Şimdi Ara

PES 2012 de DEFANS yapma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
11.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bir türlü şöyle bilinçli düzgün bir defans yapamadım herkez kafasına gore, siz nasıl defans yapıyorsunuz ?

• r2 yi basılı tut yerden pas tuşuna bas biraz geride basıyo bu şekilde defans kalabalık olunca şuta bas alıyo hemen topu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceka16

r2 yi basılı tut yerden pas tuşuna bas biraz geride basıyo bu şekilde defans kalabalık olunca şuta bas alıyo hemen topu

Bu şekilde de çok faul oluyor. Hakemler bazen b.kunu çıkartıyo faul vere vere oyundan zevk alamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: çhela

quote:

r2 yi basılı tut yerden pas tuşuna bas biraz geride basıyo bu şekilde defans kalabalık olunca şuta bas alıyo hemen topu

Bu şekilde de çok faul oluyor. Hakemler bazen b.kunu çıkartıyo faul vere vere oyundan zevk alamıyorum

hız tuşunuda bırakcan hocam ben baya alıştım en fazla 1-2 sarı kart görüyorum. Foul lerde çok az şuanda biraz dene oturur iyice
  • quote:

quote:

quote:

hız tuşunuda bırakcan hocam ben baya alıştım en fazla 1-2 sarı kart görüyorum. Foul lerde çok az şuanda biraz dene oturur iyice

denedim sağolasın arkadaşım. zaten oyunun antreman bölümünde anlatıyormuş hiç bakmadım oraya

• quote:

Orijinalden alıntı: Skaninei

quote:

quote:

quote:

denedim sağolasın arkadaşım. zaten oyunun antreman bölümünde anlatıyormuş hiç bakmadım oraya

Alıntıları Göster
    bide adam seçilince öne doğru çıkıyor arkada forvet boş kalıp gidiyor bunu nasıl çözeriz

• quote:

Orijinalden alıntı: waybe

bide adam seçilince öne doğru çıkıyor arkada forvet boş kalıp gidiyor bunu nasıl çözeriz

Çok güzel bir soru. Benim de en büyük sıkıntım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcake±

quote:

markaj yapcan onun için diğer türlü rakip forvet boş kalmazsa oyunda gerçekçilik olmaz rakip takım sizin forveti maçta 1-2 kez boş bırakır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mcake±

quote:

markaj yapcan onun için diğer türlü rakip forvet boş kalmazsa oyunda gerçekçilik olmaz rakip takım sizin forveti maçta 1-2 kez boş bırakır.

yani markaj yapınca adam öne çıkmıyor mu

• adamın dibinde kalıyo kanattan atak yedin mi bekler çıkınca dediğim gibi cb ler peşindeler adamın lb yle lr lere markaj yaptırma kanattan bindirme yapamadıkları için ofansifin azalır cb lerden birini yap defans aralığınıda biraz düşür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceka16 -- 25 Ekim 2011; 17:39:04 >
  • quote:

adamın dibinde kalıyo kanattan atak yedin mi bekler çıkınca dediğim gibi cb ler peşindeler adamın lb yle lr lere markaj yaptırma kanattan bindirme yapamadıkları için ofansifin azalır cb lerden birini yap defans aralığınıda biraz düşür
    bir de kaleciler çok kolay çalımlanıyor onun için neler yapılabilir ki
  • quote:

hiç bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deta53

quote:

hiç bir şey.

Alıntıları Göster
    Kalecinin açılmasının nasıl önlendiğini bilen var mı? Oynarken yapanlara şahit oldum ama soramadan çıkıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

Kalecinin açılmasının nasıl önlendiğini bilen var mı? Oynarken yapanlara şahit oldum ama soramadan çıkıyorlar

Alıntıları Göster
    sanırım bi şekilde geri çekebiliyorsun bi kaç kere yaptım ama tam olarak nasıl oluyor bilmiyorum
  • quote:

sanırım bi şekilde geri çekebiliyorsun bi kaç kere yaptım ama tam olarak nasıl oluyor bilmiyorum

Alıntıları Göster
    bir çözümü yok bunların istediğinizi yapın, oyun gittikçe kötüye gidiyor cpu'yu güçlendirmek adına yapılan her sene ki çalışma oyunu beş para etmez bir hale getirdi adamlar istediği kada kötü olsun sizin en hızlı oyuncunuzdan istediği gibi topu alıyor ama siz baskı yapayım diyorsunuz seçtiniz adam ok gibi fırlayıp öne cıkıyor adam geçip gidiyor yanına yaklaşabilirseniz de büyük ihtimalle faul oluyor özellikle en iyi oyuncu modunda topu alabilmek gibi bir lüksünüz yok kim olursa olsun sizden istediği gibi sıyrılabiliyor dengesini bozamıyorsunuz ama sizin bu yöndeki uğraşlarınız faulle sonuçlanıyor kısacası oyun oldukça kötüye gidiyor bence sizler ne düşnüyorsunuz bilemiyorum tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: HALUK POSTLU

bir çözümü yok bunların istediğinizi yapın, oyun gittikçe kötüye gidiyor cpu'yu güçlendirmek adına yapılan her sene ki çalışma oyunu beş para etmez bir hale getirdi adamlar istediği kada kötü olsun sizin en hızlı oyuncunuzdan istediği gibi topu alıyor ama siz baskı yapayım diyorsunuz seçtiniz adam ok gibi fırlayıp öne cıkıyor adam geçip gidiyor yanına yaklaşabilirseniz de büyük ihtimalle faul oluyor özellikle en iyi oyuncu modunda topu alabilmek gibi bir lüksünüz yok kim olursa olsun sizden istediği gibi sıyrılabiliyor dengesini bozamıyorsunuz ama sizin bu yöndeki uğraşlarınız faulle sonuçlanıyor kısacası oyun oldukça kötüye gidiyor bence sizler ne düşnüyorsunuz bilemiyorum tabi

Alıntıları Göster
    fauller gerçekten çok kötü olmuş pes 12de tüm presler faul oluyor nerdeyse

• quote:

r2 basılıyken x tuşuyla pres yapınca çogu zaman alıyor topu defansda kalabalıksan r2 artı suta bas direk söküyo topu hatta şuta karşı pres yapıyo top sizin ayağınızdaykende r2 ye basılı tutarken rakip yaklaşamıyor bile
  • quote:

quote:

r2 basılıyken x tuşuyla pres yapınca çogu zaman alıyor topu defansda kalabalıksan r2 artı suta bas direk söküyo topu hatta şuta karşı pres yapıyo top sizin ayağınızdaykende r2 ye basılı tutarken rakip yaklaşamıyor bile

teşekkürler :)
  • quote:

quote:

quote:

rica ederim :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

rica ederim :)

Alıntıları Göster
    aşırtma vuruş kolaylaşmış bu arada :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.