Şimdi Ara

Pes 2012---Ceza Sahası Dışından Sert ve Hızlı Şut Çekme!!! ( GOL atma X)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
63.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ceza sahası dışından sert ve hızlı şut çekmek için ne yapmalıyım 5 aydır oynuyorum adam akıllı gol atılmıyor bu bölgeden...

BEnce tek eksiği bu Pes'in 2012'in inş Pes 2013'te düzeltirler ve Fifa gibi bir sürü lig ve alt ligleri mevcut olur.

Şut çekme taktikleri lazım arkadaşlar yardım lütfen???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shaddar -- 29 Nisan 2012; 14:15:49 >

• Kare tusundan sonra ucgene basicaksin cok hizli bir sekilde
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem03

Kare tusundan sonra ucgene basicaksin cok hizli bir sekilde

Atabiliyormusunuz siz böyle deneyeceğim o zaman....

Cidden uzaktan gol nerdeyse 20 maçta bir oluyor ya orta açıcan yada kaleciyle karşı karşıya kalacaksın...
  • quote:

Cidden uzaktan gol nerdeyse 20 maçta bir oluyor ya orta açıcan yada kaleciyle karşı karşıya kalacaksın...

+1 aynen ya
  • çok zayıf şut konusunda oyun yoksa biz mi yapamıyoruz anlamadım arkadaş ceza sahası dışından gol atmak deveye hendek atlatmaktan zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shaddar

çok zayıf şut konusunda oyun yoksa biz mi yapamıyoruz anlamadım arkadaş ceza sahası dışından gol atmak deveye hendek atlatmaktan zor.

ya hiç sorma aynen ya

bu yüzden bi takımın bütün oyuncularının şut özelliklerini 99 yaptım bu seferda sağa sola takılıyor

yok yok olcak gibi değil

oyunda kendimi oluşturmuştum hayali

şut gücünü 75 , falsö 95 , şut yeteneği 95 yaptım

kaleyi çaprazdan gören hafif uzak yerlerden çok güzel plase atıyodum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkrts

quote:

Orijinalden alıntı: Shaddar

çok zayıf şut konusunda oyun yoksa biz mi yapamıyoruz anlamadım arkadaş ceza sahası dışından gol atmak deveye hendek atlatmaktan zor.

ya hiç sorma aynen ya

bu yüzden bi takımın bütün oyuncularının şut özelliklerini 99 yaptım bu seferda sağa sola takılıyor

yok yok olcak gibi değil

oyunda kendimi oluşturmuştum hayali

şut gücünü 75 , falsö 95 , şut yeteneği 95 yaptım

kaleyi çaprazdan gören hafif uzak yerlerden çok güzel plase atıyodum

o halde bilemi girmiyor ...
    demek ki sorun kesinlikle oyundan artık...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ayrica oyun hizini +2 yapip r2+ kare yaptinizdami olur acin icindeki kitapcikta yaziyor zaten azicik okuyun
  • quote:

Ayrica oyun hizini +2 yapip r2+ kare yaptinizdami olur acin icindeki kitapcikta yaziyor zaten azicik okuyun

dediğin gibi yapınca ne oluyomuş yani , bide böyle kombinasyona ne gerek var kaeyi görüyorum şut çekiyorum, aşırtma atsam neyse
  • quote:

Ayrica oyun hizini +2 yapip r2+ kare yaptinizdami olur acin icindeki kitapcikta yaziyor zaten azicik okuyun

oyun hızı +2

r2+ Kare

deneyelim bakalım...
  • ben video ları koymiyim buraya o zaman bende yakından gol atamıyorum full uzaktan :))

şut çekeceğiniz kale solda diyelim kaleye doğru koşarken şut çekin ve terse( sağ oka ) basın
    kale sağdaysa sol oka basın
  • baroninin golünü izleyin o şut anlatıyor :))
  • Kaleyi carpraz alin mesela messi sag kanattan gitsin top sol ayagindayken L1+kare yapin yada bu sutun nasil cekildigini youtubea special chip shot yazin gorun
  • quote:

Kaleyi carpraz alin mesela messi sag kanattan gitsin top sol ayagindayken L1+kare yapin yada bu sutun nasil cekildigini youtubea special chip shot yazin gorun

Bu yöntem iyimiş baya ama kontrolarla atılmaz bu tarz goller için top çeviren takımlar lazım.
  • quote:

Ara pas atıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CityOfDeath

quote:

Ara pas atıyor.

Ara pasmi atiyor villa ile sol kanattan giderek iceriye girmeye calis kaleyi gordun anda bas gol yada direge carpmazsa kolu birakirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • L1+kare=aşırtma şut

ps2 den beri böyle, tavsiyen bu mu ?
  • Arkadaslar pes 2012 de kaleci ile katso karsiya iken en iyi tus kombinasyonu nedir sizce..9 dk tek kale oynasamda bir turlu gol atamiyorum bazen..hep daglara taslara..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yoo ronaldo ile çok iyi goller atıyorum uzaktan
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkrts

L1+kare=aşırtma şut

ps2 den beri böyle, tavsiyen bu mu ?

94ten beri fifa oynarim 98den beri winning ekle beni psnden davetiye gonder yapalim mac L1 + kare ile sana nasil goller atiliyor gosterim sana en asagi 40 metreden gol atarim onlineda uyuz oluyor special chip shot yaz google a yada ac kitapcigi oku

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.