Şimdi Ara

Pes 2012---Ceza Sahası Dışından Sert ve Hızlı Şut Çekme!!! ( GOL atma X) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
63.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: erhanacars

Arkadaslar pes 2012 de kaleci ile katso karsiya iken en iyi tus kombinasyonu nedir sizce..9 dk tek kale oynasamda bir turlu gol atamiyorum bazen..hep daglara taslara..

Hangi acidan geldigin onemli eger oyuncunun ters ayaginda ise istedigin kadar ugras atamazsin o yuzden dizerken oyunculari acaba o oyuncu orda oynayabilirmi diye dusun ama kare ve saglam analog kullaniyorsan istedigin yere atarsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem03

quote:

Orijinalden alıntı: erhanacars

Arkadaslar pes 2012 de kaleci ile katso karsiya iken en iyi tus kombinasyonu nedir sizce..9 dk tek kale oynasamda bir turlu gol atamiyorum bazen..hep daglara taslara..

Hangi acidan geldigin onemli eger oyuncunun ters ayaginda ise istedigin kadar ugras atamazsin o yuzden dizerken oyunculari acaba o oyuncu orda oynayabilirmi diye dusun ama kare ve saglam analog kullaniyorsan istedigin yere atarsin

Eyvallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayatım da boyle saçma sapan pes oynadığımı hatırlamıyorum.yapay zeka yı geliştirebilmek adına, oyun kurgusu dizaynı rezil bir hal almış .defans yapamıyorsun,rakip kalenin onunde hiçbir varlık gosteremiyorsun,oyunu zor kılmak için bi sürü absurd olay gerçekleşiyor ki duzgun bir sekilde kaleye sut cekmek de buna dahil.pesedit 3.5 yuklemeden once,1.0 surumuyle oynarken,onsekizin içine girmeden caprazdan veya kaleye paralel bir şekilde uzak dan gol atmak cok basit ve en geçerli gol olanağıydı.3.5 sürümü yukledim,her çektiğin şut ya kalecinin üzerine gidiyor veya daaaağlaaara taşlara,,,

çekik gözlüler bu sefer iyice sıçmış...

veya sut konusunda mantıklı önerisi olan varmı ? ikili tartışmalara girmeden bu soruna eğilseniz,bilgi paylaşmak değerlidir...
  • ayrıca su güncellemeler le ilgili bilgi verebilir misiniz ?.kafa karısıklığına sebebiyet verecek internette çokça surum (patch) var .hangi sürümü tavsiye edersiniz ?.
  • Valla ben 12de 40mden bile atıyorum.

1.si adamda uzun mesafe füzesi veya uzaktan şut atma kartı varsa işiniz çok kolay.

2. olarak şutları koşarken atmayacaksınız.

3.sü de topu ayağınızdan açın hızlı r1e basarak ya da r1+r2 yaparak sonra r1den elinizi çekin şuta basın.

ben de rossi,gerrard,rooney,lampard,thiago mottayla 30-40mden boş bulunca affetmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iso078

Valla ben 12de 40mden bile atıyorum.

1.si adamda uzun mesafe füzesi veya uzaktan şut atma kartı varsa işiniz çok kolay.

3.sü de topu ayağınızdan açın hızlı r1e basarak ya da r1+r2 yaparak sonra r1den elinizi çekin şuta basın.

ben de rossi,gerrard,rooney,lampard,thiago mottayla 30-40mden boş bulunca affetmiyorum.

durarak vuruyorsunuz toplara demek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

quote:

Orijinalden alıntı: iso078

Valla ben 12de 40mden bile atıyorum.

durarak vuruyorsunuz toplara demek.

hayır topu oyuncunun ayağından açarak vuruyorum normalde de öyle zaten ben gerilmeden güçlü şut çeken pek insan görmedim.
  • şut olayı tamamda benim oyuncuları rakip takım formadan çekerek durduruyor bu formadan çekme oyunun kendi işimi yoksa bir tuş kombinasyonu var mı?

