Aşırtma vuruş nasıl kolaylaşmış ben bir tane öle gol atamadım yav :)
quote:
Orijinalden alıntı: ismeyu
quote:
Orijinalden alıntı: waybe
aşırtma vuruş kolaylaşmış bu arada :)
yok gerçekten kolay açın ve zamanlaman çok iyi olacak ben hiç atamıyordum ama pes 12 de atmaya başladım :)
quote:
quote:
quote:
yok gerçekten kolay açın ve zamanlaman çok iyi olacak ben hiç atamıyordum ama pes 12 de atmaya başladım :)
anladım bakalım olacakmı biraz antreman modunda denemek lazım anlaşılan..
quote:
quote:
quote:
quote:
anladım bakalım olacakmı biraz antreman modunda denemek lazım anlaşılan..
evet biraz antreman yap atarsın. tam zamanında basınca giriyor. şiddeti de önemli aşırtmanın yavaş gidince yükselmeyince direk tutuyor kaleci
quote:
Orijinalden alıntı: Kenseii
bir çözümü yok bunların istediğinizi yapın, oyun gittikçe kötüye gidiyor cpu'yu güçlendirmek adına yapılan her sene ki çalışma oyunu beş para etmez bir hale getirdi adamlar istediği kada kötü olsun sizin en hızlı oyuncunuzdan istediği gibi topu alıyor ama siz baskı yapayım diyorsunuz seçtiniz adam ok gibi fırlayıp öne cıkıyor adam geçip gidiyor yanına yaklaşabilirseniz de büyük ihtimalle faul oluyor özellikle en iyi oyuncu modunda topu alabilmek gibi bir lüksünüz yok kim olursa olsun sizden istediği gibi sıyrılabiliyor dengesini bozamıyorsunuz ama sizin bu yöndeki uğraşlarınız faulle sonuçlanıyor kısacası oyun oldukça kötüye gidiyor bence sizler ne düşnüyorsunuz bilemiyorum tabi
arkadaşa katılıyorum, bazen pres yapmasan adamın üstüne yön tuşlarıyla gitsen bile faul oluyor, ama en zorda oynarken adam senin adamına taklalar attırarak top kapabiliyor. amatörde oynarken bile cpu'nun attığı frikiklerin %90 ı gol oluyor. eskiden adam koyardım çizgiye kafayla çıkarırdık, şimdi top adamın kafasının üstünden 90 a gidiyor. zorluk derecesi böyle artırılmaz, zorluğu artırıyosan zevki de artıracaksın. en gerçekçi oyun benim diyorsun ama chelsea'nin ismini yazamıyorsun daha. bunca yıldan sonra fifa'ya da dönmek zor, pes biraz daha soğutursa kendinden, futbol oyunu oynamayacağız galiba.
quote:
Orijinalden alıntı: etk7
quote:
Orijinalden alıntı: Kenseii
bir çözümü yok bunların istediğinizi yapın, oyun gittikçe kötüye gidiyor cpu'yu güçlendirmek adına yapılan her sene ki çalışma oyunu beş para etmez bir hale getirdi adamlar istediği kada kötü olsun sizin en hızlı oyuncunuzdan istediği gibi topu alıyor ama siz baskı yapayım diyorsunuz seçtiniz adam ok gibi fırlayıp öne cıkıyor adam geçip gidiyor yanına yaklaşabilirseniz de büyük ihtimalle faul oluyor özellikle en iyi oyuncu modunda topu alabilmek gibi bir lüksünüz yok kim olursa olsun sizden istediği gibi sıyrılabiliyor dengesini bozamıyorsunuz ama sizin bu yöndeki uğraşlarınız faulle sonuçlanıyor kısacası oyun oldukça kötüye gidiyor bence sizler ne düşnüyorsunuz bilemiyorum tabi
arkadaşa katılıyorum, bazen pres yapmasan adamın üstüne yön tuşlarıyla gitsen bile faul oluyor, ama en zorda oynarken adam senin adamına taklalar attırarak top kapabiliyor. amatörde oynarken bile cpu'nun attığı frikiklerin %90 ı gol oluyor. eskiden adam koyardım çizgiye kafayla çıkarırdık, şimdi top adamın kafasının üstünden 90 a gidiyor. zorluk derecesi böyle artırılmaz, zorluğu artırıyosan zevki de artıracaksın. en gerçekçi oyun benim diyorsun ama chelsea'nin ismini yazamıyorsun daha. bunca yıldan sonra fifa'ya da dönmek zor, pes biraz daha soğutursa kendinden, futbol oyunu oynamayacağız galiba.
katiliyorum ama pes en zevkli oyun benim diyor fifa en gercekci oyun benim diyor seneye de boyle sacmaliklar olursa kesinlikle fifaya donecegim
konamı gittikçe pes i batırmaya basladı 6 yasımdan beri konamının winning eleven la basladım ama artık soguttular..
Pes 11'de top rakipteyken orta sahayı geçince kareye basılı tutup R2 ile diğer adamları kontrol ederdim.Böylece defanstan top geçmezdi.Ama yeni oyunda ne zaman yapsam direk gol yiyorum.
cpu ile oynayamıyosun pes 12 facia
5-2-1-1-1 oyna.seçtiğin takım güçlüyse gol de atabilirsin
Pes 6 yı hatırlayanlar var mı ? çok stabil bir oyundu ? öyle değil mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: Has Yoğurtçu
Aynen ya en dandik takımlar dan bile gol yiyorum her maçta
quote:
Orijinalden alıntı: QuickPlay
quote:
Orijinalden alıntı: Has Yoğurtçu
Aynen ya en dandik takımlar dan bile gol yiyorum her maçta
adamin overall u 65 ama messi ile atamadigin calimlari atiyor r2 ye basman ve analogu yukari kaldirman yeterli calim icin ama biz pc de yapamiyoruz tabi oyunda calimlarini full boyle yapiyor
yok bu japonlar gercekten futboldan anlamiyor
Arkadaşlar. Pes 2011'de frikikten gol atmak neden bu kadar zor ya. Pes 2012' de daha kolay.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme