Şimdi Ara

PES 2011 Resmi Güncelleme 1.02 Çıktı !!! PC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
18.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  PES 2011 Resmi Güncelleme 1.02 Çıktı !!! PC

Güncelleme İçeriği
    :

1-) Defans yapay zekası gelişecek. Farkı durumlarda daha başarılı pres yapacaklar
    2-) Gökkuşağı vuruşu(Topu iki ayağının arasına alıp tepeden aşırtma) daha etkili olarak kullanılacak, zorluk seviyesi ve oyuna etkisi daha belirgin olacak.
    3-) Taç atan oyuncuya tekrar pas verilebilecek.
    4-) Kursor değiştirme( adam değiştirme) daha da geliştirildi. Özellikle ortalarda adam değiştirme daha başarılı olacak
    5-) Master lig(ana lig) transfer durumları tekrar elden geçirildi.
    6-) CPU oyuncularının üzerlerindeki isimler kapatılabilecek.
    7-) Şutlar artık daha gerçekçi olacak. Atılan şutlar daha gerçekçi hareket edecek ve sonuçları daha gerçekçi olacak.
    8-) Bazı tezahüratlar tekrar elden geçirilecek ya da değiştirilecek.
    9-) Düşük sisteme sahip bilgisayar kullanıcıları, efsane modunda daha rahat maç bulabilecekler.

Ayrıca;

Bazı tezahüratlar düzenlendi. Oyuniçindeki özel hareketlere çeşitlilik getirildi Gökkuşağı Vuruşu..). Master Ligdeki dengeleri düzenlenemek adına bazı değişiklikler yapıldı. Online mod için güncellemeler yapıldı.

Download:

http://ul.to/nazi4o/PES2011Patch102.zip

• Pes Edit yamasını bozuyor mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: proyugi

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Yama büyük ihtimal bozulur çünkü pesedit yaması 1.02 ile uyumlu değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anıl Yılmaz

Yama büyük ihtimal bozulur çünkü pesedit yaması 1.02 ile uyumlu değil.

Alıntıları Göster
    yukleyemedim Windows 7 kullanıyorum yukseltıcek surum bulunamadı dıyor oysakı 2011 yüklü bende:S:S:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: qokhan20

yukleyemedim Windows 7 kullanıyorum yukseltıcek surum bulunamadı dıyor oysakı 2011 yüklü bende:S:S:S

Alıntıları Göster
    http://210.249.145.243/pes11epc/web/patch/

oyundayken bu link açıldı.DVD sürümü ps3 için mi biz yükleme versiyonunu mu yükleyeceğiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyrazed -- 24 Kasım 2010; 21:12:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

http://210.249.145.243/pes11epc/web/patch/

oyundayken bu link açıldı.DVD sürümü ps3 için mi biz yükleme versiyonunu mu yükleyeceğiz?

Alıntıları Göster
    az önce online olarak gireyim dedim yeni versiyon çıkmış evet beni otomatik oalrak uyardı zaten arkadaşın yazdıkları doğruysa çok güzel bir patch mesela taç atan oyuncuya pas atamamak çok saçma geliyordu bana bu gibi küçük detaylar düzeltildiyse tatından yenmez bu oyun zaten sabah akşam pes yapıyoruz ben dvd versiyonu yüklüyorum oyunum orjinal dvd bir yanlışlık yok sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: erdenyavuz

az önce online olarak gireyim dedim yeni versiyon çıkmış evet beni otomatik oalrak uyardı zaten arkadaşın yazdıkları doğruysa çok güzel bir patch mesela taç atan oyuncuya pas atamamak çok saçma geliyordu bana bu gibi küçük detaylar düzeltildiyse tatından yenmez bu oyun zaten sabah akşam pes yapıyoruz ben dvd versiyonu yüklüyorum oyunum orjinal dvd bir yanlışlık yok sanırım

Alıntıları Göster
    Ben yükledim yamayı ama karşıma alttaki ekran geliyor orjinal serial i giriyorum olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

Ben yükledim yamayı ama karşıma alttaki ekran geliyor orjinal serial i giriyorum olmuyor.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar oyunum orjinal ve bu yamayı oyunun verdiği uyarı neticesinde yükledim fakat yamadan sonra spiker gitti. Herşey gayet düzgün fakat maçlarda spiker konuşmuyor. Ayarlara girip kontrol ettim spiker açık gözüküyor fakat dediğim gibi oyun içinde spiker sesi yok ? Konu hakkında bir fikri olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: reverse.angle

Arkadaşlar oyunum orjinal ve bu yamayı oyunun verdiği uyarı neticesinde yükledim fakat yamadan sonra spiker gitti. Herşey gayet düzgün fakat maçlarda spiker konuşmuyor. Ayarlara girip kontrol ettim spiker açık gözüküyor fakat dediğim gibi oyun içinde spiker sesi yok ? Konu hakkında bir fikri olan var mı?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar PES 2011'in PC versiyonu ile PS3 versiyonu arasında çok fark var mı? İki platformda da oynamış arkadaşlar fikirlerini belirtirlerse sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Salvatuon