Birde ceza sahası içinden şut çekmek istediğimizde sağ ayaklı oyuncu r2 sol ayaklı oyuncu olunca l2 yemi basmamız lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChineseTranslator

quote:

Orijinalden alıntı: mkrts

L1+kare=aşırtma şut

ps2 den beri böyle, tavsiyen bu mu ?

94ten beri fifa oynarim 98den beri winning ekle beni psnden davetiye gonder yapalim mac L1 + kare ile sana nasil goller atiliyor gosterim sana en asagi 40 metreden gol atarim onlineda uyuz oluyor special chip shot yaz google a yada ac kitapcigi oku

Alıntıları Göster
    quote:

94ten beri fifa oynarim 98den beri winning ekle beni psnden davetiye gonder yapalim mac L1 + kare ile sana nasil goller atiliyor gosterim sana en asagi 40 metreden gol atarim onlineda uyuz oluyor special chip shot yaz google a yada ac kitapcigi oku

Konuyu açan ve soru soranların yardıma ihtiyacı var sizin kendinizi övmeye egonuzu tatmin etmenize değil. Hayatında ilk defa pes oynamış ve oyuna 2012 serisinde başlamış biri sizi yenebilir. Ben kimseye yenilmezdim cafelerde turnuva kovalardım pes 2012 çıkana kadar. Fakat şimdi Real madrid ile barcaya karşı koymak imkansız oldu. Yürüyen adamdan top almak imkansız ve uzaktan şutlar çok ender gol oluyor L1 aşırtma tuşu R2 plase tuşu. Aşırtmaların hepsi gol oluyor karşı karşıya ve barcelonada kim kaleciyle karşı karşıya kalırsa kalsın her kaleciyi çalımlama denemesi başarılı oluyor.

Pes 2012 de sert şut mu atmak istiyorsunuz barcelonayı alıcaksınız solda villa sağda messi olucak. Messi ve Villada uzaktan şut yeteneği var çarprazdan veya direk kaleye yan dururken ayak içi roket gibi saçma bir şut atıp gol atıyolar özelliklede yürürken. Şuana kadar çıkan tüm serilerde cafede attığım frikik gollerine şaşırırdı herkes. Geçen gün biri messiyle uzaktan yukarı tuşuna basarak kalecinin üstüne abandı ve casillas bu golu yedi. Artık 2013 demo oynuyorum eksikleri var ama eminim ki 2012'den iyi olucaktır.

Pes 2012 de tek adamla 10 adamıda geçip gol atabiliyorsunuz kitapçıkta buda yazıyor mu ? 2011 de adamlar odun dedik 2012 de ne yapcaklarını şaşırdılar.

• Mesela Messi veya David Villa ile ceza sahası dışından lb+x yap çok hızlı ve güzel falso alır.ama uzun mesafe füzesi katoloğunun olması gerekiyor. Messi ile,sol ayağıyla vuracak şekilde-David Villa ile ise sağ ayağına gelecek şekilde vurması gerekiyor messi sağ kanattan villa sol kanattan. Dışarıdan hızlı ve sert vurabilmek için şuta bas sonrada tam topa doğru vuracakken Y tuşuna basılı tut.Pes 13 te alt lig olmayacak buda kötü birşey başka sorun varmı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pes vs fifa -- 31 Ocak 2013; 1:33:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shaddar

Ceza sahası dışından sert ve hızlı şut çekmek için ne yapmalıyım 5 aydır oynuyorum adam akıllı gol atılmıyor bu bölgeden...

BEnce tek eksiği bu Pes'in 2012'in inş Pes 2013'te düzeltirler ve Fifa gibi bir sürü lig ve alt ligleri mevcut olur.

Şut çekme taktikleri lazım arkadaşlar yardım lütfen???

Ilk once uzaktan sutu herkez cekemez hangı oyucuların cekebıldıgı anlamak ıcın "uzaktan sut atabilen" yetenek kartı olması lazım .
    Etkılı sut cekmek ıcın ceza sahasına yakın bolgeden ıkı kere sut basarsan sut etkılı olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.