Şimdi Ara

PES 2012 ÇALIM YEME MANYAĞI OLANLAR....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
11.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PES 2012 de pres yapmama rağmen çok kolay çalım yiyorum :) rakip aynı anda 2-3 kişiyi ipe dizebiliyor.bundan bi ben mi muzdaribim acaba:( lütfen benden de al o kadar deyin:)))

• quote:

Orijinalden alıntı: golmanya

PES 2012 de pres yapmama rağmen çok kolay çalım yiyorum :) rakip aynı anda 2-3 kişiyi ipe dizebiliyor.bundan bi ben mi muzdaribim acaba:( lütfen benden de al o kadar deyin:)))

benden de al o kadar Sneijder 3 adamımın belini kırdı resmen
  • antreman modunu bir bitirin her konuda faydası oluyor ? orjinal alanlarda yanında verilen kitapçığı okuyun (alanlar okumuştur zaten :D)
  • + ile çalım zor yersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.i.o.n.i.c

+ ile çalım zor yersin

aynen bu işe yarıyor antreman modunda çözmüştüm.Kendi kalenize doğru yani geriye basarak bunu kullanırsanız sağlam savunma yaparsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

quote:

+ ile çalım zor yersin

aynen bu işe yarıyor antreman modunda çözmüştüm.Kendi kalenize doğru yani geriye basarak bunu kullanırsanız sağlam savunma yaparsınız.

Fifadaki Tactical defending gibi olmuş bu. Öve öve bitirmemişti fifa pes üzerinde bile durmadı

İşe şöyle yarıyor. Bu tuş kombinasyonu rakip oyuncuya dalmayıp sadece yapacağı atakları izliyor önünde set kuruyor. Siz topu alabilmek için ayrıyeten ya şut tuşuyla takım arkadaşına komut vereceksin yada tekrardan pas tuşuna basıp adamdan alacaksın. Saniyelik olaydır ilk başta cok zor geliyor ama el alıştımı takır takır alıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: lostplanetp

quote:

quote:

+ ile çalım zor yersin

Fifadaki Tactical defending gibi olmuş bu. Öve öve bitirmemişti fifa pes üzerinde bile durmadı

İşe şöyle yarıyor. Bu tuş kombinasyonu rakip oyuncuya dalmayıp sadece yapacağı atakları izliyor önünde set kuruyor. Siz topu alabilmek için ayrıyeten ya şut tuşuyla takım arkadaşına komut vereceksin yada tekrardan pas tuşuna basıp adamdan alacaksın. Saniyelik olaydır ilk başta cok zor geliyor ama el alıştımı takır takır alıyorsun

aynen tactical defending olayı, doğru bir tespit.Peste seçmiyosun menülerden defans olayını hem daha iyi ve ergonomik çünkü yeri geliyor alan savunması yapman gerekiyor yeri geliyor adamı indirmen gerekiyor.Alıştıktan sonra bal kaymak oluyor oyun.Çoğu fifa ve pes oyuncusu şuan yeni defans sistemine alışamadığı için zorluk çekiyorlar 1 aya kalmaz herkes alışır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyrazed -- 3 Ekim 2011; 4:38:11 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • X 'e basıp Allah ne verdiyse dalarsan adama çalım yersin Ben R2 + X den ziyade R2 + Kare kullanıyorum. Defansım da gayet iyi oluyor. Oyunu yeni öğrenmeme rağmen en fazla 3 gol yedim. genelde maçlarım 1-0 2-1 şeklinde bitiyor.
  • ben yapamadım bunu ya benimki her türlü dalıyo adaama rt+x değilmi gerçi hepsini denedimde
  • bende bol bol çalım yiyiyorum ne yapsam uçup gidiyolar anttreman modunda bile bronz almayı beceremedim,tavdiyeniz varmı bu garibe
  • Klavyede oynayanlar için (Pas tuşu+C) Böyle daha zor çalım yersiniz. Sadece prese basarsanız çok kolay çalım yeniyor. Oyuncu farketmiyor gerçekten. İsterse 60 puanlı bi oyuncu olsun ipe diziyor.
  • ewt aynı sorun bendede var.
  • oyunu orjinal alan var mı merak ettim
  • 2 gün oluyo paraya kıyıp 160 tl ye orjinal pes12 aldık herşey güzel ama lanet savunmayı yapamıyorum bilenler yapanlar yazabilirmi
  • quote:

+ ile çalım zor yersin

akşam bende denicem bunu 2 adamım çalım yerse 3.yle direk indiriom. Artık aklıma top falan gelmiyo normalde presle alınıo alınmıyo deilde zırt bırt foul çalıyo onada uyuz oldum.
  • evet pes12 de herşey güzelde bu dokunsan faul olayı gıcık etti benide
  • quote:

quote:

+ ile çalım zor yersin

aynen yöntem bu... rakip üstüne gelirken sen hemen dalmayacaksın sende kendi kalene doğru ilerleyip uygun zamanda adama dalacaksın.. bi deneyin göreceksnz

• quote:

Orijinalden alıntı: spiner_67

quote:

quote:

+ ile çalım zor yersin

aynen yöntem bu... rakip üstüne gelirken sen hemen dalmayacaksın sende kendi kalene doğru ilerleyip uygun zamanda adama dalacaksın.. bi deneyin göreceksnz

işe yarıyor gerçekten bu kombinasyonla kaysanda pek foul olmuyo hem oyuna gerçekcilik vermiş

• + aynen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.