Arkadaşlar PES 2011'in PC versiyonu ile PS3 versiyonu arasında çok fark var mı? İki platformda da oynamış arkadaşlar fikirlerini belirtirlerse sevinirim

Alıntıları Göster
    arkadaşlar güncelledim ama dvd istiyor...internetten orjinal cd key satın alanlar her güncellemede crack aramak zorunda mı? bunun başka bir çözümü yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksıjen -- 24 Kasım 2010; 23:27:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oksıjen

arkadaşlar güncelledim ama dvd istiyor...internetten orjinal cd key satın alanlar her güncellemede crack aramak zorunda mı? bunun başka bir çözümü yok mu?

hakkten napıcaz ya yamayı yüklemiyor . kırakmı gerekiyor nedir oyuna giremiyorum şimdi yamasızda oyunu kabul etmiyor cd key satın aldık başımıza belamı oldu yoksa
  • quote:

ben sorunu çözdüm. . bu hata oyunun pc ye dvd versiyonu yüklü olmadığından kaynaklanıyo. dvd versiyonu olmayanlar bu linkteki yamayı yüklesinler içerik olarak aynıdır ama şu anda ne serial nede crack var internette. isteyen yamaya uyumlu crack yada serial bulup yükleyebilir. pes 11 1.02 resmi patch indir.http://hotfile.com/dl/84757652/c5f1c1f/PES2011_Patch1.02.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deta53 -- 25 Kasım 2010; 1:29:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: deta53

quote:

ben sorunu çözdüm. . bu hata oyunun pc ye dvd versiyonu yüklü olmadığından kaynaklanıyo. dvd versiyonu olmayanlar bu linkteki yamayı yüklesinler içerik olarak aynıdır ama şu anda ne serial nede crack var internette. isteyen yamaya uyumlu crack yada serial bulup yükleyebilir. pes 11 1.02 resmi patch indir.http://hotfile.com/dl/84757652/c5f1c1f/PES2011_Patch1.02.rar.html

Alıntıları Göster
    arkadaşlar eğer kırack çıkarsa ilk haberi olan yazsında haberimiz olsun.bi deneyelim bakalım naslı olmuş diye:)

• quote:

Orijinalden alıntı: aron2186

arkadaşlar eğer kırack çıkarsa ilk haberi olan yazsında haberimiz olsun.bi deneyelim bakalım naslı olmuş diye:)

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bende 1.02 yi korsan oyun için olanı yükledim ama daha sonra serial istedi.Elimde Reloaded pes 2011 vardı elimde indirdiğim iso dosyası içinde olanla crackledim şimdi oyuna giriyor.Sizde bu şekilde deneyin ama dosyalarınızın yedeklerini almayı unutmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: musty®

Arkadaşlar bende 1.02 yi korsan oyun için olanı yükledim ama daha sonra serial istedi.Elimde Reloaded pes 2011 vardı elimde indirdiğim iso dosyası içinde olanla crackledim şimdi oyuna giriyor.Sizde bu şekilde deneyin ama dosyalarınızın yedeklerini almayı unutmayın.

nasıl yani normal oyun crack'i ile oldumu diyorsun.benimde korsan ama reloeded mı onu bilmiyorum.bi de patch 0.5 sürümü yüklü.şimdi ben direk güncellemeyi yüklesem olurmu.bi de ne gibi yenilikler farkettin güncellemeye değer mi sence?
  • quote:

1.02 oynadığından emin misin ?

bende olmuyor bir türlü cd-keyi online satın aldım oyunu netten çektim serial istiyor bir türlü giremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: midpoint

quote:

1.02 oynadığından emin misin ?

bende olmuyor bir türlü cd-keyi online satın aldım oyunu netten çektim serial istiyor bir türlü giremedim

Alıntıları Göster
    Hocam oyuna girdim "veri paketi 1.01" yazıyor hala.1.02 ki sürümünü yükledim ve 2. kez setup dosyasına tıkladığımda "bilgisayarınızda zaten yüklü uyarısı veriyor" o halde 1.02 nin yüklenmiş olması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: optimus95

Hocam oyuna girdim "veri paketi 1.01" yazıyor hala.1.02 ki sürümünü yükledim ve 2. kez setup dosyasına tıkladığımda "bilgisayarınızda zaten yüklü uyarısı veriyor" o halde 1.02 nin yüklenmiş olması lazım.

Alıntıları Göster
    crack lazım bendede 1.01 yazıyor crack çıkana kadar bekliycez

• quote:

bendede öyle diyorda online girmeye çalışınca direk atıyor versiyon uymuyor diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: midpoint

quote:

bendede öyle diyorda online girmeye çalışınca direk atıyor versiyon uymuyor diye

Alıntıları Göster
    1.02 kırak daha çıkmadı galiba...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.