle diyorduk her şey basitti ne yapacağım ben oyunu 1.02 güncellemesiyle oynamak istiyorum orijinal oyuncu değilim?
  • Ben valla kullanıyorum bir güzel bütün millette kullanıyor kafam rahat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cLubTaXiM

Arkadaşlar oyunum orjinal ve bu yamayı oyunun verdiği uyarı neticesinde yükledim fakat yamadan sonra spiker gitti. Herşey gayet düzgün fakat maçlarda spiker konuşmuyor. Ayarlara girip kontrol ettim spiker açık gözüküyor fakat dediğim gibi oyun içinde spiker sesi yok ? Konu hakkında bir fikri olan var mı?

ya buduruma bi care yok mu arkadaslar bende de gitti sacmalıga bak yaFFF
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ALA-

Yav birisi verdiğiniz dosyalar virüslü diyor birisi konamiden indirecen diyor anlattıklarınıza göre oyunda çok büyük fark var pc oyuncusuyum oyun orijinal değil ne yapacağım herkesin verdiği linke de tıklayamıyorum dosyayı indirmek için yok virüslü yok şöyle yok böyle bu konami neden diğer güncellemeler gibi yapmadı ne güzel oyun soruyordu biz de yükle diyorduk her şey basitti ne yapacağım ben oyunu 1.02 güncellemesiyle oynamak istiyorum orijinal oyuncu değilim?

Arkadaşım benim de orijinal değil. bekliyeceğiz artık. Kesin çıkar virüssüz. Adam demiş fırsat bu fırsat. Nasıl olsa herkes yükleyecek vermiş içine virüsü:) Ayrıca ben başka bir yerde denedim. 1.02 fazla değişiklik getirmiyor. Taç atışında pas olayı var sadece. Şutlar,kaleci,defans falan klasik değişmemmiş o kadar. Psikolik olarak değişmiş diyorlar:))

Kaleci hala salak. (rakip defans) bom boş topu taca kornere atıyor. Seçimler olmuyor. Adama pas atıyorsun adam taa nereden topa koşuyor topun yanında ki adam aktif olmuyor. Ceza sahasına top çeviriyorum adam aktif olmuyor. Topun üstünden atlıyor diğer aktif adam taaa nerede onada top gitmiyor.

mesela sen chelsea'sin bilgisayar rakip Drogba'ya hafif bir dokunuyor dağıtıyor:))Bir de senin adamın topu bırakıyor eğiliyor. Mücadele yok. Geerçekte hangi oyuncu gole giderken topu bırakıyor ki?

Ayrıca oyuncunun çeviklik, hız, iyi pas atma ve şut ayarlarını edit/düzenleden oyuncuyu düzenle seçeneğinden ayarlayabiliyorsun. Orta sahadan bile gol atıyorum:))) Adamın puanı 107 falan oluyor;) Adam arap atı gibi koşuyor:))

Bir de PES, oyuncular sahaya çıkarken niye "çocuklarıda" yanlarına koymuyor:) Fair-play;) İnş. pes 12 de olur.

• 1.02'yi kurmadan 01'i kurmamıza gerek varmı arkadaşlar????
  • gerek yok diye biliyorum.
  • quote:

quote:

Kaspersky, Avast, Nod32 ,Norton ve Avira ile ayrı ayrı sırayla virüs yazılımlarını yükleyerek tarattım ve Avira' da alınan sonuç sizin dediğiniz gibi. Virüslü exe lerin hepsini sildim ve 1.01 ile devam.

Bu sorun halloldumu arkadaşlar?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.