Selamlar. i7 işlemci,4 gb ddr3 ram,ati radeon hd 1 gb 4830 ekran kartı 650 W PSU var.Yani bilgisayar ekran kartım belki hariç ii sisteme sahip.Oyunu kurunca otomatik 720 p de kuruyor..Bu şekilde sorunsuz oynanıyor görüntü kaliteli olmasa da.Yalnız 1080 p de oynamak istediğimde görüntü mükemmele dönüşüyor,oyun yine akıcı fakat futbolcular özellike defans oyuncuların kontrolü zorlaşıyor.sağa sola dengesiz koşular ayaklarının tam yere basmaması gibi.Oyunda oynanış kadar görüntü de önemli bence.1080 p de her türlü varyasyonu ati catalyst değişik ayarlarını denedim.Gelişmiş ekran kartı almayı düşünüyorum.Alırsam bu sıkıntı kaybolur mu?Yine oyunu otomatik 720 p de mi kurar bilgisayarım..?
Ekran kartı alacaksan nvidia'dan şaşma Pes win7 de vRam'ı normalde olduğu gibi görmüyor.Mesela benimki de başlarda öyleydi GeForce540M 2Gb ekran kartını 256Mb vRam görüyordu.En güncel driverını yükledim ve nvidia denetim masasından 3D görüntü ayarlarını yaptım Pes 2012'yi en yüksek çözünürlükte ve hiç kasmadan oynuyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme